Alu Lavanda – universul produselor pe bază de lavandă

Alu Lavanda – universul produselor pe bază de lavandă

Este incredibil cât de mult ne putem schimba noi ca oameni pe parcursul anilor și cum trecem dintr-o extremă în cealaltă. Eu în relația cu lavanda sunt cel mai bun exemplu. În acest moment mi se pare de-a dreptul hilar faptul că până odinioară nu agream mirosul de lavandă. Iar acum, ce credeți? Nu aș mai putea concepe viața fără el. Știu că poate unora acest lucru le poate suna ușor deplasat, însă toate momentele mele de relaxare au miros de lavandă. Fie că este vorba despre o baie fierbinte cu săruri sau despre aromaterapie, lavanda este nelipsită din ritualurile mele de deconectare de la cotidian. Și pentru că știu că multe dintre voi simțiți la fel ca mine, vreau să împărtășesc cu voi o noutate. Magazinul online Alu Lavanda de unde poate fi achiziționată o mare varietate de produse pe bază de lavandă.

Despre Alu Lavanda

Aș putea să vă scriu și eu în câteva rânduri ce înseamnă Alu Lavanda ca și concept și ce reprezintă pentru mine. Însă aceștia se prezintă mult prea frumos ca să nu folosesc descrierea creată de ei, ad literam:

”Se întâmplă, uneori, ca viața să îți îndeplinească un vis, chiar înainte ca tu să apuci să îl visezi. Și el vine învăluit într-un ușor parfum de levănțică, ce îți trezește simțurile și te redefinește și te face să îți dorești să îl împărtășești cu cei din jurul tău.

Așa a luat naștere Alu Lavanda, o poveste despre pasiune, dăruire și măiestrie. O poveste ce începe ca toate poveștile cu ”A fost odată”, dar nu cu vreun palat sau împărat, ci a fost odată, un câmp de lavandă, îngrijit cu atenție, care în timp a înflorit și a dat naștere la cele mai frumoase și parfumate buchețele de flori.

Acesta a fost primul pas, apoi cu imaginație și dorință de frumos, au urmat lucruri minunate, toate făcute cu dragoste, de mâini pricepute. Fiecare dintre voi, poate găsi astfel un cadou de suflet pentru cei dragi.

Fie că este vorba de evenimente speciale din viața voastră, fie că se apropie sărbătorile sau pur și simplu faptul că vreți să faceți un gest frumos, Alu Lavanda vă oferă o gamă variată de produse hand-made, cu iz subtil de lavandă.

Experiența mea cu Alu Lavanda

Produse pe bază de lavandă am folosit numeroase de-a lungul timpului. Însă Alu Lavanda au reușit să-mi îndrepte atenția asupra acestora și să mă atragă cu un altfel de produse. Ei au ieșit puțin de pe drumul bătătorit de restul cultivatorilor de lavandă și-au făcut urme acolo unde nu erau. Spun asta deoarece o mare parte dintre produsele aflate în portofoliul acestora nu se regăsesc altundeva. Și pentru că sunt convinsă că deja v-am făcut curioase, iată cu ce mă răsfăț eu în acest moment.

Alu Lavanda produse

Dar să le luăm pe rând, să vă povestesc despre fiecare în parte câteva detalii.

Ulei de corp Alu Lavanda

Uleiul de corp Alu Lavanda nu este doar un simplu ulei, așa cum poate s-ar aștepta majoritatea. Spun asta deoarece mirosul acestuia este unul aparte, deosebit. Acest lucru a fost posibil prin împletirea uleiului esențial de lavandă și a Vit E cu alte câteva uleiuri deosebite și cu multiple beneficii pentru piele. Este vorba despre uleiul de migdale, de macadamia, de caprilis, de caise, de monoi de Tahiti, de iasomie și de portocale dulci. Rezultatul final este absolut genial și este o reală plăcere să-mi hidratez pielea corpului cu acesta. Mireasma delicată a acestuia este foarte pe gustul meu și mă simt de parcă ar fi fost creat pentru mine!

Alu lavanda ulei corp

Spray pentru pernă cu lavandă și mușețel Alu Lavanda

Acest spray pentru pernă a intrat repede între favoritele mele, deoarece eu chiar am ceva tulburări de somn. Și am constatat că mirosul subtil de lavandă amestecat cu mușețel îmi induce melatonina și implicit somnul. De când am început să pulverizez acest spray pe pernă și pe așternuturi înainte de culcare, efectiv dorm mai bine. După părerea mea, inventarea acestui produs este unul dintre cele mai bune lucruri pe care Alu Lavanda le-a putut face. Eu voi da de știre tuturor despre acest spray pentru pernă, pentru că sunt convinsă că va fi de folos multor persoane.

Alu Lavanda spray perna

Ulei calmant pentru înțepături de insecte Alu Lavanda

Recunosc, când i-am descoperit pe cei de la Alu Lavanda, acesta a fost primul produs adăugat în coș. Asta pentru că grupa mea sanguină este foarte pe placul țânțarilor și a insectelor în general. Și pentru că de cele mai multe ori sfârșesc prin a fi înțepată de ele, mi-am spus că este momentul să încerc acest ulei. Este adevărat că teoretic este util în special în anotimpurile calde, dar eu sunt de părere că ar trebui avut tot timpul la îndemână. Pentru că, să fim cinstiți, nu știm niciodată când ne poate fi de folos și e bine să existe în trusa de prim ajutor.

Alu lavanda ulei intepaturi insecte

Pix argintiu cu atomizor Alu Lavanda

Nu știu despre voi, însă eu nu am mai văzut așa ceva: un pix cu atomizor, cu ulei esențial de lavandă! How cool is this? Mi se pare, de departe, una dintre cele mai faine invenții ever! Și poate că unii nu văd utilitatea acestui produs, însă pentru mine este mai mult decât evidentă. În momente de stres sau de anxietate, indiferent unde ne-am afla, este suficient să pulverizăm în aer sau pe un șervețel uleiul esențial de lavandă. Inhalând vaporii emanați de acesta ne vom liniști aproape instantaneu și vom reveni la sentimente mai bune. Mă gândesc că ar putea fi un cadou excelent pentru cei care vor susține diverse examene, spre exemplu.

Alu Lavanda pix atomizor

Sare de baie cu ulei esențial Alu Lavanda

Sarea de baie este unul dintre răsfățurile mele preferate când vine vorba despre o baie fierbinte. Nu numai că mirosul acesteia îmi relaxează psihicul, însă are multiple beneficii și asupra corpului. Cea din imaginea de mai jos este o sare Epsom (sare de magneziu) ce are efect decontractant și de relaxare musculară. Mie îmi place foarte mult mai ales pentru că ameliorează durerile musculare și osteoarticulare. În plus, se observă și o îmbunătățire a aspectului pielii, aceasta fiind mai tonifiată.

ALu Lavanda Sare baie

Bile efervescente pentru baie Alu Lavanda

Bilele efervescente pentru baie cunoscute și sub denumirea de bombe de baie reprezintă un alt tip de răsfăț. Acestea și-au depășit rolul decorativ sau de amuzament, fiind mai mult decât atât grație ingredientelor acestora. În primul rând, trebuie menționat faptul că și ele sunt realizate din sare Epsom, cu efect de detoxifiere și remineralizare a pielii. Apoi, bicarbonatul de sodiu din compoziție are rolul de a deduriza apa în care sunt dizolvate, calmând pielea și stimulând circulația sanguină. Acidul citric este responsabil de efervescență și de îndepărtarea celulelor moarte de la suprafața pielii. Iar uleiurile de cocos și de macadamia sunt cunoscute pentru proprietățile sale de hidratare și de regenerare. Apa de Hamamelis are efect tonic, astringent și purifiant, iar uleiul esențial de lavandă relaxează musculatura, regenerează și calmează.

Alu Lavanda bombe baie

În încheiere

Dacă mă urmăriți deja de ceva timp, cu siguranță știți că eu sunt această snoabă a ambalajelor. Un pachet ambalat deosebit și cu un thank you card mă cucerește pe loc. După părerea mea, atenția aceasta la detalii spune multe despre un brand, mai exact despre respectul său față de clienți.

Alu Lavanda ambalare

Este și cazul celor de la Alu Lavanda care au un mod impresionant de a expedia comenzile, lucru pentru care îi felicit. Aspectul general al pachetului și calitatea tuturor produselor din acesta sunt a perfect match și tare mă bucur că i-am descoperit! Consider că reprezintă un exemplu demn de urmat de către mulți dintre antreprenorii locali. Voi ce spuneți?

În final, mi-ar plăcea să aflu dacă voi îi cunoșteați pe cei de la Alu Lavanda. Cum vi s-au părut produsele alese de mine? Pe care dintre ele v-ați dori să le încercați?



19 thoughts on “Alu Lavanda – universul produselor pe bază de lavandă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.