Cadouri pentru mine de la Bonprix

Cadouri pentru mine de la Bonprix

Luna decembrie este asociată prin natura ei cu cadourile, acesta fiind de altfel laitmotivul său. Încă din prima zi a lunii oamenii pornesc în această goană a cadourilor, mai întâi a celor de pus în ghetuțe. Apoi, după ce trece Sf. Nicolae, se dă startul căutării cadourilor pentru cei dragi, cu ocazia Crăciunului. Pentru că, să fim realiști, chiar dacă avem o oarecare vârstă, tuturor ne place să fim surprinși de ”Moș Crăciun”. Ce fac eu în această perioadă este să mă cadorisesc singură, pentru că nimeni nu știe mai bine decât mine care-mi sunt gusturile. Așadar, despre cadouri pentru mine de la bonprix vă voi povesti astăzi, mai exact despre cea mai reușită comandă de până acum!

Cadouri pentru mine de la Bonprix

De la bonprix fac achiziții de mulți ani de zile și v-am arătat cam tot ce mi-am cumpărat de la ei. Până și rochia mea de mireasă a purtat semnătura acestora și am fost foarte încântată de cât de bine mi s-a potrivit. De fiecare dată am fost mulțumită de articolele pe care mi le-am ales, dar acum m-am întrecut pe mine. Privesc cele două articole achiziționate în cea mai recentă comandă și nu-mi vine să cred că sunt ale mele. Cred că atât de mult mi le-am dorit, încât acum nu-mi mai încap în piele de bucurie! Nu vă mai țin pe jar, iată ce mi-am luat.

Geantă din piele naturală bonprix

De când mă știu am fost atrasă de genți de toate formele, culorile și materialele. Însă odată cu trecerea timpului mi-am mai temperat gusturile, astfel că acum le aleg majoritar pe cele din piele naturală. Nu doar că sunt cele mai rezistente ever, dar adaugă și un plus de stil și de stimă de sine oricărei ținute. Și mi s-a demonstrat de-a lungul timpului că altă impresie am făcut atunci când am avut la braț o geantă confecționată din piele naturală. Așadar, per total, pot spune din experiență că geanta pe care o purtați spune multe atât despre statutul vostru social, cât și despre atenția pe care o acordați vouă însevă.

cadouri pentru mine

Cu geanta aceasta de la bonprix a fost pur și simplu dragoste la prima vedere! ”Răsfoind” categoria genților de pe site, ochii mi-au rămas ațintiți asupra ei din momentul în care și-a făcut apariția. Îmi dau seama că este exact geanta pe care o căutam de ceva vreme, simplă, dar cu acel je ne sais quoi. Mi-au plăcut deoportivă forma și accesoriul/detaliul acela răsucit de pe ea, cât și faptul că este din piele întoarsă. Ca să nu mai vorbesc despre cât de calitativă este căptușeala interioară și de cât de bine arată ea per total. Eu am o mare slăbiciune pentru pielea întoarsă, drept pentru care n-am putut s-o las acolo.

cadouri pentru mine

Geacă albă bonprix

Ca să fiu sinceră cu voi, dintotdeauna mi-am dorit o geacă albă, însă când eram în întreținerea părinților aceștia nu mi-au cumpărat una. Motivele sunt evidente: ”se murdărește repede”, ”trebuie spălată des”, ”se va uza foarte repede, motiv pentru care nu merită banii”. Și nu este vorba că am rămas cu vreo frustrare, nici că îmi doream totuși un lucru interzis atunci. Însă mă gândeam în sinea mea că dacă ar fi chiar așa, atunci nu s-ar mai fi inventat gecile albe, nu-i așa? Mie îmi pare o explicație destul de plauzibilă. Mi-aș fi achiziționat o geacă albă mult mai devreme dacă aș fi găsit una care să-mi placă mult.

cadouri pentru mine

Acest lucru nu s-a întâmplat decât foarte recent, când mi-a atras atenția cea din imagine. Când am văzut-o am știut că ea este aleasa. De regulă găseam geci albe ba prea lungi, ba prea scurte, ba prea groase, ba prea subțiri. Iată că aceasta de la bonprix este perfectă din toate punctele de vedere, potrivită atât ca lungime, cât și ca grosime. Nu mă face să arăt ca un om de zăpadă, însă cu toate acestea, ține foarte bine de cald. Simt că mi se potrivește și că mă reprezintă din toate punctele de vedere, motiv pentru care mă bucur că am descoperit-o. Și iată că, într-un final, am și eu o geacă groasă și albă!

cadouri pentru mine

În încheiere

Încă o dată îmi exprim entuziasmul față de aceste două cadouri pentru mine de la bonprix. Sunt de o calitate ireproșabilă, motiv pentru care nu regret nicio secundă că le-am achiziționat! Dimpotrivă! Pielea din care este confecționată geanta este de cea mai bună calitate, iar geaca mi-a întrecut așteptările. Aceasta este, de departe, una dintre cele mai reușite comenzi plasate pe site-ul bonprix. Și din acest motiv chiar le consider ca fiind niște cadouri pentru mine.

Pe final, sunt curioasă dacă și voi obișnuiți să faceți astfel de ”artificii”, de a vă cumpăra singure cadouri. Ce v-ați mai luat în ultima perioadă pentru suflețelul vostru?26 thoughts on “Cadouri pentru mine de la Bonprix”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.