Apaisac Pure și Mat – aliații tenului gras cu tendință acneică

Apaisac Pure și Mat – aliații tenului gras cu tendință acneică

Tenul gras cu tendință acneică este, de departe, cel mai problematic. Prin natura sa, el ridică probleme posesoarelor acestuia, începând de la luciul inestetic al feței, până la coșuri. Cauzele acestui tip de ten pot fi multiple, precum considerente genetice, dereglări hormonale, afecțiuni ginecologice sau stres. Însă industria dermatocosmetică a avansat atât de mult, încât excesul de sebum poate fi ținut în frâu cu produsele potrivite. În sensul acesta am pentru voi două recomandări, două produse excepționale de la Biorga, Apaisac Pure și Mat. Și pentru că știu că multe dintre voi vă confruntați cu acest tip de ten, vă voi spune că le găsiți la cei de la Dermacare România.

Biorga Apaisac Pure – cremă purifiantă

Biorga Apaisac Pure este o cremă special concepută pentru pielea mixtă sau grasă, ce prezintă acnee sau imperfecțiuni. Aceasta are o textură non-grasă și conține o serie de ingrediente recunoscute pentru rolul lor:

  • acid salicilic 1% – cu rol keratolitic, seboregulator și matifiant;
  • Betapuringredient brevetat Biorga – care stimulează sinteza de beta-defensină și inhibă sinteza de cytokine; cu rol anti-inflamator;
  • vitamina E – cu rol anti-oxidant și anti-inflamator;
  • acid hialuronic – cu rol hidratant și filmogen;
  • fără parabeni și fără parfum.

Apaisac Pure

Biorga Apaisac Mat – cremă matifiantă

Biorga Apaisac Mat cremă matifiantă este o cremă special concepută pentru pielea grasă, hiperseboreică și ajută la absorbirea excesului de sebum. Crema are o textură non-grasă, non-comedogenică și conține o serie de ingrediente recunoscute pentru rolul lor:

  • Dermapurcomplex brevetat Biorga – format din acid fenolic (antibacterian), peptide (cathelicidine) inhibă dezvoltarea bacteriei Propionibacterium acnes responsabilă pentru apariția acneei;
  • acid hialuronic – cu rol hidratant;
  • gluconat de zinc – cu rol antiinflamator și seboregulator;
  • fără parabeni și fără parfum.

Apaisac Mat

Experiența de testare

Experiența mea de testare a acestor două produse a fost una mirifică, mai ales prin prisma consistenței acestora. Ambele creme sunt foarte fine și emoliente, se distribuie uniform și cu mare ușurință pe ten. Absorbția este aproape instantanee, iar finish-ul unul extrem de plăcut. Cel puțin în cazul cremei Apaisac Mat, tenul rămâne matifiat și cu o senzație cumva ușor pudrată.

Niciuna dintre cele două creme nu mi-a provocat vreun disconfort la nivelul feței, dimpotrivă. Mi-au ținut foarte bine sub control excesul de sebum, iar varianta Mat este o excelentă bază de machiaj. Fondul de ten se ”așterne” foarte bine pe ten având sub acesta Apaisac Mat. Mă bucur tare mult că le-am descoperit și voi continua să le folosesc pentru că sunt încântată de ele.

În încheiere

Dermacare România este unic importator al brandului dermatocosmetic Biorga, gama Apaisac pentru tenul gras fiind o noutate în portofoliul acestora. Aceasta completează și optimizează tratamentul împotriva acneei prescris de medicul dermatolog.

Dacă mă urmăriți deja de ceva timp, știți deja că nu este pentru prima dată când testez produse dermatocosmetice de la ei. Și pentru că am fost mulțumită de fiecare în parte, n-am avut nicio reținere în a testa noua gamă Biorga – Apaisac. Ambele produse sunt de calitate superioară și mi se potrivesc de minune, astfel că le recomand cu toată încrederea.

În încheiere, aș fi curioasă să aflu dacă știați despre aceste produse și dacă le-ați încercat. Care dintre cele două creme Apaisac ți-a plăcut cel mai mult și de ce?23 thoughts on “Apaisac Pure și Mat – aliații tenului gras cu tendință acneică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.