NoSugarShop.ro – produse alimentare dietetice, fără zahăr

NoSugarShop.ro – produse alimentare dietetice, fără zahăr

Din momentul în care am ajuns la greutatea dorită mi-am propus să mă mențin majoritar din alimentație. Volumul de muncă nu prea îmi mai permite să fiu prietenă cu sportul, astfel că aceasta este opțiunea potrivită pentru mine. De departe cea mai grea luptă pe care o duc este cea cu carbohidrații, pentru că îmi plac în special dulciurile și pastele. Însă după îndelungi căutări, am descoperit un magazin online cu produse alimentare prietenoase cu silueta. Este vorba despre NoSugarShop.ro în al cărui portofoliu se regăsește o gamă largă de alimente dietetice, fără zahăr și low carb. Iată ce produse am degustat.

NoSugarShop.ro

Ciocolată fără zahăr

Ciocolata este dulcele meu preferat, iar apropiații mei știu foarte bine acest lucru. Odinioară obișnuiam să consum câte o tabletă întreagă ori de câte ori experimentam această poftă. Problema majoră a acesteia era conținutul său destul de ridicat de zahăr, însă am găsit o rezolvare – ciocolata fără zahăr.

NoSugarShop.ro

Cele patru sortimente de ciocolată cu lapte Trapa degustate de mine sunt simplă, cu migdale, cu orez extrudat și cu alune de pădure. Niciunul dintre ele nu conține gluten și nici zahăr, un plus de gust fiind adăugat de îndulcitorul din stevie. Sunt la fel de fine și de delicioase precum ciocolatele obișnuite, doar că mult mai sănătoase.

Biscuiți low-carb FeelinOK

Cel mai adesea, când îmi doream să ronțăi ceva întindeam mâna după niște biscuiți. Numai că cei pe care obișnuiam să îi consum în mod curent reprezentau principala sursă de apariție a celulitei. Noroc că cei de la NoSugarShop.ro au numeroase variante de biscuiți low-carb cu ajutorul cărora îmi pot satisface pofta. Nu conțin zahăr și sunt bogați în fibre, fiind astfel potriviți și pentru curele de slăbire.

NoSugarShop.ro

Eu mi-am ales două variante, una cu cocos și glazură de ciocolată și una cu portocală și glazură de ciocolată. Dintre acestea recunosc că mai pe gustul meu au fost cei cu portocală, m-au dus cu gândul la sărbătorile de iarnă. Însă trebuie să îi încercați și voi, sunt fragezi și delicioși, precum niște prăjiturele.

Biscuiți Low-Carb Delizie

Un alt tip de biscuiți care mi-au picat cu tronc sunt cei marca Delizie. Sunt de asemenea low-carb, deci prietenoși cu silueta și nu conțin zahăr, nici soia.

No Sugar Shop

Deși inițial am spus că sunt puțini biscuiți în punguță, am rămas surprinsă cât de sățioși sunt. După ce am consumat doi, n-am mai simțit nevoia să mai continui să mănânc.

Paste, tagliatelle, noodles și orez din konjac Better than Foods

Despre pastele din konjac aflasem în momentul în care studiam dieta ketogenică pe care intenționam să o urmez. Însă concret nu degustasem acest nou sortiment de paste, așa că devenisem foarte curioasă. Iată că mi-am ales pe lângă ele și tagliatelle, dar și noodles și orez. Avantajul consumul acestuia este în primul rând cel al conținutului scăzut de calorii, respectiv 9 calorii per 100 grame. De asemenea, acestea nu conțin gluten, grâu, grăsimi și zahăr și au un indice glicemic scăzut.

No Sugar Shop

Se prepară rapid, în maxim 5 minute, au un gust tare interesant și o ușor textură diferită, dar plăcută. Nu au altceva decât apă purificată, făină de konjac și fibre de ovăz, ceea ce le face benefice pentru sănătate. Acum scriind aceste rânduri, îmi dau seama că sunt destul de similare cu cele pe care le-am servit în restaurante. Chiar mă întrebam atunci de ce mi se par diferite atât ca gust, cât și ca textură. Și mă bucur că am ocazia de a-mi prepara rețete similare acelora chiar în intimitatea căminului meu.

În încheiere

Sunt foarte încântată de toate produsele degustate din portofoliul NoSugarShop.ro. Mă bucur tare mult că le-am descoperit și vă recomand și vouă să le încercați. După părerea mea, produsele acestora reprezintă cea mai bună alternativă alimentară pentru menținerea greutății corporale optime. Și se adresează și celor cu probleme de sănătate precum intoleranța la gluten sau diabet.

Aș fi curioasă să aflu dacă știați despre NoSugarShop.ro și dacă ați achiziționat ceva de la ei.



25 thoughts on “NoSugarShop.ro – produse alimentare dietetice, fără zahăr”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.