Cadouri utile din portofoliul Decathlon

Cadouri utile din portofoliul Decathlon

Perioada pe care o traversăm cu toții a adus cu sine modificări în contextul consumatorilor. Din studiile realizate în ultima perioadă reiese că majoritatea s-a reorientat către achiziționarea hainelor pentru casă și a articolelor sportive. Se remarcă, astfel, o creștere a numărului de persoane care au început să facă sport în intimitatea căminului lor. Și, de asemenea, a celor care aleg să își petreacă timpul liber făcând drumeții în natură. Lucru complet firesc, de altfel, pentru că suntem croite ca ființe active și nu ne dorim să cădem pradă sedentarismului. Așadar, gândindu-ne spre exemplu la darurile de Crăciun, ne vedem nevoiți să ne regândim strategia de alegere a cadourilor. Și pentru a mă asigura că veți merge la sigur cu acestea, am pentru voi câteva sugestii de cadouri utile din portofoliul Decathlon.

Cadouri pentru ea

Cadouri pentru ea pot fi multe, însă pentru practicarea mișcării fizice în interiorul locuinței aș recomanda achiziționarea unei benzi elastice cross-training. Motivul pentru care eu aș opta pentru ea este acela că poate fi folosită pentru numeroase exerciții. Astfel, cu ajutorul acesteia se pot antrena atât mușchii brațelor și ai spatelui, cât și ai picioarelor și ai feselor.

Cadouri Decathlon banda elastica

Iar pentru petrecerea timpului în natură cred că niciun cadou nu este mai potrivit decât o pereche de ghete călduroase și impermeabile. Talpa din cauciuc Snowcontact are o aderență excelentă pe orice tip de suprafață, ghetele putând fi folosite cu succes și în trasee montane.

Cadouri Decathlon ghete dama

Cadouri pentru el

Sunteți în pană de idei privind acele cadouri pentru el? Cel căruia urmează să îi dăruiți cadoul iubește activitățile competitive și antrenante? Atunci cred că n-ar fi o idee rea să optați pentru un kit pentru inițierea în tirul cu arcul. Cea din imaginea de mai jos este creată pentru lansări la 5-10 m și are săgeți de tip ventuză, pentru siguranță.

Cadouri Decathlon tir cu arcul

Iar dacă iubește pescuitul, cu siguranță s-ar bucura de o geantă pentru pescuit cu 4 cutii modulabile și buzunare. Nu de alta, dar este un must-have în rândul pescarilor, fiecare ar trebui să aibă o geantă pentru transportarea nălucilor de dimensiuni mici și mari.

Cadouri Decathlon geanta pescuit

Cadouri pentru cei mici

Am pentru voi și cîteva sugestii de cadouri pentru copii. Celor mici le place să se joace în zăpadă, astfel că cel mai potrivit cadou pentru ei este un combinezon pentru săniuș. Astfel, copiii vor putea zburda ore în șir fără să simtă frigul și fără să riște să răcească.

Cadouri Decathlon combinezon sanius

De asemenea, un alt cadou – din același registru – ar putea fi sania cu ham, ideală în special pentru copiii sub 3 ani. Este special concepută pentru copiii cu vârste fragede, având ham de protecție și chingi. Astfel, plimbările prin zăpadă vor putea fi făcute în siguranță, sistemul de protecție fiind prevăzut cu două poziții – tractare sau statică.

Cadouri Decathlon sanie copii

În încheiere

Eu recunosc că mie mi-ar plăcea să primesc cadou o pereche de ghete precum cele de mai sus. Nu de alta, dar a început să-mi placă să parcurg trasee montane și mi-ar fi necesare în acest sens.

Sunt curioasă care dintre articolele prezentare în acest articol v-a atras atenția în mod special. Aștept să-mi spuneți în comentarii ce experiență aveți cu Decathlon și dacă preferați să cumpărați online sau offline.



27 thoughts on “Cadouri utile din portofoliul Decathlon”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.