Stop Acnee – noua inovație Gerovital

Stop Acnee – noua inovație Gerovital

Acneea este o afecțiune a pielii care poate apărea la orice vârstă, nu doar în adolescență. Cauzele acesteia pot fi multiple, de la predispoziții genetice, până la dereglări hormonale sau stres. Diagnosticarea acneei se face numai de către medicul dermatolog. Acesta, în urma unui examen microbiologic, poate determina factorul declanșator al problemei cu care vă confruntați. Iar tratamentul diferă de la un pacient la altul, fiind personalizat în funcție de nevoile fiecăruia în parte. În cazul unora dintre pacienți ar putea fi necesar un tratament medicamentos sau hormonal. La polul opus, cea mai ușoară metodă de tratament a acneei este folosirea dermato-cosmeticelor special create în acest sens. O astfel de gamă este cea intitulată sugestiv Stop Acnee, aparținând bine-cunoscutei game Gerovital al brandului Farmec. Toate detaliile despre această nouă inovație în lupta cu acneea le puteți afla în cele ce urmează.

Stop Acnee – noua inovație Gerovital

Farmec nu mai are nevoie de nicio prezentare, cu atât mai mult cu cât se află de peste 20 de ani în slujba frumuseții. Produsele acestui brand se bucură de recunoaștere atât în țara noastră, cât și pe continente precum Europa, Asia și America de Nord. Competenţa Farmec de a dezvolta produse originale şi de calitate a fost recunoscută în anul 2002, atunci când compania a obţinut Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001. Principiile active folosite provin în mare parte din natură -fructe hrănitoare şi bogate în vitamine, care sunt bune şi pentru înfrumusețare, nu doar la gust. Acestora li se alătură cu succes plante medicinale autohtone despre care se credea că se găsesc doar în ceaiuri. Toate acestea sunt armonios împletite cu ingrediente de ultimă oră, pe care specialiştii brandului le testează şi le combină. Astfel, noi primim tot ce e mai bun pentru frumuseţea şi sănătatea noastră.

Revenind la gama care face subiectul acestui articol, iată ce produse cuprinde Stop Acnee, noua inovație Gerovital.

Gel spumant purifiant Stop Acnee

Cel mai important pas din rutina de îngrijire a tenului este curățarea acestuia cu un gel spumant potrivit nevoilor sale. În cazul tenului acneic, principala problemă a apariției imperfecțiunilor este incapacitatea pielii de a respira normal. Porii sunt astupați, iar sebumul secretat de glandele sebacee rămâne sub primele straturi de piele. Pentru evitarea apariției acneei, recomand curățarea tenului de impurități cu ajutorul gelului spumant purifiant Stop Acnee.

Gel Spumant Stop Acnee

Acest produs ajută tenul acneic prin efectul exfoliant pe care îl are asupra acestuia, grație acidului salicilic natural din extract de salcie. De asemenea, vitamina E din compoziție asigură nutrienții necesari pentru o piele sănătoasă, fără a o irita sau agresa. În ceea ce mă privește, tenul meu fiind cumva la limita dintre mixt și sensibil, a avut anumite porțiuni uscate în urma folosirii acestuia. Însă nimic grav sau care să nu se poată remedia, dimpotrivă, aplicarea cremei-gel a completat perfect rutina mea.

Cremă-gel Sebum Control Stop Acnee

Acest produs a fost special creat pentru a veni în sprijinul tenului seboreic, mixt și cu tendință acneică, spre a-i calma luciul și iritabilitatea. Principalul său ingredient care are efect matifiant și antiiritant este Sebaryl – un astringent natural.

crema gel Stop Acnee

Crema-gel vine în completarea rutinei tenului acneic, conferind totodată și hidratarea de care acesta are nevoie. Produsul are o textură fină și ușoară, emolientă și cu absorbție rapidă. Nu încarcă deloc tenul, neavând astfel potențial comedogenic, dimpotrivă.

Cremă Ultra-Activă Stop Acnee

Crema Ultra-Activă din gama Gerovital Stop Acnee a fost concepută spre a fi folosită în caz de urgență. Aceasta are o formulă foarte concentrată care ajută la corectarea imediată a imperfecțiunilor tenului acneic. Ingredientul care face posibil acest lucru este însuși acidul salicilic.

crema ultra activa Stop Acnee

Crema Ultra-Activă Gerovital Stop Acnee are o consistență cremoasă, se absoarbe rapid și are efect calmant și antiinflamator. Produsul se aplică numai local, strict pe zonele afectate, respectiv pe coșuri. Și numai după ce tenul a fost curățat în prealabil cu gelul spumant purifiant.

Buline autoadezive Stop Acnee

De-a dreptul revoluționare în lupta cu acneea sunt aceste buline autoadezive, ideale pentru mascarea/camuflarea coșurilor și/sau a petelor postacneice. Datorită acidului salicilic pe care acestea îl conțin, ele au capacitatea de a stopa coșurile din evoluție și de a le grăbi vindecarea.

uline autoadezive Stop Acnee

Folosirea bulinelor autoadezive nu doar maschează coșurile, ci le și protejează de praf și de impurități. Pentru a obține rezultatul scontat, acestea trebuie aplicate pe pielea curată și uscată. Și ține doar de starea voastră de spirit dacă le alegeți pe cele transparente sau pe cele amuzante, efectul fiind același.

În încheiere

Obligativitatea purtării măștii de protecție în toate spațiile publice, inclusiv pe stradă a atras după sine repercursiuni asupra tenului meu. În zona bărbiei, unde se produce condensul, îmi apar săptămânal câte 1-2 coșuri. Teama mea cea mai mare este să nu-mi recidiveze acneea de acum 4 ani de zile – cea pustuloasă, dureroasă și care lasă semne. Din acest motiv mi-am luat acest aliat de nădejde – gama Stop Acnee de la Gerovital.

Până în prezent sunt foarte mulțumită de rezultate, bulinele autoadezive fiind preferatele mele. Le port mereu în geantă și ori de câte ori simt că-mi apare un coș, dezinfectez locul și aplic o bulină. Până seara potențialul coș este pe cale de dispariție, fiindu-i inhibată posibilitatea de a se dezvolta. Așadar, vă recomand cu toată încrederea să încercați și voi produsele gamei Stop Acnee dacă vă confruntați cu acest inamic. Ceva îmi spune că și voi veți fi la fel de mulțumite ca și mine de rezultatele obținute în urma folosirii acestora.

Până data viitoare, mi-ar plăcea să știu dacă sunt printre voi persoane care deja au folosit aceste produse. Cum vi s-au părut? Ați rezonat cu ele? Care dintre cele patru produse v-a plăcut cel mai mult?18 thoughts on “Stop Acnee – noua inovație Gerovital”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.