Colecția de lipgloss NUDES for ALL marca Farmasi

Colecția de lipgloss NUDES for ALL marca Farmasi

Machiajul buzelor a fost un domeniu de interes al femeilor încă din cele mai vechi timpuri. Atunci reprezentantele sexului frumos obișnuiau să se folosească fie de henna, fie de carmin pentru colorarea buzelor în roșu. Însă, după cum era de așteptat, industria aceasta a produselor de machiaj a cunoscut un fulminant progres de-a lungul timpului. Despre una dintre metodele de a conferi culoare și/sau volum buzelor, într-o manieră simplă, vă voi povesti astăzi. Este vorba, mai exact, despre colecția de lipgloss NUDES for ALL marca Farmasi. Dar mai întâi propun să trecem în revistă istoria acestui produs numit lipgloss sau luciu pentru buze.

Scurtă istorie a lipgloss-ului

Lipgloss-ul este un produs pentru machiajul buzelor ce a luat naștere la începutul secolului al XX-lea, ca urmare a apariției filmelor color. Se folosea, deci, în cinematografie, scopul acestuia fiind acela de a conferi strălucire buzelor. Acest produs pe care noi îl numim generic luciu de buze se bucură de o mare popularitate în rândul femeilor. Este unul dintre cele mai versatile produse de machiaj, deoarece se potrivește oricui. Poate fi folosit atât de către cele înzestrate de Mama Natură cu buze subțiri, cât și de către acelea cu buze pline.

istoria machiajului
Sursă foto: www.glamourdaze.com

Și dacă odinioară lipgloss-ul era folosit pentru a intensifica nuanța rujului și a conferi o strălucire aparte buzelor, în prezent lucrurile au mai evoluat. Nu doar că se găsește într-o mare varietate de nuanțe, dar are și alte întrebuințări. Printre ele se numără cea de a conferi volum optic buzelor sau de a le hidrata. De asemenea, lipgloss-ul poate fi aplicat și direct pe buze, culoarea naturală a acestora fiind vizibil intensificată. Mai mult decât atât, luciul de buze captează lumina, obținându-se astfel un efect de buze pline, voluptoase. Și un ultim aspect, poate fi integrat deopotrivă în machiaje lejere, de zi, precum și în cele mai sofisticate, de seară.

Colecția de lipgloss NUDES for ALL marca Farmasi

Despre relația mea cu lipgloss-urile vă pot spune că nu a fost una foarte bună până de curând. Evitam să le folosesc din două motive. Unul dintre ele ar fi faptul că eu am deja buze suficient de voluptoase și n-aș avea nevoie de un plus de volum. Al doilea motiv ține de o senzație pe care o experimentam atunci când foloseam luciuri de buze. Cred că știți la ce mă refer, este vorba despre senzația aceea de buze lipicioase cu care mă confruntam după aplicare. Ei bine, tare mă bucur că am dat o șansă acestora despre care urmează să vă povestesc, deoarece sunt complet aparte.

Colecția NUDES for ALL

Colecția de lipgloss NUDES for ALL marca Farmasi este diferită de tot ce am mai folosit eu până în prezent, din mai multe motive. Mă declar foarte încântată de consistența acestor lipgloss-uri, deoarece arată mai cu seamă ca niște rujuri lichide. Pigmentația acestora este atât de densă și de bună, încât acoperă buzele perfect dintr-o singură aplicare. Pot spune, așadar, că seamănă cu o colecție de rujuri lichide cu aspect shiny. Și, în cele din urmă, aspectul care mă interesa cel mai tare – are o textură non-lipicioasă. Buzele arată mai pline nu doar datorită efectului optic pe care îl conferă, ci și pentru că formula acestora este îmbogățită cu unt de shea.

În încheiere

Sunt de-a dreptul entuziasmată de această reinventare a celor de la Farmasi! Îi știu și le folosesc produsele de mulți ani, dar îmi pare că acum au unele dintre cele mai bune formule ever! După părerea mea, se înscriu cu succes în categoria produselor calitative și la prețuri foarte accesibile. Raportul calitate-preț este unul excelent, drept pentru care vă recomand cu toată încrederea să le încercați și voi! Cu siguranță veți fi mulțumite de ele și mai apoi veți continua să le folosiți! Nu de alta, dar asta mi s-a întâmplat și mie, deci vă vorbesc din experiență.

Pe final, mi-ar plăcea să știu: ați avut ocazia de a folosi colecția de lipgloss NUDES for ALL marca Farmasi? Cum vi s-a părut? Și pe voi v-a fascinat?24 thoughts on “Colecția de lipgloss NUDES for ALL marca Farmasi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.