Suavigel simplifică rutina de îngrijire

Suavigel simplifică rutina de îngrijire

Pentru a funcționa în parametri optimi și a-și deservi scopul, pielea corpului necesită o îngrijire atentă, specifică tipului acesteia. Înainte de toate trebuie să ne studiem cu atenție pielea și să încercăm să îi identificăm nevoile. În acest mod vom reuși să ne identificăm corect tipul de piele și vom ști cum să alegem produsele potrivite acesteia. De asemenea, înainte de a achiziționa un produs este indicat să verificăm dacă acesta corespunde nevoilor pielii noastre. Însă ce e de făcut atunci când pielea are diverse porniri și tendințe în funcție de anotimp sau de schimbările care apar în organism? Ei bine, eu sunt una dintre persoanele care se confruntă cu acest lucru și recunosc faptul că mi-a luat ceva până să îi găsesc rezolvare. Dar, într-un final (fericit), am descoperit un produs care simplifică mult rutina de îngrijire, un fel de produs bun la toate. Este vorba despre Suavigel de la Isispharma, căruia îi voi dedica acest articol.

Suavigel de la Isispharma

Ceva îmi spune că brandul de dermatocosmetice Isispharma nu mai are nevoie de nicio prezentare. Cu siguranță fie ați folosit, fie ați citit pe blog experiențele de testare ale diverselor produse folosite de mine până în prezent. Iată că de data aceasta vin în atenția voastră cu un produs de-a dreptul revoluționar – Suavigel.

Suavigel

Suavigel este un gel-cremă calmant, adresat tuturor tipurilor de piele, în special celei iritate, inflamate și intolerante. Poate fi folosit de către întreaga familie, inclusiv de bebeluși și de femei însărcinate. Acest lucru este posibil deoarece este hipoalergenic, nu conține parfum și nici parabeni sau fenoxietanol.

Suavigel

Cu toate că nu conține steroizi, Suavigel are acțiune anti-inflamatoare. Cu ajutorul acidului gliceritinic și a bisabololului, diminuează eliberarea și limitează acțiunea histaminei, responsabilă de inflamație. Totodată, are efect calmant și de lungă durată, glicerina ajutând pielea să rămână hidratată timp îndelungat.

Experiența de testare a produsului Suavigel

Suavigel este – după cum bine îi spune și numele – un gel suav, blând ca atingerea unei mame. Are o textură ușoară, foarte fină și emolientă, ce se absoarbe în piele aproape instantaneu, fără să lase peliculă lipicioasă. După absorbție pielea rămâne foarte catifelată la atingere, se simte și arată vizibil reparată. Este ca și cum aș aplica un pansament invizibil peste pielea uscată sau iritată care anihilează pe loc orice neplăcere. După părerea mea, este unul dintre cele mai delicate produse de îngrijire, dintre toate câte am folosit până acum.

Suavigel

Eu am descoperit produsul într-o perioadă în care tenul meu mixt o cam luase razna. Experimentam destul de des senzații de uscăciune și de usturile în anumite zone ale feței și nu reușeam să le calmez cu nimic. Aplicarea unui strat subțire de Suavigel a venit ca o binecuvântare, pornirile tenului meu fiind calmate imediat. Și pentru că se poate folosi pe tot corpul, mi l-am aplicat și pe mâini, precum și pe coate. Pentru că în cazul meu, acestea sunt extremitățile care îmi ridică probleme îndeosebi în anotimpurile reci.

În încheiere

Dat fiind faptul că Suavigel a fost creat în vederea folosirii pe tot corpul, acesta poate simplifica mult rutina de îngrijire corporală. Chiar dacă are un recipient relativ mic, de doar 40 ml, produsul poate ajunge pentru o perioadă destul de îndelungată. Asta pentru că Suavigel are o consistență atât de reușită, încât este necesară o cantitate mică de produs la fiecare folosire. Astfel, pentru acelea dintre voi care doriți să dobândiți un stil de viață minimalist, probabil că Suavigel este tot ce aveți nevoie pentru menținerea pielii corpului în parametri optimi.

Pe final sunt curioasă, câte dintre voi ați încercat acest produs și cum vi s-a părut? S-a ridicat la înălțimea așteptărilor voastre? Ce alte produse Isispharma ați folosit și ce îmi mai puteți recomanda?



13 thoughts on “Suavigel simplifică rutina de îngrijire”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.