Lenjerii de pat Patone.ro

Lenjerii de pat Patone.ro

Circula mai demult un meme în social media care spunea cam așa ”Știi că ai peste 30 de ani când te bucuri că ai schimbat buretele de vase”. Eu cred că aș putea adapta puțin textul și aș face referire la lenjeria de pat, nu la buretele de vase. În ceea ce mă privește, manifest o uimitoare stare de bine ori de câte ori achiziționez o nouă lenjerie de pat. Și, desigur, de îndată ce o folosesc, am tendința de a petrece mai mult timp în dormitor. Bag de seamă că eu funcționez cumva diferit față de restul, deoarece mie îmi crește productivitatea muncii dacă lucrez ”din vârful patului”. Numai că mă gândesc că dacă voi continua să lucrez de acasă, voi fi nevoită să-mi măresc colecția de lenjerii de pat… Noroc, însă, cu reducerile de Black Friday ale celor de la Patone.ro!

Lenjerii de pat Patone.ro

Nu este pentru prima dată când vă povestesc despre cei de la Patone.ro. Acum ceva timp scriam cu mare entuziasm despre o lenjerie de pat din finet pe care o achiziționasem din acest magazin online de lenjerii de pat. Și pentru că s-a dovedit a fi de calitate superioară, mi-am mai dorit câteva. Ghinionul meu a fost că până m-am hotărât eu asupra modelelor, s-au cam epuizat stocurile de lenjerii din finet. Pe semne că sunt foarte apreciate de către multe alte persoane. Am găsit, totuși, una care mi-a picat cu tronc datorită modelului său care mă duce cu gândul la sărbătorile de iarnă. Nu știu de ce, dar mie mi se pare perfectă pentru acea perioadă a anului. Și dacă nu voi achiziționa până atunci lenjerii de pat pentru Crăciun, precis pe aceasta o voi folosi! Voi ce spuneți, și vouă vă dă aceeași senzație?lenjerii de pat Patone.ro

Despre caracteristici

Îmi aduc aminte cu indignare câtă muncă presupunea călcarea vechilor mele lenjerii de pat… Așa de tare mă bucur că le-am descoperit pe acestea, încât abia mă pot exprima în cuvinte. Acestea nici măcar nu se șifonează prea tare la spălare și mai mult decât atât, se calcă foarte ușor. Pentru că da, după cum vă spuneam și în celălalt articol, eu obișnuiesc să calc lenjeriile de pat, nu doar din considerente estetice. Călcarea ajută totodată și la dezinfectarea țesăturilor, de aceea eu o practic chiar și de câteva ori pe săptămână. Nici această lenjerie de pat nu și-a modificat forma în urma spălării în mașina automată de spălat. Și după cum bine se poate observa, nici nu i s-au amestecat culorile, aratând practic ca nouă.

În încheiere

Încă o dată vă recomand lenjeriile din portofoliul celor de la Patone.ro ca fiind cele mai calitative din câte cunosc. În cazul în care intenționați să faceți astfel de achiziții pentru casă, aveți în vedere reducerile de Black Friday ale acestora! Între 13 și 15 nov veți putea cumpăra lenjerii de calitate la prețuri incredibile! Eu m-am uitat astăzi pe site și am remarcat lenjerii de pat cu prețuri pornind de la doar 29 lei! Păi… în alte magazine cu acești bani cumpărați cel mult o față de pernă! 🙂

Acestea fiind spuse, mi-ar plăcea să aflu dacă vă este cunoscut acest magazin online de lenjerii de pat. Și, de asemenea, dacă v-ați răsfățat cu articole din portofoliul acestora.23 thoughts on “Lenjerii de pat Patone.ro”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.