Lavanda Di Maria – cosmetică pe bază de lavandă

Lavanda Di Maria – cosmetică pe bază de lavandă

Un lucru pe care l-am remarcat în ceea ce privește rutina de îngrijire a tenului meu este că îmi fac bine cosmeticele naturale. Se pare că pielea mea rezonează foarte bine cu produse care au liste scurte de ingrediente și în care predomină extractele naturale. Chiar dacă termenele de valabilitate ale acestor produse sunt mult mai redus, le prefer în defavoarea celorlalte. Asta chiar și cu riscul de a nu le consuma în totalitate, deoarece expiră între timp. La această concluzie am ajuns recent, după ce preț de o lună de zile mi-am aplicat pe ten exclusiv produse marca Lavanda Di Maria.

Câteva detalii despre Lavanda Di Maria

Nu mă număram printre persoanele care agreează lavanda, asta până când am descoperit pe pielea mea beneficiile acesteia. Din momentul în care am prins drag de ea, am vrut să încerc tot mai multe produse pe bază de lavandă. Astfel i-am descoperit pe cultivatorii de frumusețe de la Lavanda Di Maria, din al căror portofoliul am folosit câteva produse.

Lavanda Di Maria

Lavanda Di Maria a luat naștere în 2014 nu numai din dragostea pentru lavandă, ci și din respectul pentru pământ și dragostea de frumos. De atunci, echipa în continuă dezvoltare împărtășește clienților frumusețea și beneficiile acestei plante minunate – lavanda. Toate produsele sunt obținute în propria distilerie și sunt certificate ecologic.

Rutină de îngrijire a tenului cu produse Lavanda Di Maria

În portofoliul de produse Lavanda Di Maria am găsit suficiente produse cu care să-mi pot crea o rutină completă de îngrijire a tenului. Astfel, dimineața mi-am aplicat crema anti-age hidratantă și balsamul pentru buze. Iar seara – după demachiere – am folosit apa florală de lavandă, cele două seruri pentru față și ochi și – din nou – balsamul de buze. Dar haideți să vă povestesc câte ceva despre fiecare produs în parte, pentru că precis sunteți curioase să aflați mai multe.

Crema anti-age hidratantă Lavanda Di Maria

Crema anti-age hidratantă Lavanda Di Maria m-a surprins cu consistența acesteia. Practic, o cantitate cât un bob de mazăre mi-a fost mai mult decât suficientă pentru întreaga față. Consistența sa este una foarte bună, îmi place că este extrem de emolientă și că se absoarbe cu ușurință în piele. După aplicare tenul arată mult mai bine și se simte hidratat. Iar după o folosire mai îndelungată, chiar pot spune că pielea feței este mai luminoasă și ceva mai plină din interior. Nu lasă peliculă grasă sau lipicioasă, este exact așa cum trebuie să fie o cremă bună.

Lavanda Di Maria

Aspectul tenului este vizibil îmbunătățit datorită complexului de ingrediente din compoziția acestui produs, după cum urmează:

  • extractul de viță roșie – bogat în oligoelemente, împiedică îmbătrânirea prematură a pielii, oferind totodată un aspect ferm;
  • extractul de propolis – protejează tenul de stresul oxidativ și de factorii externi;
  • Vit B3 și Bisabololul – întăresc bariera naturală a pielii, îmbunătățesc tonusul și elasticitatea;
  • acidul hialuronic, squalanul de măsline și panthenolul – au acțiune hidratantă;
  • uleiul esențial de lavandă – întinerește pielea și îmbunătățește starea de spirit.
Ser pentru ten cu vitamine și ser pentru ochi Lavanda Di Maria

Vă voi povesti despre ambele în același timp deoarece texturile acestor două seruri sunt destul de asemănătoare. Mie îmi par foarte similare ca și consistență, cât și ca efecte, cel puțin în ceea ce mă privește. Sunt de un alb-lăptos semi-fluid, se distribuie ușor pe ten și în jurul ochilor și se absorb instantaneu. Rezultate notabile încep să apară cam din a doua săptămână de utilizare consecutivă. Atât tenul, cât și pielea fină din jurul ochilor se simt mult mai elastice și parcă întinerite, restructurate. Îmi place enorm de mult faptul că niciunul dintre cele două seruri nu rămâne lipicios cum mi s-a mai întâmplat cu alte produse de genul acesta. Deci, și din acest punct de vedere, din partea mea au o mare bilă albă.

Lavanda Di Maria

Serul pentru față este îmbogățit cu vitaminele C, A și E care pătrund adânc în piele și redefinesc conturul feței. Petele pigmentare de orice tip sunt reduse în timp datorită vitaminei C din compoziție. Iar squalanul de măsline îmbunătățește densitatea pielii și producția de colagen proprie acesteia.

Serul pentru ochi are, de asemenea, o serie de ingrediente active menite să revigoreze zona din jurul ochilor. Astfel, cafeina pură combinată cu extractul de viță roșie, ulei esențial de lavandă și apă de lavandă reduc cearcănele și semnele de oboseală.

Balsam de buze Lavanda Di Maria

Pentru că fac abuz de rujuri mate, buzele mele sunt uscate pe tot parcursul anului. Siliconul pe care acestea le conțin nu face altceva decât să mi le deshidrateze destul de tare uneori. Așadar, pentru a avea întotdeauna buze cu aspect sănătos și îngrijit sunt mai mult decât dependentă de balsam de buze. De regulă, îl aplic dimineața și seara, iar când nu port ruj îl folosesc chiar și de mai multe ori pe zi. Balsamul de buze Lavanda Di Maria a fost o descoperire foarte faină pentru mine! Mai folosisem balsamuri de buze cu lavandă, însă niciunul cu o textură așa plăcută! Produsul se aplică cu degetul sau cu o pensulă pentru buze, direct din recipient. Îmi place că deși pare untos, la contactul cu buzele devine foarte emolient și plăcut.

Lavanda Di Maria

Acest balsam reușește să repare pielea subțire și sensibilă a buzelor foarte repede datorită ingredientelor sale. Conține ulei esențial de lavandă cunoscut și pentru efectul său cicatrizant și extract de propolis – antiseptic cu proprietăți de regenerare. Acidul hialuronic, untul de cocos, uleiul de ricin, caprilisul și esterii hidratează și înmoaie buzele. Iar ceara emulsifiantă de măsline și ceara de albine purificată oferă consistență și stabilitate.

Ulei esențial de lavandă Lavanda Di Maria

Uleiul esențial de lavandă are numeroase întrebuințări, însă eu tare mult mi-am dorit să încerc aromaterapia cu lavandă. Aceasta este recunoscută pentru proprietățile sale calmante, drept pentru care cel mai adesea am încălzit uleiul înainte de somn. Traversasem o perioadă destul de solicitantă pentru mine din punct de vedere psihic și aveam nevoie să mă odihnesc mai bine. Se pare că inhalarea vaporilor de ulei esențial de lavandă a avut efectul scontat. Am sesizat o îmbunătățire a calității somnului după aceea, motiv pentru care am continuat să îl folosesc.

Lavanda Di Maria

Apă florală de lavandă Lavanda Di Maria

Cel mai adesea, apa florală de lavandă este folosită ca tonic pentru pielea feței. Acesta este modul în care am utilizat-o și eu cel mai frecvent, dar recent am încercat și altceva. Tot din dorința de a avea un somn ceva mai profund decât de obicei, am început să o pulverizez pe pernă, înainte de culcare. Ce vă pot spune este că a dat rezultate și că ori de câte ori am făcut lucrul acesta am avut un somn mult mai liniștit.

Lavanda Di Maria

În încheiere

Trebuie să vă mărturisesc faptul că mă declar impresionată de toate aceste produse testate. Sunt extrem de calitative și realizate cu simț de răspundere și profesionalism. Mă bucur tare mult că le-am descoperit și că am avut ocazia de a mă răsfăța cu ele. Mi-au plăcut și mi-au făcut foarte bine, drept pentru care le recomand cu toată încrederea. Mai mult decât atât, în cazul în care doriți să le achiziționați și voi, să știți că Lavanda Di Maria are NUMAI ASTĂZI – 13.11 – reduceri de Black Friday!

În final, mi-ar plăcea să știu dacă voi cunoșteați brandul Lavanda Di Maria și dacă ați folosit produsele acestuia.



11 thoughts on “Lavanda Di Maria – cosmetică pe bază de lavandă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.