Organic Shop – produse organice pentru îngrijirea mâinilor

Organic Shop – produse organice pentru îngrijirea mâinilor

Două activități care pot deteriora pielea mâinilor dacă sunt efectuate frecvent sunt spălarea și dezinfectarea. A nu se înțelege eronat mesajul, nu este nimic în neregulă cu a ne spăla și dezinfecta mâinile cu regularitate. Însă pentru a păstra integritatea pielii acestora este important un lucru, anume să folosim produse de calitate. Cu siguranță de-a lungul timpului ați observat și voi cum folosirea unor produse inadecvate vă usca pielea mâinilor. Și măcar dacă ar fi fost vorba doar despre acele cojițe albe și inestetice care apar pe suprafața acestora. Dar de cele mai multe ori, uscăciunea este urmată de mâncărime și înroșirea locală a pielii. Ei bine, pentru a evita toate aceste neplăceri, recomandarea mea ar fi să optați pentru produsele organice ale brand-ului Organic Shop. Sunt foarte eficiente, nu sunt deloc costisitoare și sunt incredibil de blânde cu pielea mâinilor. În momentele care urmează vă voi povesti în detaliu despre cele două produse testate de mine, respectiv săpunul lichid cu efect de purificare și gelul antibacterian.

Organic Shop

Săpun cu efect de purificare și acțiune antibacteriană Organic Shop

Săpunul cu efect de purificare și acțiune antibacteriană este unul dintre produsele emblematice ale brandului Organic Shop. Acesta reprezintă soluția perfectă atunci când vine vorba despre curățarea și protejarea mâinilor. Este îmbogățit cu ingrediente alese precum ulei esențial de eucalipt și extract organic de mentă, răsfățând pielea în cel mai plăcut mod posibil. Uleiul esențial de eucalipt are proprietăți calmante și purificatoare, susținând lupta împotriva bacteriilor. În același timp, extractul organic de mentă reîmprospătează eficient și hidratează foarte bine pielea.

Organic Shop

Săpunul are o consistență neașteptat de faină, care învăluie mâinile într-un strat protector în timpul spălării acestora. Pe tot parcursul folosirii acestui săpun lichid nu am simțit nici măcar o dată nevoia aplicării unei creme de mâini. Pentru mine aceasta este dovada clară a faptului că nu mi-a uscat deloc pielea. Este unul dintre cele mai bune săpunuri lichide folosite de mine, drept pentru care îl recomand cu toată încrederea. De aici îl puteți comanda.

Gel de mâini igienizant împotriva bacteriilor și a virușilor

Gelul de mâini igienizant are acțiune antibacteriană datorată conțintului de extract din arborele de ceai, acid salicilic și 60% alcool. Uleiul din arbore de ceai organic este renumit la nivel mondial pentru proprietățile sale antibacteriene, deoarece conține o serie de compuși, inclusiv terpinen-4-ol. De asemenea, uleiul de arbore de ceai are efect calmant asupra mâinilor, oferindu-le o protecție îndelungată împotriva factorilor externi. Acidul salicilic are rolul de a înmuia pielea, lasând-o tonifiată și hidratată.

Organic Shop

De-a lungul timpului am folosit numeroase geluri antibacteriene. Unele s-au ridicat la înălțimea așteptărilor mele, altele nu, dar cel care mi le-a depășit a fost acesta de la Organic Shop. Nu se compară cu niciun alt produs de acest tip dintre toate câte există pe piață și vă voi spune și de ce. Este un gel cu o consistență subțire, care se simte extrem de fin la contactul cu pielea. Este foarte emolient, și se simte de parcă ar îmbrăca efectiv mâinile într-o pereche de mănuși invizibile. Interesant la el este faptul că deși conferă o asemenea senzație, nu rămâne lipicios, își îndeplinește scopul și dispare. Este tare interesant și dacă vă doriți să experimentați senzația mai sus descrisă, comandați-l de aici.

În încheiere

Trebuie să vă mai spun că produsele Organic Shop sunt disponibile în portofoliul magazinului online Sole.ro. Vestea bună este că am un cod de 5% reducere pentru voi, valabil nelimitat, la orice comandă pe acest site! Doar introduceți codul ”SOLE2626” la checkout și bucurați-vă de discount! 🙂

Până data viitoare, aștept cu interes să-mi spuneți dacă vă era cunoscut brandul Organic Shop și dacă ați folosit ceva de la ei.



18 thoughts on “Organic Shop – produse organice pentru îngrijirea mâinilor”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.