Întrebuințări ale pernei pentru gravide | Joli-Bebe

Întrebuințări ale pernei pentru gravide | Joli-Bebe

Pentru că încă nu am devenit mămică, nu am știut niciodată câte articole îi sunt necesare unei femei însărcinate. Nici acum nu am decât o mică idee, asta după ce am descoperit perna despre care vă voi povesti astăzi. Cred că mi-am orientat atenția mai cu seamă către cele necesare bebelușului, cu toate că sarcina este o perioadă destul de delicată. Eu o percep ca pe o perioadă în care femeia este predispusă multor vulerabilități, motiv pentru care ar trebui să îi acordăm o mai mare atenție. În prezent, unul dintre obiectele care ajută o viitoare mamă să traverseze mai ușor sarcina este perna pentru gravide. Din câte am observat, aceasta a devenit aproape indispensabilă și fiecare femeie care urmează să nască are una. Și sinceră să fiu, nu cunosc geneza sa, însă vă voi arăta câteva întrebuințări ale pernei pentru gravide.

Întrebuințări ale pernei pentru gravide

Încă de la început vă voi spune că nu, nu urmeză să vină bebe. Cu toate acestea, în momentul în care am descoperit perna pentru gravide, în minte mi-au răsărit o serie de idei care fac subiectul acestui articol intitulat sugestiv întrebuințări ale pernei pentru gravide. Inițial, perna pentru gravide a fost realizată pentru îmbunătățirea calitîății somnului gravidei și pentru ameliorarea durerilor din timpul sarcinii. După naștere, aceasta nu își pierde utilitatea, putând fi folosită atât pentru alăptarea bebelușului, cât și pentru confortul acestuia din timpul somnului.

Întrebuințări ale pernei pentru gravidePerioada pe care o traversăm cu toții a impus o serie de schimbări în viața noastră, a tuturor. Una dinte ele ar fi aceea că pentru a diminua/opri răspândirea virusului, ni s-a impus să lucrăm preponderent de acasă. Și, ca multe dintre voi, cel mai adesea biroul meu este de fapt dormitorul, în care lucrez din confortul patului. Desigur că pentru a avea o poziție confortabilă la laptop am nevoie de o masă special creată deservirii acestui scop. Însă în cazul meu, aici intervine perna pentru gravide de la Joli Bebe, pe care ați văzut deja în folografie cum obișnuiesc să o folosesc.

În ce scopuri se mai poate utiliza

De asemenea, pentru a menține coloana dreaptă în timpul somnului, este recomandat să se doarmă cu o pernă între picioare. Aceasta poate fi una dintre multele întrebuințări ale pernei pentru gravide, metodă încercată și de către mine. Ce vă pot spune este că de când am încercat această variantă, nu mă mai trezesc cu dureri de spate precum odinioară. Este ideală și pentru momentele de lounge în care simțim nevoia de a sta tolăniți în pat preț de câteva momente. Va conferi o senzație de confort la nivelul întregului corp, contribuind totodată și la relaxarea minții.

Întrebuințări ale pernei pentru gravide

Însă pe mine această pernă pentru gravide m-a mai ajutat într-o privință. Luna trecută am experimentat niște dureri sâcâitoare de rinichi pe care abia dacă le puteam potoli cu medicamente. Asta până când mi-a venit ideea de a mă înfășura cu aceasta în jurul mijlocului, chiar și în timpul somnului. Rezultatul a fost cel scontat. Căldura generată de pernă mi-a ameliorat durerea și m-a ajutat să mă odihnesc mai bine. Puteți încerca și voi această metodă atunci când experimentați un disconfort lombar asemănător. Cu siguranță funcționează chiar și în cazul durerilor menstruale.

Despre Joli-Bebe.ro

Joli-Bebe.ro este un magazin online care a luat naștere din dorința de a veni în sprijinul femeilor aflate în perioada delicată a sarcinii. Și dacă inițial era specializat pe perne pentru gravide și baby-nest-uri, portofoliul acestuia s-a îmbogățit considerabil, văzând cu ochii. Astfel, în prezent între categoriile site-ului Joli-Bebe.ro se regăsesc nu doar articolele anterior menționate, ci și altele la fel de interesante.

joli-bebe.ro

Pe mine mă fascinează baldachinele și corturile pe care echipa Joli-Bebe.ro le creează, ba chiar mi-ar plăcea și mie unul. Văzându-le, mi-a venit ideea amenajării unui colț de lectură la mine în dormitor, spațiu în care să-mi petrec puținul timp liber. De asemenea, foarte utile mi se par și pernele antihemoroizi, este pe wishlist și una din aceea. Să nu mai vorbesc despre pernele decorative pe care le-aș lua acasă!

În încheiere

Acum după ce am împărtășit cu voi aceste întrebuințări ale pernei pentru gravide, mai rămâne un singur lucru de făcut. Să accesați magazinul online și să consultați multitudinea de forme, materiale și culori ale acestora. Nu neglijați nici celelalte categorii ale site-ului. Vă garantez nu numai că aveți ce vedea, ci și că vă vor veni idei de reamenajare a locuinței.

Pssst! În perioada 10-15 nov Joli-Bebe.ro desfășoară o campanie de reduceri cu ocazia Black Friday! După părerea mea, acesta este momentul oportun pentru a achiziționa articolele care vă fac cu ochiul! 😀

De curiozitate, câte dintre voi ați folosit acest tip de pernă pe perioada sarcinii? Mai cunoașteți și alte întrebuințări ale pernei pentru gravide?



8 thoughts on “Întrebuințări ale pernei pentru gravide | Joli-Bebe”

  • Vazand poza a doua si citind doar titlul am exclamat- perna din asta are si mama, iar mama e departe de a fi gravida. Multe persoane folosesc aceste perne pentru a avea un somn odihnitor.

  • Si eu sunt mare fan al pernei. Ma salveaza mai ales noaptea de multe dureri. Multumesc pentru pontul legat de Black Friday pe Joli Bebe. Chiar trebuie sa imi iau ultimele produse… mai am doar cateva saptamani si imi cunosc piticul.

  • Culmea e ca eu nu mi-am luat o astfel de perna pentru ca ma gandeam ca dupa nu o sa-mi mai fie folositoare. Dar uite ca am gandit prost. Oricum nu e timpul pierdut, pot sa-mi cumapr si acum.

  • Foarte tare este aceasta perna! Eu am folosit mai mult pe ea dupa ce am nascut 🙂 Si chiar si acum, dupa multi ani, ii duc dorul… poate poate apare iar prin peisaj, pentru a-mi asigura o pozitie mai buna la somn (nu mai vine bebe la mine :)) )

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.