Licori pentru suflet de la Fares

Licori pentru suflet de la Fares

Deoarece am fost înzestrată cu un caracter puternic, încă de mică tot ce îmi doream mai mult era să cresc. Voiam să treacă timpul mai repede și să devin adult pentru că asta îmi părea pe atunci definiția libertății. În prezent, stau și mă gândesc la asta mai ales în pauzele când servesc licori pentru suflet și râd. Râd cu poftă de faptul că m-am iluzionat fără să am habar de ce mă așteaptă.

Îmi amintesc faptul că atunci când eram copil timpul se scurgea mult mai greu, iar vacanțele de vară îmi păreau o veșnicie. Acum, însă, timpul zboară văzând cu ochii și abia dacă duc la bun sfârșit tot ceea ce îmi propun să fac într-o zi. Pentru că da, unul dintre lucrurile pe care nu mi le-a spus nimeni la momentul respectiv este că adulții au responsabilități. Și că trebuie să muncească în mod constant atât pentru strictul necesar, cât și pentru a da viață viselor care-i însoțesc pe parcursul vieții. De unde reiese că adulthood-ul nu este tocmai ceea ce mă așteptam eu să fie.

Societatea este într-o continuă schimbare și adaptare (traversăm o astfel de situație chiar în prezent), iar noi trebuie să ținem pasul cu ea. Nu contează că am obosit, că uneori avem zile în care pur și simplu simțim că nu mai putem. Tragem aer în piept și mergem înainte. Însă pentru a ne păstra sau îmbunătăți randamentul, cu toții avem nevoie de câteva pauze bine-meritate pe care să le dedicăm licorilor pentru suflet.

Licori pentru suflet de la Fares

Dar fiind faptul că timpul trece, nu stă-n loc, sunt destul de puține momentele pe care ni le putem dedica nouă. Totul este să reușim să le identificam corect pe acelea în care avem realmente nevoie de o pauză. 10-15 minute în compania unei cești cu una dintre aceste licori pentru suflet face minuni. Și vă spun acest lucru din experiență, noile variante de ceaiuri de la Fares pe mine mă ung pe suflet, de aceea le alint astfel.

Licori pentru suflet

Faptul că sunt o femeie puternică nu mi-a adus numai avantaje, ci și dezavantaje. Este adevărat că reușesc să trec mult mai ușor peste diverse probleme, fără să mă las afectată de ele. Însă, în același timp, mă frustrează puțin faptul că am senzația că eu nu am voie să-mi arăt slăbiciunile. Indiferent ce situație aș traversa, cei din jur se așteaptă ca eu să fiu strong și uneori simt că parcă percepția lor îmi știrbește din latura mea sensibilă.

Cum ajută aceste licori pentru suflet

Nu mă pot pronunța, însă am senzația că aceste licori pentru suflet de la Fares au fost gândite de cineva care se regăsește în ceea ce am scris mai sus. Spun asta pentru că numele fiecărui ceai în parte este atât de bine ales, încât în timpul servirii acestora reușesc să îți inducă exact acele senzații.

Spre exemplu, eu fiind foarte dinamică, în continuă mișcare, am uneori nevoie de momente de tihnă, de relaxare. Ei bine, atunci când sorb din ceaiul cu acest nume – Tihnă – simt cum intru din nou în armonie cu mine însămi. Acest lucru este posibil datorită mușețelului care se împletește armonios cu petalele de trandafir.

Când mă simt lipsită de vlagă, îmi este de ajuns să savurez o ceașcă de Vigoare, pentru că îmi dă un refresh instantaneu și mă pot apuca din nou de treabă. În acesta se împletesc note picante de ghimbir cu gustul dulce-acrișor al măceșelor.

Iar când vreau să adaug puțină culoare unei zile mohorâte, întind mâna către Mireasmă care reușește să mă facă să văd lumea cu ochi mai buni. Busuiocul cu lămâia sunt responsabile de asta.

În încheiere

Pentru mine este incredibil cât de mult îmi pot schimba ziua și/sau starea de spirit aceste licori pentru suflet de la Fares. Mă ajută să mă bucur de viață indiferent cum ar fi ea și să mă regăsesc în lucruri simple.

Tocmai din acest motiv am vrut să împărtășesc cu voi noua mea descoperire, că poate în această perioadă nici voi nu aveți parte de prea multe bucurii. Însă vă pot spune cu mâna pe inimă că acestea nu sunt doar simple ceaiuri, ci niște licori pentru suflet menite să ne îmbunătățească viziunea asupra vieții.

Pe final, mi-ar plăcea să aflu dacă ați degustat aceste ceaiuri și dacă v-au generat trăiri profunde precum ale mele. ❤️

Până data viitoare, aveți grijă de sufletele voastre!

 

 

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020.18 thoughts on “Licori pentru suflet de la Fares”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.