ZipUp – ajutorul meu de nădejde în călătorii

ZipUp – ajutorul meu de nădejde în călătorii

Unul dintre hobby-urile mele este reprezentat de călătorii, ele îmi dau senzația de libertate, la care am râvnit toată viața. Este una dintre activitățile mele preferate dintotdeauna și dacă aș avea posibilitatea, asta aș face for a living. Însă, marea mea problemă în toate călătoriile mele de până acum era bagajul. Știți și voi că nu prea sunt genul de persoană care să plece la drum cu 2-3 lucruri, mai ales dacă este vorba despre mai mult de-un city-break. Era exclus din discuție ca eu să călătoresc fără să iau cu mine cel puțin un troller mic, dar iată că lucrurile s-au mai schimbat. De ceva timp mi-am propus să-ncerc să mă rezum la cât mai puține lucruri, practic la cât încape într-un rucsac. Ce nu m-am așteptat eu a fost să pot lua cu mine îmbrăcăminte pentru 10 zile într-un rucsac de la ZipUp!

Experiența mea cu un rucsac ZipUp

Pregătirile pentru luna noastră de miere au fost cele care mi-au demonstrat că pot transporta tot ce am nevoie într-un singur rucsac. Găsisem niște bilete de avion foarte ieftine și sinceră să fiu, nu mai voiam să scot bani din buzunar în plus pentru un bagaj suplimentar. Așa că mi-am pus în minte să iau cu mine fix cât încape într-un rucsac și atât. Supriza cea mare a fost când tot băgând haine în el, am constatat că aveam acolo cât pentru 10 zile, adică 10 ținute diferite.

ZipUp

Nu mi-am imaginat niciodată cât ar putea să mă ajute în călătoriile mele un rucsac de genul acesta de la ZipUp. Evident că dacă știam lucrul acesta, mi-aș fi achiziționat unul mult mai devreme și aș fi economisit și banii dați pe bagaje de-a lungul timpului. Trebuie să recunosc că singurul motiv pentru care l-am achiziționat a fost din considerente estetice. Îmi doream un rucsac ceva mai feminin, cu o formă ceva mai girly, care să se plieze bine pe stilul meu. Ba chiar, am avut senzația că în acesta vor încăpea mult mai puține lucruri decât în celălalt rucsac al meu.

Caracteristicile rucsacului ZipUp

Rucsacul pe care deja l-ați remarcat în imaginea de mai sus aparține brandului The Pack Society și are o formă anatomică specială. Forma acestuia a fost foarte bine gândită pentru a distribui uniform greutatea rucsacului pe spate și proteja astfel coloana.

ZipUp

Bretelele căptușite și spatele ușor întărit fac transportarea acestui rucsac mult mai ușoară. Unde să mai pun și faptul că dispune de compartiment pentru laptop și fermoar lateral pentru acces rapid în interior? Per total, este foarte bine gândit și mă bucur că l-am descoperit.

ZipUp

Este confecționat din poliester 600D, water-repellent, extrem de calitativ și rezistent, dispunând și de mâner pentru ridicare facilă. Capacitatea acestuia este de 23 de litri sau de ”haine pentru 10 zile” cum îmi place mie să-i spun. Și datorită dimensiunilor sale, poate fi luat în avion.

Despre ZipUp

ZipUp este un magazin online de bagaje de călătorie precum trollere, rucsacuri și genți de voiaj ce poartă semnătura diferitelor branduri. Portofoliul acestora este unul foarte vast, astfel că aveți de unde alege bagaje pe gustul vostru. Pentru că da, articolele disponibile pe site-ul ZipUp nu își dovedesc numai utilitatea, ci contribuie și la aspectul estetic general.

Răsfoind categoriile acestui magazin online veți descoperi branduri precum Stratic, Paul Frank, The Pack Society sau chiar Converse. Veți găsi design-uri pentru toate gusturile.minimaliste sau abstracte, uni sau înflorate, cu siguranță fiecare dintre voi își va găsi ceva în portofoliul acestora. Motiv pentru care recomandarea mea ar fi aceea de a căuta cu atenție.

În încheiere

Am văzut că multe dintre voi v-ați arătat uimite de câte haine am reușit să transport în acest rucsac. Drept pentru care, în eventualitatea în care doriți să experimentați și voi această satisfacție, vă las link către el. În această perioadă am observat că este chiar la reducere, deci este și mai bine!

Sinceră să fiu, pentru mine călătoria cu un singur rucsac ”la purtător” a fost o reală performanță! Sunt mândră de mine, dar recunosc că meritul aparține, de fapt, rucsacului achiziționat de la ZipUp. De acum înante, călătoriile mele vor fi mult mai agreabile, grație acestui rucsac marca The Pack Society!

Voi cum vă descurcați cu bagajele atunci când plecați în călătorii? Sunteți genul care ia strictul necesar într-un rucsac sau apelați tot la un troller?

 22 thoughts on “ZipUp – ajutorul meu de nădejde în călătorii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.