Marhaba Temptation EDP

Marhaba Temptation EDP

Deși este mereu prezentă în mine, pasiunea pe care am dezvoltat-o pentru parfumuri este cumva oscilantă. Am momente în care sunt mulțumită de cele pe care le am deja în colecție și momente în care îmi doresc ceva nou. Ei bine, toamna aceasta am simțit nevoia achiziționării unei noutăți parfumistice, lucru care s-a și întâmplat. Nu demult vă povesteam că în căutările mele am descoperit un nou magazin online de parfumuri numit Marhaba. Deși în portofoliul acestuia se regăseau numeroase brand-uri de parfumuri, atenția mi s-a oprit asupra celui cu același nume. Vă spuneam atunci că parfumurile gamei Marhaba au fost create special pentru acesta. Și după studierea notelor olfactice ale celor opt parfumuri de damă și unisex, rămăsese să aleg între trei dintre ele. Iată că decizia nu s-a lăsat așteptată, câștigătorul fiind Marhaba Temptation.

Marhaba Temptation EDP

Deși inițial aveam în minte să fac o achiziție blind, mi-a fost dificil să iau o hotărâre, astfel că am comandat mostre. Așadar, după ce le-am testat temeinic pentru câteva zile, am luat decizia finală. Marhaba Temptation trebuia să fie parfumul meu de toamnă-iarnă, deoarece cu el rezonam cel mai bine.

Această apă de parfum este listată ca fiind oriental-lemnoasă și împletește de minune câteva dintre notele mele preferate. Trebuie să menționez că deși nu eram fana șofranului și a cardamonului, ele sunt foarte bine blenduite, cumva aproape insesizabile. Iată care este mai exact piramida olfactivă ce se regăsește în Marhaba Temptation EDP:

  • note de vârf – șofran și cardamon;
  • note de mijloc – cașmir și iasomie;
  • note de bază – lemn de agar și ambră.

Dintre toate aceste note eu cel mai bine percep cașmirul, iasomia și lemnul de agar, pudrate fin cu cele două condimente din deschiderea parfumului. Un lucru care îmi place foarte mult la acesta este liniaritatea sa și faptul că își păstrează intensitatea de la început pentru aproximativ 10h.

Marhaba Temptation EDP

Performanțe

La capitolul performanțe, Marhaba Temptation mi-a depășit toate așteptările! Vorbim aici despre o persistență cu mult peste medie, întrucât se simte destul de bine pe piele chiar și după duș. Siajul este iarăși un parametru la care această apă de parfum stă excelent, fiind undeva la 2-3 metri, iar proiecția de asemenea.

Eu sunt una dintre acele persoane care adoră cașmirul și iasomia în parfumuri. Însă nu mi-am imaginat că amestecând aceste două note cu puțin oud și ambră se poate obține un miros atât de luxuriant. Rezultatul final duce cumva spre parfumeria de nișă, fiind cu totul aparte și ieșind cu brio din zona de mainstream.

Marhaba Temptation este un parfum misterios, voluptos, cu prezență, ideal de a fi purtat de către doamnele cu personalitate puternică. Emană hotărâre și determinare la orice pas, așadar îl văd a fi folosit îndeosebi de către femeile de carieră. Ba chiar, deși conține lemn de agar, poate fi purtat fără probleme și la birou, fiind un miros foarte agreabil și îmbietor.

În încheiere

După părerea mea, Marhaba Temptation EDP își merită fiecare bănuț. Asta mai ales în contextul în care a fost catalogat de către persoanele cu care am interacționat ca ”un miros de parfum scump”. Ceea ce pot confirma și eu, de altfel, pentru că dacă n-aș fi știut ce parfum este, m-ar fi dus cu gândul la parfumeria de nișă.

De asemenea, țin să menționez că în ciuda faptului că are lemn de agar în compoziție, Marhaba Temptation nu este un parfum greu. Este un parfum cu greutate în sensul de calitate, dar nu are acea opulență generatoare de migrene. Recomandarea mea ar fi să îl încercați, pentru că este cu adevărat special și nu se aseamănă cu nimic. Poate fi comandat de aici.

În final, am o curiozitate: câte dintre voi se regăsesc în această apă de parfum?



38 thoughts on “Marhaba Temptation EDP”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.