Bioderma Atoderm Intensive Gel-creme

Bioderma Atoderm Intensive Gel-creme

După frecvența cu care scriu despre îngrijirea pielii ați putea spune că sunt o #skincareaddict, ceea ce nu este departe de adevăr. Însă deși am o rutină de îngrijire a tenului bine pusă la punct, din când în când mi se întâmplă ceva bizar. Pielea mea pur și simplu respinge orice fel de produs de îngrijire și are reacții destul de ciudate. Fie începe să mă usture, fie să mă mănânce sau să mă înțepe și atunci trebuie să intervin asupra ei. Mi-a luat ceva timp până să-mi dau seama ce anume se întâmplă și cum ar trebui să procedez. Și dacă o bună perioadă de timp nu am găsit nicio soluție, iată că recent a apărut ceva care mi se potrivește mănușă. Este vorba despre Bioderma Atoderm Intensive Gel-creme, produs care face subiectul articolului de astăzi.

Bioderma Atoderm Intensive Gel-creme

Bioderma Atoderm Intensive Gel-creme este – după cum îi spune și numele – un gel-cremă special creat pentru pielea atopică. Este primul produs anti-mâncărime pentru îngrijirea pielii, cu o textură proaspătă ultra-lejeră care este rapid absorbită de piele. Produsul promite să calmeze senzația de mâncărime și pruritul și să restabilească producția de lipide. Conferă o senzație imediată de prospețime, ultra-fresh, ce menține senzația de hidratare pe parcursul întregii zile. Este un produs de îngrijire cu o textură unică, deopotrivă eficientă și plăcută la aplicare.

Bioderma Atoderm Intensive gel-creme

Testată în Mauritius, formula acestui produs satisface nevoile specifice ale pielii uscate sau atopice din zonele cu climă caldă, umedă, chiar tropicală. Acest lucru este posibil datorită unei combinații unice de ingrediente precum:

  • Enoxolona – responsabilă pentru calmarea imediată și pe termen lung a senzațiilor de mâncărime și prurit;
  • Complexul brevetat Skin Barrier Therapy™ – limitează adeziunea anumitor bacterii care pot agrava uscăciunea pielii;
  • Tehnologia hidro-absorbantă – captează apa din mediu pentru a optimiza hidratarea pielii și pentru a-i consolida funcția de barieră spre limitarea senzației de prurit;
  • Vitamina PP – un agent de hidratare biomimetic ce stimulează producerea naturală a lipidelor pielii și întărește bariera acesteia.

Experiența mea de testare

După cum vă povesteam încă de la începutul acestui articol, tare mult îmi doream un produs care să poată ține în frâu pornirile tenului meu. Nu mai agrea nici un fel de ser, nici un fel de acid, absolut nimic. Până și cremele obișnuite se absorbeau cu o mai mare greutate în piele.

Și atunci a apărut gelul-cremă Atoderm Intensiv, cel care s-a dovedit scăparea mea. Acesta are o textură foarte fină, emolientă și cu absorbție rapidă. Ce s-a întâmplat după aplicare m-a lăsat fără cuvinte, senzațiile neplăcute de usturime sau de mâncărime au dispărut instantaneu.

După fiecare aplicare tenul se simte surprinzător de fresh, de hidratat și pare să nu mai aibă nevoie de nimic. Și pentru că toanele acestea ale tenului meu se repetă o dată la câteva luni, trebuie să mă asigur de un lucru. Acela că voi avea întotdeauna la îndemână acest produs.

De ce aleg Bioderma

Dacă sunteți cu mine de ceva timp, știți deja că sunt o mare fană a produselor Bioderma. Și la fel de bine mai știți și că este unul dintre singurele branduri față de care am fost consecventă. În cazul în care ați folosit și voi, la rândul vostru produse din portofoliul acestora, cu siguranță înțelegeți atașamentul meu față de ei. Dar dacă nu, vă voi spune în cele ce urmează care este motivul pentru care eu aleg produsele lor.

Nu doar că rezonez foarte bine cu acestea, dar toate produsele Bioderma sunt formulate în conformitate cu principiile ecobiologiei. Acesta este un concept aflat în centrul abordării acestora pentru a respecta ecosistemul pielii și a-i menține sănătatea pe termen lung. De asemenea, produsele întăresc mecanismele naturale de protecție a pielii pentru a o ajuta să să adapteze și să-și recapete echilibrul.

În încheiere

Mă bucură faptul că Bioderma reușește să vină cu câte o soluție pentru fiecare problemă cu care tenul meu s-ar putea confrunta. Tot ce am folosit din portofoliul acestora mi s-a potrivit de minune, drept pentru care le-am rămas fidelă. Produsele acestora sunt perfect compatibile cu pielea mea, ceea ce mă face fericită! Așadar, știu la cine să apelez atunci când nu găsesc rezolvare pentru una dintre problemele tenului meu.

Voi în ce relație sunteți cu produsele acestora? Ați folosit Bioderma Atoderm Intensive Gel-creme? Cum vi s-a părut?



20 thoughts on “Bioderma Atoderm Intensive Gel-creme”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.