Anastasia Beverly Hills Brow Definer

Anastasia Beverly Hills Brow Definer

Stilizarea sprâncenelor este un domeniu de maxim interes pentru mine de mulți ani de zile. Asta pentru că în urma modelării excesive cu ajutorul pensetei, acestea au dobândit multiple goluri inestetice. Pentru a arăta cât de cât decent, sunt nevoită să le stilizez cu produse special create în acest sens. De-a lungul timpului am folosit numeroase produse cu toate consistențele posibile, de la creion, la fard sau gel. Însă produsul care mie mi-a întrecut toate așteptările aparține unei românce stabilite peste ocean – Anastasia Beverly Hills. Deja bine-cunoscuta Regină a sprâncenelor a creat o întreagă gamă de produse pentru stilizarea acestora. Însă dintre toate câte sunt disponibile, mie cel mai bine mi se potrivește cel ce se numește Brow Definer. Parcurgeți în continuare acest articol pentru a afla de ce.

Anastasia Beverly Hills Brow Definer

Brow Definer de la Anastasia Beverly Hills nu este altceva decât un creion pentru sprâncene. Este retractabil și dispune de două capete: la unul dintre ele se dezvăluie o periuță de sprâncene foarte bine realizată. Iar la celălalt, după cum bine ați intuit deja, este creionul. Textura sa este una perfectă pentru o aplicare facilă, nu este nici prea dură, dar nici prea cremoasă.

Anastasia Beverly Hills Brow Definer

Ce îl face atât de special pe acest creion pentru sprâncene este forma sa triunghiulară. Aceasta permite utilizarea sa pentru trasarea a trei tipuri de linii: subțiri, medii și groase. Practic, Brow Definer reușește să umple golurile din sprâncene imitând perfect firele de păr, asigurând astfel un look natural al acestora.

Anastasia Beverly Hills Brow DefinerO altă bilă albă pe care eu o acord acestui produs este pentru diversitatea nuanțelor în care este disponibil. Rar mi-a fost dat să descopăr un produs pentru sprâncene disponibil în 12 nuanțe! Majoritatea brand-urilor se limitează doar la 3-4, însă Anastasia a speculat bine acest aspect și a făcut Brow Definer un produs perfect pentru oricine. Nuanța care mie mi se potrivește perfect este Taupe și arată atât de natural de parcă ar fi fost special creată pentru mine. Priviți rezultatul în imaginea de mai jos, părerea mea este că arată de parcă nici nu aș fi folosit vreun produs pentru stilizarea sprâncenelor. Și credeți-mă pe cuvânt că în special această sprânceană are numeroase goluri inestetice pe toată lungimea ei!

Anastasia Beverly Hills Brow Definer

În încheiere

Până să încerc acest produs aveam impresia că orice produs pentru sprâncene care depășește 25 lei este pentru snobi sau ceva de genul acesta. Însă având ocazia de a-l folosi, mi-am putut da și eu seama despre diferența pe care o face un produs profesional. Rezultatul obținut este unul cu mult peste așteptările mele, drept pentru care îl recomand cu toată încrederea.

Am ajuns la concluzia că Brow Definer își merită fiecare bănuț, nu doar pentru că arată de minune aplicat. Ci și pentru că se consumă destul de greu, eu avându-l pentru fix șase luni de zile. Așadar, socotind cam cât aș fi cheltuit pe creioanele de sprâncene de tip drugstore în jumătate de an, însumez contravaloarea acestuia. Singura mea problemă este că nu prea găsesc disponibilă nuanța Taupe.

Acum, după ce mi-am exprimat entuziasmul despre acest produs, Aș avea o curiozitate. Vreau să aflu câte dintre voi l-au încercat și dacă ați fost mulțumite de el.



17 thoughts on “Anastasia Beverly Hills Brow Definer”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.