Marhaba – universul parfumurilor orientale

Marhaba – universul parfumurilor orientale

Cu siguranță dacă i-ați întreba pe apropiații mei ce tip de parfum îmi place, aceștia ar răspunde ”puternic”, ”opulent”. Însă un lucru pe care nu-l știu ei este faptul că de ceva timp prefer îndeosebi parfumurile orientale, în detrimentul celorlalte. Motivul pentru care m-am reorientat către această categorie de parfumuri este acela că mi-am dorit să miros diferit. Asta pentru că pentru mine devenise deja plictisitor să recunosc parfumurile pe care le folosesc cei din jurul meu. Mi-am dorit să ies din tipare, din mulțime și să dobândesc o așa-numită unicitate olfactivă. Folosind parfumuri arăbești, spre exemplu, am garanția că acestea îi vor intriga pe cei cu care interacționez. Și pentru că am simțit nevoia să adaug un parfum nou colecției mele, am pornit în căutare. Nu a fost nevoie să ”răsfoiesc” internetul prea mult, deoarece mi-a atras atenția un magazin online relativ nou – Marhaba.

Despre Marhaba

Marhaba este un magazin online de parfumuri care a luat naștere din dragoste pentru parfumurile arăbești. Scopul acestuia este acela de a aduce în atenția noastră miresme deosebite de pe meleagurile Emiratelor Arabe Unite. Toate parfumurile care se regăsesc în portofoliul Marhaba sunt importate și comercializate în exclusivitate de acesta. Astfel, achiziționând parfumurile acestuia, vă puteți bucura și voi de unicitatea despre care vă vorbeam mai sus.

Marhaba parfumuri

 

Intenția echipei Marhaba este aceea de a deveni o prezență autohtonă puternică în această industrie a parfumeriei. Și, dat fiind faptul că lucrează numai cu parfumuri arăbești licențiate, analog al mărcilor de renume, au mari șanse să de reușită! Ca orice companie care se respectă, Marhaba deține și propriul brand de parfumuri care-i poartă numele. Cele unsprezece parfumuri Marhaba disponibile în prezent sunt rezultatul profesionalismului absolut al întregii echipe.

Navigarea pe site

Aspectul general al magazinului online Marhaba este unul elegant și minimalist, exact pe gustul meu. De altfel, acesta este unul dintre motivele pentru care m-am simțit atrasă ca un magnet de el. Interfața site-ului este una foarte prietenoasă, user-friendly, totul fiind foarte bine organizat pe categorii. Navigarea pe site este extrem de facilă, astfel că oricine poate achiziționa, chiar și cu minimul de experiență în plasarea de comenzi online.

Wishlist-ul meu de parfumuri Marhaba

Ca orice femeie care iubește parfumurile, am admirat toate acele recipiente luxuriante de parfumuri disponibile pe site. Însă de data aceasta atenția mi-a fost captată chiar de către parfumurile Marhaba, special create pentru acest magazin online. Am consultat piramidele notelor fiecărei ape de parfum în parte și ajutându-mă de memoria mea olfactivă m-am oprit asupra a trei dintre ele. Iată despre care anume este vorba și care sunt notele acestora:

  • Marhaba Mystic Woman – este o împletire de iasomie, note lemnoase și chihlimbar, perfect mixate pentru a conferi celei care o poartă un aer misterios și intrigant. Este o apă de parfum lemnoasă-orientală special creată pentru a reliefa puterea seducției și rafinamentul reprezentantelor sexului frumos.

Marhaba Mystic Women

 

  • Marhaba Temptation – are ca note de vârf șofranul și cardamonul, la mijloc cașmir și iasomie, iar la bază lemn de agar și ambră. După cum bine puteți observa, vorbim despre un parfum lemnos-oriental-condimentat, armă a senzualității și rafinamentului absolut.

Marhaba Temptation

 

  • Marhaba Golden Woman – judecând după notele acestei ape de parfum, aș putea afirma că întruchipează eleganța absolută. Spun asta deoarece combină mandarina cu bergamota la vârf, trandafirul, frezia, mușcata și vanilia la mijloc și notele lemnoase, boabele de tonka și patchouli la bază.

Marhaba Golden Women

 

În încheiere

Încerc să mă opresc asupra unei singure ape de parfum Marhaba, însă nu prea îmi reușește. Asta pentru că mă simt foarte atrasă de fiecare dintre cele trei prezentate mai sus. Pe de o parte, Mystic Woman mă prinde în mrejele ei cu misterul său, pe de altă parte îmi surâde efervescența lui Golden Woman. Însă nici Temptation nu este deloc de lăsat, deoarece ceva îmi spune că se apropie foarte tare de parfumurile de nișă. Ca să nu mai spun cât de curioasă am devenit despre performanțele acestora, tare aș vrea să aflu care este persistența, proiecția și siajul lor.

Consider că fiecare dintre cele trei ape de parfum este specială în felul ei și că ar trebui tratată ca atare. Tocmai de aceea mi-e dificil să aleg între ele, drept pentru care apelez puțin la ajutorul vostru în acest sens. Așadar, după părerea voastră și pe baza preferințelor mele parfumistice anterioare, care dintre ele credeți că mi s-ar potrivi cel mai bine?44 thoughts on “Marhaba – universul parfumurilor orientale”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.