Îngrijirea tenului post-melasmă cu produse Isispharma

Îngrijirea tenului post-melasmă cu produse Isispharma

Cu ceva timp în urmă vă povesteam despre experiența mea cu melasma, această afecțiune a pielii cu care se confruntă tot mai multe persoane. Împărtășeam cu voi la momentul respectiv cum am reușit să scap de aceasta în proporție de 90%. Însă ce am remarcat în timp este faptul că nimeni nu vorbește despre ceea ce ar trebui să se petreacă ulterior, pentru a nu ne confrunta cu recidiva. Și pentru că eu am fost una dintre acele persoane cărora le-a recidivat, m-am gândit să vă povestesc despre cum am procedat eu. Așadar, subiectul acestui articol este îngrijirea tenului post-melasmă cu produse Isispharma.

Rutina de îngrijirea tenului post-melasmă cu produse Isispharma

Subțierea stratului de ozon face ca soarele să fie din ce în ce mai agresiv și să producă schimbări la nivelul pielii. Iată cum această încălzire globală de care se vorbește aduce cu sine și această afecțiune a pielii numită melasmă. Probabil că majoritatea dintre voi sunteți deja familiarizați cu acest termen. Însă pentru aceia care nu cunosc ce este melasma și cum se manifestă, vă voi povesti pe scurt în cele ce urmează.

Melasma este o afecțiune a pielii apărută în urma expunerii la soare fără protecție solară, foarte populară în rândul femeilor cu vârste cuprinse între 20 și 50 de ani. Aceasta se materializează prin apariția unor pete de culoare maronie în special pe față, deasupra buzei superioare, pe nas, pomeți și în centrul frunții. Sunt foarte inestetice, se accentuează pe zi ce trece și abia dacă pot fi camuflate cu ajutorul machiajului.

Și pentru că tratamentele împotriva melasmei nu asigură rezultate permanente, trebuie să acordăm o mare atenție prevenției. Iată cum o putem face urmând o rutină de îngrijire relativ simplă, compusă din doar două produse Isispharma.

Isispharma Glyco-A

Isispharma Glyco-A este un peeling cosmetic superficial, cu 10% Acid Glycolic în compoziție. Acesta are rolul de a ajuta la reînnoirea celulelor pielii, prin eliminarea straturilor superioare ale epidermei. Astfel, Glyco-A este un produs de îngrijire nocturnă a pielii, ce contribuie la îmbunătățirea aspectului general al acesteia.

Îngrijirea tenului post-melasmă

Acest peeling superficial este recomandat a fi folosit pentru a stimula refacerea pielii atunci când aceasta și-a pierdut uniformitatea. Folosit cu regularitate, ajută la diminuarea leziunilor cauzate de soare precum petele pigmentare, cicatricile post-acneice. Totodată, complexul de ingrediente al acestuia are capacitatea de a estompa liniile fine și chiar ridurile.

Experiența mea de testare

La început am aplicat produsul în fiecare seară, dar la un moment dat m-am confruntat cu o senzație neplăcută la nivelul tenului. Atunci mi-am dat seama că având 10% Acid Glycolic, poate ar trebui să-l folosesc doar de câteva ori pe săptămână. Aplicat mai rar, o dată la două zile mi-a fost mult mai ok și a avut rezultatele scontate. Totuși, e o certitudine faptul că fiecare dintre noi este unic și poate reacționa diferit la anumite produse sau ingrediente. De aceea, cel mai bine ar fi ca pentru început să faceți un test, să vedeți cât poate ”să ducă” tenul vostru. Și dacă acceptă aplicare zilnică, fără probleme, atunci sunteți norocoși.

 Isispharma Neotone Prevent SPF50+

Isispharma Neotone Prevent SPF50+ este un produs special conceput pentru a combate diversele tipuri de pete pigmentare. Acțiunea sa preventivă este posibilă datorită complexului optime de 100% filtre minerale solare combinate cu ingrediente active specifice. Acesta asigură o toleranță maximă și protejează pielea împotriva razelor UV și a luminii albastre.

Îngrijirea tenului post-melasmă

În fapt, Isispharma Neotone Prevent SPF50+ este o cremă nuanțatoare universală ce se adaptează oricărei nuanțe a pielii. Are o textură fină și ajută la hidratarea epidermei în vederea obținerii unui ten cu aspect natural și uniform. Formula acestui produs este special dezvoltată spre a fi folosită fără probleme și de către femeile însărcinate sau care alăptează.

Experiența mea de testare

Eu am un subton destul de ciudățel, astfel că îmi găsesc cu greu creme nuanațatoare care să mi se potrivească. Vestea că acest produs se adaptează oricărei nuanțe ale pielii m-a bucurat foarte tare și m-a făcut să mi-l doresc. Acum, după ce am consumat recipientul, pot spune că așa este și că îi simt lipsa! Se aplică foarte ușor pe ten și folosindu-l m-am bucurat de toate beneficiile sale. M-a protejat deopotrivă de razele UV nocive și de predispoziția la melasmă, plus că mi-a conferit și o nuanță uniformă tenului. Este unul dintre cele mai bune produse de skincare pe care le-am folosit și mă entuziasmează faptul că protejează și împotriva luminii albastre emanate de ecranele digitale.

În încheiere

Iată cum, urmând acești doi pași simpli, puteți ține melasma în frâu și împiedica reapariția ei. Este foarte simplu: seara – după demachiere – aplicați Glyco-A, iar dimineața – după curățare – aplicați Neotone Prevent SPF50+. Aceste două dermato-cosmetice sunt practic tot ceea ce vă trebuie pentru îngrijirea tenului post-melasmă. Cu mențiunea că pentru a avea efectele scontate, trebuie folosite cu regularitate, trebuie să constituie o rutină.

De curiozitate, voi ați folosit produse Isispharma? Ce îmi mai puteți recomanda să încerc din portofoliul acestora? Ce alte trucuri pentru îngrijirea tenului post-melasmă mai cunoașteți?30 thoughts on “Îngrijirea tenului post-melasmă cu produse Isispharma”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.