Particip la SuperBlog 2020

Particip la SuperBlog 2020

Anul acesta am luat hotărârea de a mă înscrie și eu în această competiție națională de blogging intitulată SuperBlog! Sinceră să fiu, și pe mine m-a surprins această decizie, însă cea care m-a convins a fost nașa mea Vavaly. Nu știu de ce, însă aveam impresia că odată intrată în această horă numită SuperBlog, trebuie să joc până la capăt. Dar noroc cu Vavaly care mi-a spus cum stau lucrurile și că pot scrie doar la probele care mă tentează. Așadar, oficial particip la SuperBlog 2020!

Particip la SuperBlog 2020

Participarea la SuperBlog 2020 este o adevărată provocare pentru mine. Sunt mai mult decât convinsă că îmi va spori creativitatea și că mă va ajuta să îmi depășesc limitele. Spun asta pentru că deși odinioară nu eram genul care să poată să scrie ”la comandă”, prima probă a competiției m-a inspirat. Deja mi-am schițat în minte articolul pe care urmează să îl public și nu-mi doresc decât să fie apreciat.

Particip la SuperBlog

Sper ca această călătorie să-mi depășească așteptările și să leg noi prietenii atât în mediul online, cât și offline. De asemenea, tuturor celor care au avut curajul de a se înscrie în această competiție le doresc mult succes! Și desigur inspirație, pentru că fără de ea nu am putea crea conținut demn de cele 100 de puncte aferente fiecărui articol. Și spre asta tindem cu toții nu-i așa? 🙂

În încheiere

Țin să menționez faptul că voi considera această ediție SuperBlog ca fiind una de acomodare sau de încălzire. Asta înseamnă că voi participa la probele competiției selectiv și că voi alege numai ceea ce se potrivește nișei mele. Îmi doresc să scriu articole care să îi inspire pe toți cei care le citesc. De asemenea, țelul meu este acela de a obține punctaje cât mai mari (dacă nu maxime).

Acestea fiind spune, wish me luck și să ne auzim cu bine!

 

 

Acest articol a fost scris pentru SuperBlog 2020.14 thoughts on “Particip la SuperBlog 2020”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.