Purificatorul Lavan – ajutorul meu în dezinfectarea casei

Purificatorul Lavan – ajutorul meu în dezinfectarea casei

Pandemia pe care o traversăm ne-a determinat să devenim mai responsabili și să tratăm lucrurile cu mai multă seriozitate. Oamenii au acordat o mai mare importanță igienizării și dezinfectării locuinței, în special. Ca drept dovadă, o bună perioadă de timp în comerț nu s-au mai găsit produse pentru curățenie. Însă eu am fost cumva mai relaxată din acest punct de vedere și mi-am luat un ajutor de nădejde. Este vorba despre purificatorul Lavan cu acoperire 360 de grade care face treaba în locul meu. Tot ce trebuie să fac este să îl pun în funcțiune atunci când vreau să dezinfectez locuința sau să sterilizez diverse obiecte. Sună bine, nu-i așa? Păi, în cazul acesta propun să vă ofer mai multe detalii despre el. Nu de alta, dar economisiți timp și bani renunțând la tradiționalele metode de dezinfectare și apelând la cele moderne.

Purificatorul Lavan

Purificatorul Lavan este o lampă creată pentru dezinfectarea și sterilizarea suprafețelor și a aerului din încăperi. Pentru aceasta ea folosește lumină UVC și OZON, cu scopul de a se asigura că distruge 99.9% dintre virusuri și bacterii. Însă, în vederea obținerii celui mai bun randament, este recomandată amplasarea acesteia în încăperi de maxim 60mp.

Purificatorul Lavan Lavanuv.ro

Ca dimensiuni, este destul de compactă, are 45 cm înălțime și 17,5 cm diametrul bazei inferioare. Puterea lămpii este de 36W și se recomandă înlocuirea acesteia la fiecare 8000 de ore de funcționare. Telecomanda din dotare este wireless, foarte profi, are o rază de acțiune de 10 m și poate fi acționată inclusiv prin pereți sau prin ușă. În momentul funcționării lămpii este recomandată scoaterea plantelor, animalelor și oamenilor din încăpere.

Tehnologia folosită de Purificatorul Lavan

Purificatorul Lavan a fost foarte bine gândit din punct de vedere al tehnologiei sale. Motivul pentru care i-a atașat și sterilizarea cu ozon este acela că razele UV nu poate acționa în toate unghiurile încăperii. Ozonul este un gaz care trece cu ușurință peste orice obstacol, fiind eficient în locurile în care razele UV nu ajung. Acesta emană un miros puternic, de aceea este necesară aerisirea spațiului pentru minim 30 de minute după funcționare.

Purificator Lavan lavanuv.ro

Cu siguranță vă întrebați cum este posibilă distrugerea virusurilor, bacteriilor și microorganismelor cu ajutorul purificatorului Lavan. Ei bine, acesta acționează asupra ADN-ului microorganismelor prin distrugerea structurilor ADN și ARN, făcându-le să-și piardă funcția de reproducere. Astfel este garantată atingerea scopului sterilizării.

Timpul de funcționare recomandat

Purificatorul Lavan are nevoie de doar 30 de minute pentru a dezinfecta/steriliza o încăpere de 10-30mp. Iar pentru cele cu suprafața între 30 și 60mp este necesară programarea acestuia la 60 de minute. De asemenea, acesta poate steriliza la fel de bine și obiecte precum telefoane, chei, laptopuri, bijuterii, echipament de protecție, etc.

Dacă ați parcurs acest articol până aici, înseamnă că sunteți cu adevărat interesați de el. Și cu siguranță doriți să știți de unde se poate achiziționa, așa că vă las aici trimitere către el. Este disponibil și, mai mult decât atât, este și LA REDUCERE! Este cel mai bun moment de a-l comanda și de a vă bucura din plin de beneficiile sale.

În încheiere

Mă declar foarte mulțumită de purificatorul Lavan și îmi pare sincer rău că nu l-am descoperit mai devreme. Face o treabă excelentă și mă simt mult mai în siguranță de când îl folosesc. Aerul este mult mai curat și mai respirabil, iar orice potențial miros neplăcut din casă este instantaneu eliminat de acesta.

După părerea mea, oricine ar trebui să dețină un astfel de purificator cu UV și ozon. Consider că este una dintre cele mai bune investiții pe care le poate face o persoană. Și mai mult decât atât, este o investiție în propria sănătate, ceea ce-l face infinit mai dezirabil.

Sunt curioasă dacă printre voi se află persoane care folosesc purificatoare. Ce alte metode de purificare a aerului și de sterilizare a obiectelor mai folosiți?15 thoughts on “Purificatorul Lavan – ajutorul meu în dezinfectarea casei”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.