Acorelle – Jasmin Troublant EDT BIO

Acorelle – Jasmin Troublant EDT BIO

După frecvența cu care achiziționez și cu care povestesc despre parfumuri se poate spune că sunt pasionată de această industrie. În ceea ce mă privește, nu mi-a luat prea mult timp ca să-mi dau seama ce tip de parfum mă reprezintă. Și dacă o lungă perioadă de timp am folosit numai parfumuri floral-orientale, anul acesta mi-am dorit să experimentez mai mult cu parfumurile. Mai mult decât atât, am fost foarte curioasă să încerc și eu un parfum BIO, să îi descopăr performanțele. După îndelungi căutări, atenția mi s-a oprit asupra brandului Acorelle din al cărui portofoliul am ales apa de toaletă Jasmin Troublant.

Acorelle – Jasmin Troublant EDT BIO

Apa de toaletă Jasmin Troublant de la Acorelle mi-a atras atenția prin faptul că este realizată din 88% ingrediente naturale. Are o compoziție simplă și sănătoasă, este floral-orientală cu accente discrete de fructe confiate. Pentru a vă putea face o idee despre aceasta, în ceea ce urmează vă voi descrie piramida olfactivă a acesteia:

  • note de vârf – măr și mandarine cristalizate;
  • note de mijloc – iasomie, iris, nectarine și patchouli;
  • note de bază – zahăr brun, lemn de santal și mosc.

Eu îl percep ca pe parfumul purității și al curățeniei absolute! Atunci când îl miros îmi fuge gândul la cearceafurile proaspăt spălate, lăsate la uscat în bătaia unui vânt de primăvară! Este perfect pentru momentele în care vă doriți să folosiți un parfum elegant, feminin și discret. Mi se pare că este genul de parfum tolerat de către oricine, absolut deloc deranjant. Din punctul meu de vedere, acesta poate fi folosit pe tot parcursul anului, însă cel mai bine cred că s-ar preta anotimpurilor calde.

Acorelle Jasmin Troublant

De ce este o apă de toaletă BIO?

Apa de toaletă Jasmin Troublant de la Acorelle este BIO deoarece baza acesteia este alcătuită din materii prime naturale. Apoi, alcoolul folosit la crearea acesteia este unul 100% natural, provenit din sfeclă roșie. Este nedenaturată, nu conține ftalați și nici materii prime de origine animală, fără nitrați de mosc și fără agenți de colorare.

De altfel, niciunul dintre parfumurile Acorelle nu conțin substanțe bioacumulatoare, agenți de fixare chimici și ape demineralizate. În acestea nu vor fi întâlnite uleiuri sintetice, emolienți și alte substanțe chimice care afectează sănătatea. Toate acestea îl fac să poată fi folosit de către oricine, inclusiv de către femei însărcinate, proaspete mămici și fetițe.

Performanțe

Performanțele apei de toaletă Jasmin Troublant de la Acorelle sunt mai mult decât decente pentru un produs BIO. Pe pielea mea mirosul este liniar și se menține cu intensitatea de la început preț de aprox. 5-6h. După aceea se mai estompează, simțindu-se doar dacă duc mâna aproape de nas. Proiecția este relativ bună, de aprox 1 m, siajul de asemenea. Având în vedere toate aceste aspecte, aș putea conchide că performanțele acesteia sunt mulțumitoare pentru o apă de toaletă care nu conține ”chimicale”.

Unde se găsește?

Sunt convinsă că deja v-am stârnit curiozitatea cu acest produs, așa că nu mai rămâne decât să vă spun și de unde îl puteți comanda. Eu l-am achiziționat de pe site-ul Wrap Mama`s Shop, încă este în stoc, tocmai ce am verificat disponibilitatea acestuia.

Acorelle Wrap mama shop

Acest magazin online găzduiește numeroase articole atât pentru cei mici, cât și pentru mămici. Diferența o face faptul că tot ceea ce găsiți la ei este eco-friendly, astfel că folosindu-le, protejați mediul înconjurător.

În încheiere

Sunt fericită că prin intermediul celor de la Wrap Mama`s Shop am reușit să-mi satisfac curiozitatea cu privire la parfumurile BIO. Însă acesta nu este singurul produs achiziționat de la ei. În viitorul apropiat vă voi arăta și alte produse din portofoliul acestora, de asemenea eco-friendly. Nu de alta, însă știți că spre asta mă îndrept de pe la începutul anului, către un stil de viață prietenos cu natura. Așa că țineți aproape!

Dar până atunci, spuneți-mi, voi știați despre acest brand de parfumuri franțuzești? Ați testat vreunul dintre parfumurile Acorelle?



11 thoughts on “Acorelle – Jasmin Troublant EDT BIO”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.