Crema facială anti-îmbătrânire Betterskin Naturals

Crema facială anti-îmbătrânire Betterskin Naturals

Dacă este un lucru pe care l-am învățat de-a lungul timpului despre produsele cosmetice, acela ar fi că perseverența este cheia. Pentru a obține rezultate vizibile și a beneficia de toate proprietățile unui produs, acesta trebuie folosit cu regularitate. Majoritatea se descurajează când nu observă nicio schimbare după două săptămâni de utilizare. Însă este cunoscut faptul că un ciclu complet de regenerare al pielii durează 28 de zile. Așadar, indicat ar fi să folosiți un produs cel puțin o lună de zile pentru a vă crea o părere pertinentă despre acesta. Despre asta aș dori să vă povestesc în acest articol, despre o cremă care poate face minuni dacă este folosită cu regularitate. Este vorba despre crema facială anti-îmbătrânire Betterskin Naturals.

Aventura mea cu Betterskin Naturals

Dacă mă citiți deja de ceva vreme, cu siguranță știți că nu sunt la primul contact cu Betterskin Naturals. Serul cu Vitamina C și Acid Hialuronic a fost unul dintre produsele care m-au ajutat în lupta mea cu melasma. Și pentru că am avut rezultate foarte bune în urma folosirii acestuia, am fost curioasă să mai încerc și altceva de la ei. Recent Betterskin Naturals a lansat cel de-al doilea produs din portofoliul acestora – crema facială anti-îmbătrânire cu Retinol și Acid Hialuronic. Cunoscând deja calitatea serului, mi-am dorit să testez și crema, pentru a mă bucura de beneficiile sale.

crema facială Betterskin naturals

Principalul scop al cremei faciale anti-îmbătrânire de la Betterskin Naturals este acela de a reduce ridurile și liniile fine. Însă, datorită complexului său de ingrediente, aceasta are și capacitatea de a reduce acneea și semnele post acneice. Unde să mai pun și faptul că reduce hiperpigmentarea cauzată de probleme ale pielii precum melasma? Practic, un singur produs reușește să acționeze eficient împotria majorității problemelor cu care se poate confrunta tenul.

Ingredientele cremei faciale anti-îmbătrânire Betterskin Naturals

Vorbind mai sus despre complexul de ingrediente al acestui produs îmi dau seama că v-am stârnit curiozitatea. Oare ce anume poate acționa pe atât de multe planuri? Haideți să descoperim împreună în cele ce urmează care sunt principalele ingrediente și cum acționează.

Retinolul:

 • are un efect complex asupra tenului;
 • ajută la regenerarea celulară;
 • stimulează sinteza de colagen a pielii;
 • ameliorează liniile fine, acneea și petele post-acneice.

Acidul Hialuronic:

 • hidratează pielea, reținând apa în țesuturi;
 • crește rezistența și elasticitatea pielii;
 • cicatrizează leziunile pielii, ajutând la regenerare.

Extractul de Ceai Verde:

 • are efect anti-îmbătrânire;
 • tonifiază tenul;
 • are efect antioxidant și reparator;
 • ajută la diminuarea ridurilor;
 • depigmentează petele de orice natură;
 • luptă împotriva radicalilor liberi;
 • blochează apariția cancerului de piele.

Celulele Stem din Măr:

 • bogate în fitonutrienți și proteine;
 • acționează la nivelul celor trei straturi ale pielii;
 • transportă micronutrienții din stratul superior al pielii, către cele inferioare;
 • au efect antiinflamator;
 • ajută la refacerea pielii.

Experiența mea de testare

Am început să folosesc această cremă facială anti-îmbătrânire într-un moment în care tenul meu chiar avea nevoie de o schimbare. Traversam o perioadă destul de capricioasă, cu senzație de uscăciune și usturime la contactul cu acizii. Simțeam că tot ce mi-ar trebui este o cremă care să mă ajute în lupta cu toate problemele tenului. Și iată că am găsit-o!

Crema facială anti-îmbătrânire Betterskin Naturals are o consistență foarte bună și o textură incredibil de fină. Este creată în așa manieră încât să hidrateze tenul în profunzime, fără a lăsa în urmă peliculă grasă sau lipicioasă. Se absoarbe foarte repede în piele, tenul simțindu-se instantaneu hidratat, cu o uimitoare senzație de conform. Este water-like, nimic nu o trădează că ar fi efectiv o cremă, este foarte bine realizată.

Crema facială betterskin

În doar câteva zile a reușit să calmeze toate senzațiile neplăcute cu care mă confruntam la nivelul tenului. În special în zona nasului experimentam roșeață și usturime, dar acum sunt doar o amintire. Să fie deocamdată cam trei săptămâni de când o folosesc de două ori pe zi și parcă și petele s-au mai estompat. Tenul este vizibil mai luminos și radiază.

Este drept că la capitolul riduri sau linii fine încă nu mă pot pronunța, însă revin cu later edit de îndată ce obțin rezultate. Per total, se cunoaște că s-a lucrat mult la acest produs, este o cremă de calitate superioară care pe mine personal m-a ajutat.

În încheiere

După ce am folosit serul lor, mă așteptam ca și această cremă facială să fie bună. Însă trebuie să recunosc faptul că pe undeva mi-a cam întrecut așteptările, îmi place mai mult decât aș fi crezut. Este o senzație tare faină acea de a obține tot ceea ce-ți dorești pentru tenul tău de la un singur produs. Și spun asta pentru că da, odinioară obișnuiam să aplic 2-3 produse consecutiv pentru ameliorarea problemelor acestuia.

Îmi place mult și recipientul acestuia care este de tip airless, cu orificiu central de eliberare al produsului. Astfel, conținutul său nu mai oxidează la contactul cu aerul. Este a doua oară când întâlnesc un recipient de genul și chiar îmi era dor de el, pentru că este mult mai igienic și mai ușor de folosit. Îmi plac brand-urile care țin cont de astfel de detalii aparent mici, dar de o mare însemnătate.

De curiozitate, voi știați despre crema facială anti-îmbătrânire de la Betterskin Naturals? Ați avut ocazia să o încercați? V-ar plăcea să o folosiți?12 thoughts on “Crema facială anti-îmbătrânire Betterskin Naturals”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.