MyFashionizer – rochii pentru cununia civilă

MyFashionizer – rochii pentru cununia civilă

Unul dintre cele mai importante evenimente din viața unei femei este căsătoria. Este un moment unic ce implică, printre multe alte lucruri, găsirea rochiei perfecte pentru ziua marelui ”DA!”. Cu siguranță cu toții știm deja ce efort presupune acest lucru, drept pentru care m-am gândit să vin în ajutorul vostru cu o sugestie. Pentru că am trecut destul de recent prin asta, mi-am propus să vă povestesc unde am găsit eu rochia perfectă. Ca să limitați căutările și ca să economisiți timp, recomandarea mea ar fi să căutați mai întâi pe MyFashionizer. Dar, înainte de toate, propun să trecem în revistă câteva detalii despre aceștia.

Despre MyFashionizer

MyFashionizer este un magazin online care se axează în principal pe comercializarea de rochii pentru cununia civilă. Acesta se diferențiază de celelalte magazine prin diversitatea modelelor disponibile. Astfel, de pe MyFashionizer se pot achiziționa rochii cu croieli aparte, deosebite, pe care nu le veți mai întâlni altundeva. Acest lucru garantează unicitatea ținutei dvs., lucru pe care orice mireasă îl urmărește pentru ziua cea mare.

MyFashionizer rochie cununie

Însă MyFashionizer este mai mult decât atât, în portofoliul acestora se găsesc deopotrivă și alte tipuri de articole vestimentare de damă. Așadar, ori de câte ori aveți în plan reînnoirea garderobei, puteți arunca o privire prin categoriile disponibile pe site. Totul este foarte bine structurat, astfel că platforma online este foarte ușor de accesat. În plus, toate imaginile de pe site sunt reale, astfel că ceea ce vedeți este ceea ce veți primi.

Rochia mea pentru cununia civilă

Eu i-am descoperit pe cei de la MyFashionizer într-un grup dedicat mireselor, pe când eram în căutarea unei rochii pentru cununia civilă. Ca orice femeie, de altfel, am căutat cât mai multe opțiuni dintre care să pot alege o rochie demnă de a fi purtată în ziua cea mare. Adevărul este că până să mă decid asupra acesteia, am mai schimbat alte două rochii. Dar în final a avut câștig de cauză aceasta deoarece se potrivea cel mai bine cu tematica nunții noastre. Am optat pentru această rochie lila, deoarece buchetul, lumânările și toate celelalte mici detalii aveau în compoziție lavandă.

MyFashionizer rochie cununie

Rochia a fost admirată și apreciată de către toți cei cu care am interacționat atât în ziua cununiei, cât și în mediul online. Asta deoarece are o croială fluidă care urmează liniile corpului și detalii care taie răsuflarea. Eu încă nu mă pot decide care parte a acesteia îmi place mai mult: cea de sus cu broderiile deosebite sau cea de jos – amplă și despicată pe picior. Un lucru este sigur, per total este o capodoperă, o piesă statement cu care mi-a fost imposibil să trec neobservată. Practic, am fost în centrul atenției, așa cum trebuie să fie orice mireasă în ziua cununiei ei.

MyFashionizer rochie cununie

Eu am ales măsura S și pot spune că mi-a venit ca ”turnată”, am avut senzația că a fost creată după dimensiunile mele. Este foarte important ca la un eveniment de genul acesta să ne simțim comod în rochia pe care alegem să o îmbrăcăm. Pe tot parcursul purtării acesteia am experimentat o senzație de lejeritate și confort, fapt care mi-a dat o stare de bine. De asemenea, am fost foarte inspirată să încalț cea mai comodă pereche de pantofi pe care o am în garderobă. Așa am putut parcurge lungi distanțe pe jos în căutarea cadrelor perfecte pentru poze.

În încheiere

Sunt conștientă că multora dintre voi le este greu să comande astfel de rochii din mediul online. Principalul motiv ar fi teama de eșec cu privire la alegerea greșită a măsurii. Însă avantajul achiziționării rochiilor MyFashionizer este acela că fiecare model dispune de un tabel cu măsurători. Astfel, puteți alege fără probleme măsura corectă în funcție de dimensiunile voastre. Și sunt extrem de precise, vă spun din experiență. Eu de regulă port măsura XS, însă conform măsurătorilor, la modelul acesta mi se potrivește S. Așadar, am comandat măsura S și îmi vine de minune!

MyFashionizer

Și pentru că am fost mulțumită de calitatea rochiei comandate, MyFashionizer rămâne în topul preferințelor mele. Astfel că ori de câte ori voi fi în căutarea unei rochii de ocazie, mai întâi voi arunca o privire pe acest site. Aceasta mai ales în contextul în care raportul calitate-preț al rochiilor MyFashionizer este unul excelent. După părerea mea, acestea ajută la dobândirea unui look de revistă, fiind totodată prietenoase cu bugetul. Așadar, achiziționarea rochiilor de ocazie de pe acest site reprezintă una dintre cele mai bune afaceri pe care le pot face.

În final, aș fi curioasă să aflu dacă v-a plăcut rochia aleasă de mine și dacă vă vedeți purtând acest model. Pe ce culoare v-ar plăcea să fie?

 18 thoughts on “MyFashionizer – rochii pentru cununia civilă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.