Jovie Belle – secretul unor evenimente reușite

Jovie Belle – secretul unor evenimente reușite

Fiecare eveniment important din viața noastră este special și necesită organizare până în cele mai mici detalii. Însă ce am observat eu de-a lungul timpului este că în febra stabilirii detaliilor majore, organizatorii omit un lucru. Acela că la fel de importantă este și oferirea unei gustări pe parcursul său la finalul evenimentului. Nu de alta, însă senzația de foame este una dintre nevoile primare ale fiecărei persoane. Odată satisfăcută, ea garantează o atmosferă generală de bună dispoziție. Așadar, în articolul de astăzi vă voi povesti câteva detalii de la cununia mea civilă, legate de gustările de după. Au purtat semnătura Jovie Belle și mai multe detalii despre acestea puteți afla parcurgând acest articol. Dar să începem cu începutul, nu-i așa?

Câteva detalii despre Jovie Belle

Jovie Belle este un atelier de deserturi de lux al cărui laborator este amplasat în inima vestică a Micului Paris. Acesta a luat naștere din inițiativa drei Miruna Stoiu de a elabora un nou concept în materie de deserturi. Având o experiență de 10 ani în spate, aceasta și-a dorit să aducă un suflu nou industriei cofetăriei. Astfel, Jovie Belle este despre deserturi unicat, cadouri aniversare, candy bar-uri sau gustări răcoroase, dulci și rafinate pentru momente de neuitat.

Jovie Belle

Magazinul online Jovie Belle dispune de numeroase concepte pe care le puteți alege în funcție de ocazie. Însă Miruna este deschisă și la crearea de noi design-uri irezistibile, care să se potrivească întru-totul cu povestea dvs. Indiferent că este vorba despre un eveniment important din viața dvs. sau despre un cadou, în portofoliul Jovie Belle găsiți o impresionantă selecție de deserturi. Grație imaginației bogate ale Mirunei, posibilitățile sunt infinite!

Cutii cu ciocolată MELANGE DE FRUITS

De organizarea cununiei mele civile m-am ocupat singură, în proporție de 100%. Și după ce am stabilit în ce sector ne vom spune ”DA!”, cu ce ne vom îmbrăca și câți invitați vom avea, mi-a mai rămas un singur lucru. Anume, să stabilesc ce vom consuma imediat după ceremonia de căsătorie. Un singur lucru știam – că-mi doresc să-mi surprind invitații cu ceva deosebit, cu ceva ce nu au mai servit. Și ”răsfoind” internetul, mi-a ieșit în cale Atelierul Jovie Belle care a reușit să îmi capteze atenția cu creațiile sale. Așadar, în ziua cea mare am servit cu toții din cutii cu ciocolată MELANGE DE FRUITS. Acestea au fost livrate de însăși Miruna, ceea ce m-a bucurat de două ori mai mult!

Jovie Belle Melange de Fruits

Aceste cutii au conținut fructe de sezon asezonate cu ciocolată belgiană rafinată, de cea mai bună calitate. Am avut un mix de smochine, căpșuni, banane și mure absolut delicioase, din care cu toții ne-am înfruptat cu plăcere! Sinceră să fiu, mie atât de mult mi-a plăcut cum arătau, încât parcă îmi era milă să le servesc. Rezultatul final a fost unul de revistă, motiv pentru care am fost profund impresionată.

Jovie Belle Melange de Fruits

Despre personalizarea cutiilor cu ciocolată MELANGE DE FRUITS

Și pentru că atât lumânările de cununie, cât și buchetul meu erau realizate din lavandă cu grâu, cele două cutii MELANGE DE FRUITS au fost decorate asemenea. Unde să mai pun gustul genial de lavandă pe care l-au căpătat fructele peste care a stat acel buchet? Iar din punct de vedere al gusturilor, totul a fost extrem de bine echilibrat și dulce atât cât să fie pe placul tuturor.

Jovie Belle Melange De Fruits

Pot spune cu mâna pe inimă că am făcut cea mai bună alegere optând pentru aceste cutii cu ciocolată MELANGE DE FRUITS! Au primit numai laude și au fost servite cu poftă și cu încântare, de unde reiese că Miruna a făcut o treabă excelentă. Numai când mă gândesc la ele îmi plouă în gură și pot spune că le-aș putea consuma zilnic, fără probleme.

De ce să alegeți MELANGE DE FRUITS?

Motivul pentru care cutia cu ciocolată MELANGE DE FRUITS este una dintre cele mai bune alegeri, este acela că se pretează oricărui anotimp. Cutia conține un mix adaptat în funcție de preferințele fiecăruia, iar numărul de bucăți poate fi mai mare dacă fructele sunt ceva mai mici. De asemenea, se poate opta și pentru fructe diferite de cele din imagine, însă acest lucru se stabilește împreună cu Miruna.

Jovie Belle Melange de Fruits

Ciocolata belgiană este una rafinată, de calitate superioară și e disponibilă în trei variante. Astfel, se poate opta pentru ciocolată albă, cu lapte sau neagră, în funcție de preferințele dvs. sau ale celui care primește cadoul. Produsul se poate realiza doar pe bază de comandă și se poate livra doar în București sau în apropierea acestuia. Mai mult decât atât, este unul dintre cele mai safe deserturi, de care se pot bucura și cei mici în egală măsură.

În încheiere

Acum că am avut ocazia de a mă delecta cu aceste fructe trase în ciocolată belgiană pot confirma că este un desert de lux! Cu mâna pe inimă vă recomand să luați în calcul Jovie Belle pentru evenimentele din viața dvs. și/sau pentru cadouri. Cu atât mai mult cu cât mare parte dintre deserturi se pot livra și în țară, nu doar pe raza municipiului București.

Eu chiar am fost impresionată de rezultatul final și de cât de bine s-a potrivit cu tematica aleasă de mine. Categoric, nu puteam face o alegere mai bună și cu siguranță voi mai apela la Jovie Belle și cu alte ocazii. Nu de alta, dar deserturile acestui atelier au acel ceva care le scoate din mulțime.

Mai mult decât atât, totul prinde viață și culoare din dedicarea Mirunei a cărei pasiune este mai mult decât vizibilă! Mă bucur mult că am descoperit o persoană care ridică desertul la rang de artă prin creațiile sale. Din acest motiv mă înclin în fața ei!

De curiozitate, voi știați despre Jovie Belle? Ați avut ocazia de a degusta vreunul dintre deserturile acestui atelier?13 thoughts on “Jovie Belle – secretul unor evenimente reușite”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.