Jewelry 2 fit – bijuterii perfect integrabile

Jewelry 2 fit – bijuterii perfect integrabile

Cred că nu mai este un secret pentru nimeni faptul că iubesc accesorizarea. Îmi place foarte mult să îmi exersez simțul estetic, să găsesc accesoriile care să se integreze perfect în ținutele pe care le port. De reținut faptul că accesorizarea necesită exercițiu. Mai ales deoarece fiecărei țesături i se potrivesc anumite tipuri de metale sau de pietre prețioase sau semiprețioase. Spre exemplu, perlele nu se poartă decât în combinație cu materiale fine, cu prestanță, de calitate. Pe când lemnul se pretează în special outfit-urilor de inspirație boho și celor care includ lâna. Pare complicat, dar odată dobândite noțiunile de bază, totul devine mult mai ușor. Așadar, pentru astăzi mi-am propus să vă arăt cum se poate accesoriza o rochie maxi amplă, confecționată dintr-un material ceva mai pretențios. Piesa centrală va fi reprezentată de un colier Jewelry 2 fit despre care veți afla mai multe în cele ce urmează.

Colier din Lapis Lazuli, argint și perlă

Una dintre rochiile maxi din garderoba mea nu prea s-a bucurat de expunere deoarece îmi era greu să o accesorizez. Chiar dacă pentru talie i-am găsit o curelușă lăcuită despre care pot spune că s-a potrivit perfect cu aceasta, lipsea totuși ceva. Mi-o imaginam acompaniată de un colier deosebit, însă nu reușeam să vizualizez cam cum ar trebui să arate. Drept pentru care doi ani de zile nu am mai îmbrăcat-o, iar ea și-a așteptat cuminte rândul de a fi purtată.

Jewelry 2 fit

Recent, însă, am descoperit un nou magazin online de accesoriiJewelry 2 fit – unde am găsit colierul perfect pentru aceasta. Îl admiram și mă gândeam cât de bine s-ar potrivi cu rochia aceasta, astfel că am luat decizia de a-l comanda. Și nu îmi pare rău deloc, pentru că împreună fac o pereche foarte bună, de mare efect.

Jewelry 2 fit

Colierul este o adevărată operă de artă, fiind confecționat din pietre semiprețioase de Lapis Lazuli, argint și perlă. Fulgii de Lapis Lazuli au dimensiuni variabile, între 8 și 20 mm. Iar perla de cultură așezată asimetric are formă neregulată și dimensiuni aproximative de 18x15mm. Design-ul său îl face să fie foarte versatil. Astfel, acesta poate fi integrat cu succes atât în ținute smart-casual, cât și în unele care debordează de eleganță. De asemenea, după părerea mea, se poate purta pe tot parcursul anului. Întregește perfect ținutele atât în anotimpurile calde, cât și în cele reci.

Jewelry 2 fit

Aceste trei elemente din care este compus colierul îmbină cerul, pământul și marea, astfel:

  • Lapis Lazuli – este o piatră cerească, sacră, influențând pozitiv puterea spirituală a ființei şi intuiția acesteia. Ajută la eliberarea blocajelor mentale și alungă negativismul, dând putere corpului, minții și constiinței. Totodată, sensibilizează persoanele care-l poartă, prin vibrații spirituale subtile.
  • Perla de cultură – emite vibrații calmante vindecatoare, echilibrează trupul și creează emoții pozitive.
  • Argintul – stimulează intuitia și protejează de energiile negative. Amplifică feminitatea, crește imunitatea și intensifică energiile benefice ale pietrelor care se afla în preajma sa.

Despre Jewelry 2 fit

Jewelry 2 fit a devenit unul dintre magazinele mele preferate și imediat vă spun și de ce. Dacă mă urmăriți deja de ceva timp, probabil știți deja că tot ce este aparte, diferit, mă atrage ca un magnet. La fel se întâmplă și cu acest brand autohton de bijuterii al cărui portofoliu cuprinde piese aparte, una și una. ”Răsfoind” categoriile site-ului se poate remarca o multitudine de combinații de metale prețioase precum aur, argint și cupru cu pietre semiprețioase. Fără dar și poate, din câte am remarcat, Jewelry 2 fit are cea mai mare varietate de pietre semiprețioase. Și nu este doar despre asta, ci și despre design-ul deosebit al tuturor bijuteriilor. Nu am mai văzut pe nicăieri asemenea modele, fapt care mă determină să îi rămân fidelă pe termen lung. Nu de alta, însă am garanția că voi adăuga colecției mele numai accesorii deosebite, nonconformiste.

Jewelry 2 fitSunt deja câțiva ani de când prefer acest tip de bijuterii în defavoarea celor mainstream. Asta pentru că purtarea unor accesorii cumva mai altfel are capacitatea de a conferi unicitate întregii ținute. Și mai mult decât atât, poate scoate din anonimat chiar și cea mai banală ținută. De fapt, cam acesta este stilul meu vestimentar, creat majoritar din piese basic, însă accesorizate în așa mod încât să pară sofisticat. Și pare-se că fac o treabă foarte bună, având în vedere aprecierile pe care le primesc. Revenind la colierul pe care vi l-am arătat, pot spune că a reușit să atragă toate privirile! Este cu adevărat o piesă statement cu care am reușit să îmi întregesc look-ul acesta elegant. Sunt foarte bucuroasă că în sfârșit am identificat accesoriul care îi lipsea acestei rochii deosebite și pot spune că a meritat din plin așteptarea.

În încheiere

Mă bucur tare mult că am descoperit acest loc magic numit Jewelry 2 fit! Încă de la prima accesare a magazinului online am simțit că rezonez cu accesoriile acestuia, că mă reprezintă în totalitate. Toate bijuteriile au acel ”ceva” pe care eu îl căutam de multă vreme și parcă poartă în ele o parte din mine. Pot spune că mă identific cu stilul acestora și că sunt exact pe gustul meu. Este o senzație deosebită aceea de a identifica un brand cu care să simți că rezonezi 100% și care parcă creează pentru tine. Așadar, de acum știu de unde să-mi achiziționez accesoriile perfecte pentru mine!

Dar acum spuneți-mi, în ce măsură vă place colierul ales de mine? Ce alte accesorii v-au atras atenția pe site?

 10 thoughts on “Jewelry 2 fit – bijuterii perfect integrabile”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.