Kaplias – postere pentru decorarea casei în stil minimalist

Kaplias – postere pentru decorarea casei în stil minimalist

Decorarea locuinței m-a pasionat întotdeauna și încă de mică încercam să fac schimbări în dormitor. Pe atunci eram limitată doar la a muta piesele de mobilier prin cameră, dar iată că lucrurile s-au mai schimbat. Anii au trecut și am avut ocazia ca, împreună cu partenerul meu, să ne amenajăm casa de la zero. Am fost fericită să descopăr faptul că gusturile noastre se aseamănă și că pot materializa preferințele mele în materie de design interior. Se pare că am o înclinație spre a decora locuința în stil scandinavo-minimalist – în acesta mă regăsesc cel mai bine. Și cu toate că în mare parte am terminat de amenajat, ne-a mai rămas o singură dilemă: ce punem pe pereți? După consultarea unor imagini de pe aplicația Pinterest am știut că-mi doresc niște postere mari, înrămate. Și după îndelungi căutări, le-am găsit pe cele potrivite la cei de la Kaplias.

Cine este Kaplias și cu ce se ocupă?

Kaplias este un studio de grafică din Brașov al cărui domeniu de activitate îl reprezintă reunirea lucrărilor artiștilor grafici, ilustratori sau fotografi și transpunerea acestora în print-uri calitative. Scopul acestuia este acela de a ajuta la întregirea design-ului spațiilor noastre preferate din casă. Așadar, fie că este vorba despre birou, living, dormitor sau baie, Kaplias dispune de lucrările potrivite.

Kaplias

Portofoliul Kaplias este unul destul de vast, toate lucrările trecând inițial printr-un amplu proces de selecție. Astfel, numai cele cu adevărat speciale ajung să fie disponibile pe site. Posterele sunt disponibile spre printare pe mai multe dimensiuni, rezultatul final fiind de înaltă calitate. De asemenea, livrarea acestora se face în condiții de maximă siguranță pentru ca ele să ajungă intacte la destinatar.

Kaplias – postere pentru decorarea casei în stil minimalist

După părerea mea, minimalismul în home design nu este neapărat despre a folosi cât mai puține decorațiuni și/sau obiecte de mobilier. Eu merg într-o altă direcție, aceea a folosirii unor articole de calitate, echilibrate cromatic între ele. Conform gusturilor mele, în imaginea de mai jos este livingul perfect pentru mine, care se pliază perfect pe preferințele mele.

Kaplias

Decorarea locuinței cu astfel de postere nu doar că dă un aer stilish încăperilor, dar este și prietenoasă cu bugetul. Astfel, folosindu-ne de acest mic artificiu, reușim să obținem mai mult cu mai puțin. Alegând posterele în acord cu mobilierul și cu decorațiunile din cameră, dăm dovadă de bun gust și de simț estetic.

Kaplias

Iată un alt exemplu care pe mine m-a cucerit efectiv, pentru că iubesc marea, mă inspiră și mă binedispune. Posterele alese se încadrează de minune în aerul scandinav al acestui colțișor de lounge, decorat în stil minimalist. Tot decorul îmbie la relaxare, astfel că timpul petrecut aici poate fi de-a dreptul revigorant.

Un alt avantaj al achiziționării posterelor Kaplias este acela că le puteți înrăma conform preferințelor voastre sau în acord cu mobilierul din cameră. Posibilitățile devin, astfel, infinite și aveți libertatea de a alege sau de a jongla cu nuanțele ramelor. Se pot, chiar, înlocui după o perioadă de timp sau atunci când schimbați mobila în casă.

Kaplias

Fie că vă plac citatele sau picturile abstracte, Kaplias dispune de postere pentru orice preferință. Din câte am putut remarca, portofoliul acestora reușește să acopere o gamă variată de stiluri, astfel că aveți de unde alege. Și sunt dispuse pe categorii, astfel că pot fi identificate cu ușurință design-urile preferate.

Kaplias

În încheiere

Oricărei locuințe sau încăperi i se poate aduce un suflu nou, modern cu ajutorul posterelor de înaltă calitate Kaplias. Trebuie doar să identificați design-ul potrivit fiecăreia dintre ele sau să le combinați cumva între ele. Rezultatul va fi unul surprinzător, doar ați văzut în imagini cât de bine reușesc să se integreze în decorul casei.

Kaplias

Eu mi-am ales câteva postere în nuanțe de bej și abia aștept să le înrămez și să îmi decorez biroul cu ele. Sunt foarte mulțumită de calitatea print-ului, drept pentru care vă recomand și vouă să le aveți în vedere pe viitor. Reprezintă o alternativă foarte bună a tablourilor tradiționale, care nu numai că pot fi demodate, dar și inaccesibile.

În final, aștept cu interes părerile voastre cu privire la studioul Kaplias și la domeniul acestuia de activitate. Vouă v-ar plăcea să vă decorați casa cu tablouri de genul acesta? În ce măsură credeți că o veți face pe viitor?19 thoughts on “Kaplias – postere pentru decorarea casei în stil minimalist”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.