UVEBLOCK ISISPHARMA – protecție solară dermatologică

UVEBLOCK ISISPHARMA – protecție solară dermatologică

Expunerea la soare fără utilizarea unor produse pentru protecție solară a devenit o problemă foarte serioasă. Cercetările au arătat faptul că 90% dintre cazurile de îmbătrânire prematură a pielii se datorează acestui lucru. Să nu mai vorbim despre neplăcuta melasmă sau chiar despre cancerul de piele. De aceea, trebuie bătută în cuie aplicarea SPF-ului înainte de a intra în contact direct cu lumina solară. Așadar, recomandarea mea de astăzi merge în această direcție. Voi povesti despre UVEBLOCK de la ISISPHARMA, o gamă de produse pentru protecție solară dermatologică.

UVEBLOCK ISISPHARMA

Despre ISISPHARMA v-am mai vorbit de-a lungul timpului, așa încât nu cred că mai are nevoie de nicio prezentare. Pe mine acest brand de dermatocosmetice a reușit să mă cucerească cu produsele sale, drept pentru care continui să le folosesc. Rezonez cu ingredientele pe care echipa de cosmetologi le folosește în conceperea lor, astfel că rămân în topul preferințelor mele. Și pentru că știe cât este de importantă protecția solară, ISISPHARMA a lansat la începutul verii UVEBLOCK. Această gamă cuprinde produse de protecție solară dermatologică, capabile să ofere protecție globală. UVEBLOCK este despre formule de toleranță foarte ridicată pentru întreaga familie, prietenoase cu pielea sensibilă. De asemenea, produsele dispun de texturi care se potrivesc perfect oricărui tip de piele.

UVEBLOCK ISISPHARMA
Sursă foto: www.isispharma.ro

Protecția solară ridicată este posibilă datorită combinației optime de filtre solare și a doi agenți activi specifici. Aceștia sunt responsabili de lupta împotriva deteriorării celulelor induse de razele UVA, UVB și infraroșu. Practic, folosind UVEBLOCK, razele UVB nu vor mai provoca arsuri solare, iar cele UVA nu vor mai conduce la îmbătrânirea prematură a pielii. Formulele acestei game pentru protecție solară sunt mult simplificate, având un număr redus de substanțe active pentru o toleranță maximă. Toate sunt fotostabile, hipoalergenice, non-comedogenice, rezistente la apă și NU conțin parfum și alcool.

UVEBLOCK SPF50+ Kids

Încep cu un produs destinat îngrijirii pielii copiilor, deoarece – prin natura sa – aceasta este mai sensibilă decât cea a adulților. Este lesne de înțeles că fiind mult mai subțire, are nevoie de o atenție suplimentară și de îngrijire cu produse specifice. Astfel, înaintea expunerii la soare a celor mici este indicată aplicarea unui strat generos dintr-un produs cu protecție solară.

UVEBLOCK ISISPHARMA

În acest scop, ISISPHARMA a creat UVEBLOCK SPF50+ Kids, un produs sub formă de spray, care să înlesnească aplicarea acestuia. El conferă protecție solară foarte ridicată UVA și UVB, cu spectru larg și are toleranță foarte bună, fiind special dezvoltat pentru pielea sensibilă a copiilor. Are o consistență lichidă, nu pătează, se pulverizează ușor pe piele și nu lasă peliculă grasă sau lipicioasă la suprafața acesteia.

UVEBLOCK SPF50+ Mineral

Vara se întâmplă să îmi simt tenul destul de încărcat atunci când folosesc întreaga mea rutină de machiaj. Din acest motiv prefer să folosesc, pe cât posibil, produse 2 în 1 care să-mi confere atât protecție solară, cât și acoperire. Norocul meu că am găsit un astfel de produs la cei de la ISISPHARMA. Se numește UVEBLOCK SPF50+ Mineral și deservește cu succes ambele scopuri.

UVEBLOCK ISISPHARMA

Produsul are o consistență foarte bună, este emolient și se aplică foarte ușor. Cele mai bune rezultate le-am obținut atunci când m-am folosit de burețelul de machiaj pentru a-l distribui pe ten. Are o putere de acoperire WOW și – în ceea ce mă privește – un finish semi-mat superb. Probabil singurul minus ar fi acela că nuanța acestuia se potrivește celor care au un subton de roz, însă poate fi combinat cu un alt produs pentru ajustarea sa.

UVEBLOCK SPF50+ Fluid

După episodul destul de lung cu melasma am învățat să nu mai ies din casă fără să folosesc un produs pentru protecția solară. Așadar, nici pe balcon nu mai ies fără să-mi fi aplicat SPF într-un strat generos. Și mă asigur că îl am în permanență în casă, indiferent de anotimp. În prezent folosesc UVEBLOCK SPF50+ Fluid și îmi place la nebunie!

UVEBLOCK ISISPHARMA

Acest fluid se remarcă mai ales prin tehnologia SUNSTRESS PROTECT Complex patentată de ISISPHARMA. Datorită acesteia, pielea este protejată împotriva leziunilor celulare cauzate de razele UVA, UVB sau infraroșii. Totodată, aceasta stimulează mecanismul natural de apărare și regenerare al pielii. Produsul este disponibil în două variante, incolor respectiv colorat, iar eu o am pe prima și sunt foarte mulțumită de ea. Are o consistență semi-fluidă care se întinde cu ușurință și se absoarbe repede în piele, fără să lase urme albe.

În încheiere

Tenul meu mi-a arătat că dacă îi acord mai multă atenție, va arăta din ce în ce mai bine. Ceea ce s-a și întâmplat de când am început să țin din scurt rutina de îngrijire a acestuia. De petele cauzate de melasmă am scăpat în proporție de 90%, iar acum folosesc în continuare acizi pentru depigmentare completă. Dar despre acest ritual de după melasmă vă voi povesti într-un alt articol.

Pentru a nu avea experiențe neplăcute precum ale mele, vă îndemn să folosiți protecție solară întotdeauna, chiar și în zilele înnorate. Soarele a devenit din ce în ce mai agresiv cu pielea și chiar nu mai este de joacă. Eu am simțit pe pielea mea cum e să te confrunți cu afecțiuni ale pielii cauzate de soare, deci vă povestesc din experiență.

Aveți grijă de voi și de toți cei dragi vouă și îndemnați-i să folosească SPF! Mai ales că în gama UVEBLOCK de la ISISPHARMA găsiți produse destinate întregii familii! Așadar, de la mic la mare, aplicați produse specifice înainte de a ieși din casă.

Totuși, sunt curioasă dacă printre voi se află persoane care au folosit produsele acestei game. Cum vi s-au părut? Ați fost la fel de încântate de ele ca și mine?



18 thoughts on “UVEBLOCK ISISPHARMA – protecție solară dermatologică”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.