Gamarde Bebe SPF50 – protecție solară pentru copii

Gamarde Bebe SPF50 – protecție solară pentru copii

Prin natura sa, pielea copiilor este mai sensibilă și necesită o îngrijire specială pentru a se adapta la mediul înconjurător. Tocmai de aceea, când vine vorba despre îngrijirea corporală, trebuie avută în vedere folosirea unor produse special create pentru aceștia. Pielea lor este mult mai subțire decât cea a noastră și nu reușește să îndeplinească în mod eficient funcția de barieră împotriva factorilor nocivi. Cu atât mai mult, când vine vorba despre expunerea la soare, micuților le este necesar un produs compatibil tipului lor de piele. Un astfel de produs este Gamarde Bebe SPF50 pe care eu l-aș alege oricând și cu ochii închiși. De ce am atât de multă încredere în acesta veți afla parcurgând acest articol. Însă, înainte de toate, voi trece în revistă câteva aspecte importante cu privire la pielea celor mici.

Particularitățile pielii copiilor

Pielea este cel mai mare organ al corpului uman și are numeroase roluri precum reglarea temperaturii corpului sau protejarea împotriva factorilor nocivi din mediu. Tocmai de aceea este important să îi acordăm atenția cuvenită, iar aceasta trebuie să debuteze încă din copilarie. Aceasta mai ales în contextul în care copiii au pielea mult mai subțire decât a adulților.

Gamarde Bebe SPF50
Sursă foto: www.lovethatmax.com

Însă, în cazul acestora nu doar pielea este mai subțire, ci și filmul hidrolipidic al acesteia. Ceea ce înseamnă că este mult mai expusă la uscare și la potențiale iritații. Totuși, avantajul ar fi acela că produsele aplicate pe pielea celor mici se absorb mult mai ușor. Așadar, esențială este folosirea unor produse de îngrijire adaptate tipului lor de piele și având o toleranță ridicată.

Gamarde Bebe SPF50
Sursă foto: www.today.com

Cât despre expunerea la soare, este adevărat că reprezintă cea mai bună sursă de Vitamina D. Dar pentru a se bucura de beneficiile acesteia, este indicat ca cei mici să aibă pielea protejată pe tot parcursul sezonului cald. Protecția se poate face folosindu-se produse specifice, cu factor de protecție solară cât mai ridicat. Cremele pentru protecția solară se folosesc pe zonele care nu sunt protejate de haine, precum fața, urechile, mâinile și picioarele.

Gamarde Bebe SPF50 – protecție solară pentru copii

Brand-ul Gamarde nu mai are nevoie de nicio prezentare, fiind unul dintre titanii industriei de dermatocosmetice. Însă ce îl face pe acesta cu adevărat special este faptul că în portofoliul său se regăsesc numai produse certificate BIO, create din 100% ingrediente naturale. De altfel, nu este pentru prima dată când vorbesc pe blog despre el, am mai scris și voi mai publica articole despre Gamarde. Dar acum să revenim la produsul care face subiectul articolului de astăzi, Gamarde Bebe SPF50 – protecție solară pentru copii.

Gamarde Bebe SPF50

Gamarde Bebe SPF50 este un lapte de corp cu protecție solară. Acesta este special creat pentru copii, putând fi folosit începând de la vârsta de 3 luni. Protecția solară ridicată pe care o conferă acest produs se datorează filtrelor 100% minerale, dioxidul de titan și oxidul de zinc. Și, cu toții știm că expunerea la soare are tendința de a deshidrata pielea, astfel că Gamarde Bebe SPF50 asigură și o hidratare optimă. Acest lucru este posibil grație amestecului de unt de shea, ulei de jojoba și ulei de susan.

Important

Un alt motiv pentru care eu aș alege în orice moment Gamarde Bebe SPF50 este acela că NU conține:

  • conservanți (parabeni, phenoxyetanol);
  • coloranți și ingrediente sintetice;
  • derivați petrochimici (PEG,SA);
  • organisme modificate genetic;
  • parfum de sinteză;
  • alcool;
  • ftalați;
  • materii prime animale.

Și, nu în ultimul rând, mă bucură faptul că produsul este cruelty-free, ceea ce înseamnă că NU este testat pe animale.

În încheiere

Recomand cu toată încrederea folosirea acestui produs înainte de expunerea la soare a celor mici. Este foarte bine gândit și conceput, are o textură ireal de fină, este emolient și se absoarbe cu ușurință. Nu pătează hainele și nu lasă peliculă albă sau lipicioasă la suprafața piele, astfel că aplicarea acestuia este ușoară și prietenoasă.

Îmi place atât de mult încât îl mai folosesc și eu din când în când, îndeosebi pe față. Pentru că, de ce i-ar face rău tenului meu un produs creat pentru pielea sensibilă a bebelușilor?

În cazul în care am reușit să vă stârnesc curiozitatea cu acest lapte Gamarde Bebe SPF50, de aici îl puteți comanda.

Dar de curiozitate, cine a folosit deja acest produs? În ce jocuri i-ați angrenat pe copii pentru a le aplica loțiunea solară?16 thoughts on “Gamarde Bebe SPF50 – protecție solară pentru copii”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.