Produse de machiaj Marionnaud Happy

Produse de machiaj Marionnaud Happy

Preț de câțiva ani de zile, machiajul meu de fiecare zi era unul destul de simplu. Nu implica prea multe produse, obișnuiam să mă rezum la a folosi fond de ten, mascara și ruj. Numai că explorând blogosfera de beauty, am constatat cât de mult a evoluat această artă a machiajului. Și încet-încet am început să mă pun la curent cu noutățile și să le și folosesc. Numai că, în această călătorie a mea printre produsele de machiaj, mi-am propus un lucru. Anume, acela de a găsi un brand care să-mi ofere produse de calitate la prețuri accesibile. Și mi s-a dovedit că Legea Atracției chiar funcționeză, pentru că dorința mea s-a materializat. Astfel, cel mai bun raport calitate-preț l-am găsit în gama de produse de machiaj Marionnaud Happy.

Produse de machiaj Marionnaud Happy

Produse de machiaj Marionnaud Happy

Deși inițial gama Marionnaud Happy cuprindea doar câteva produse de machiaj, iată că aceasta s-a extins considerabil. În prezent ea acoperă toate nevoile realizării unui machiaj complet și complex. Gama Happy a fost gândită ca un lux accesibil tuturor, oferind produse de calitate superioară la prețuri de drugstore.

Primul produs Happy cu care eu am intrat în contact a fost fondul de ten My Radiance, despre care v-am povestit aici. Și pentru că am fost impresionată de calitatea acestuia, mi-am propus să mai încerc și alte produse de machiaj. Așadar, am profitat de una dintre ofertele celor de la Marionnaud de tipul 2+1 gratis și mi-am cumpărat trei produse Happy.

Produse de machiaj Marionnaud Happy

Bineînțeles că i-am rămas fidelă fondului de ten și acestuia i-am mai adăugat o mascara și un iluminator lichid. Pentru mine acesta a fost prilejul perfect pentru a mai încerca și altceva de la ei. Și de fiecare dată când văd o astfel de promoție, fac tot posibilul să profit de ea. Dar acum propun să revin asupra produselor și să vă povestesc câte ceva despre fiecare în parte.

Fond de ten My Radiance Marionnaud Happy

Dacă ați citit deja articolul dedicat acestui fond de ten, atunci cu siguranță sunteți la curent cu faptul că îmi place la nebunie! Îmi mențin în continuare părerea conform căreia acest produs este de o calitate high-end, dar la un preț foarte accesibil. Și recipientul este luxuriant, cu finisaje elegante și plăcute ochiului.

Produse de machiaj Marionnaud Happy

My Radiance este un fond de ten lejer, care acoperă imperfecțiunile tenului fără să-i confere un efect de mască. Dimpotrivă, după aplicare tenul arată natural, luminos și radiant, fondul de ten fiind insesizabil. Rezistența acestuia este una destul de bună, devenind intransferabil dacă este setat cu un strat subțire de pudră.

Mascara My Beloved Lashes Marionnaud Happy

Gama Happy cuprinde multiple tipuri de mascara, însă eu am ales varianta My Beloved Lashes. În primă fază, m-a atras ca un magnet ambalajul său de carton verde și înflorat. Apoi, ”jucându-mă” cu testerul, am remarcat aplicatorul acestuia, m-am îndrăgostit pe loc și-am adăugat-o în coș.

Produse de machiaj Marionnaud Happy

Nu aveam idee dacă mă voi descurca cu acest aplicator, deoarece în trecut le evitasem în mod constant. Dar deodată mi-am dorit să încep să folosesc o astfel de mascara, ca să văd ce rezultate pot obține. Aplicarea nu a fost deloc anevoioasă, iar genele mele au prins volum, culoare și curbare aproape instantaneu. Mi-a plăcut atât de mult, încât cu proxima ocazie îl voi reachiziționa.

Iluminator My Radiance Pen Marionnaud Happy

În ultima perioadă testasem numeroase iluminatoare, însă sub formă compactă, niciunul lichid. Astfel că, ”răsfoind” printre produsele de machiaj ale gamei Happy mi-a ieșit în cale My Radiance Pen. Cred că principalul motiv pentru care l-am luat a fost recipientul acestuia ingenios și luxuriant. Practic, el dispune de o pensulă moale la unul dintre capete și de un buton la celălalt. Produsul este eliberat în pensulă prin acționarea butonului, modalitate foarte eficientă de dozare a acestuia.

Și mai fascinant pentru mine a fost faptul că nu am mai întâlnit până acum un iluminator atât de calitativ. Are o textură semi-fluidă, foarte emolientă, care se aplică ușor cu pensula sa și se dispersează perfect cu ajutorul unui burete de machiaj. Rezultatul este genial, camuflează cearcănele și orice imperfecțiune de sub ochi, fără să încarce pielea și fără să se strângă în liniile fine.

În încheiere

Cred că Happy este una dintre cele mai bine gândite game de machiaj disponibile pe piața din România. Fiecare dintre cele trei produse folosite de mine a reușit să mă surprindă din punct de vedere calitativ. Practic, Happy este dovada vie că nu trebuie să cheltui o avere pentru a avea produse comparabile cu cele profesionale.

În cazul în care și voi urmăriți să economisiți, faceți switch către produsele gamei Happy și garantat nu veți regreta alegerea. Tot ce am folosit sau testat de la ei mi-a demonstrat cât de bine sunt gândite și ce formule calitative au. După părerea mea, produsele își merită fiecare bănuț, de aceea ar fi păcat să nu le încercați și voi.

De curiozitate, voi ați folosit produse Marionnaud Happy? Ce altceva îmi mai puteți recomanda să încerc din această gamă?9 thoughts on “Produse de machiaj Marionnaud Happy”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.