Bioderma Photoderm COVER Touch SPF50+

Bioderma Photoderm COVER Touch SPF50+

Nu obișnuiam să acord mare importanță produselor pentru protecție solară înainte ca melasma să pună stăpânire pe tenul meu. Această neglijență m-a costat scump și de doi ani mă lupt cu ea și încerc să o țin în frâu. Și pentru că am pățit-o pe pielea mea, acum nu ies nici să întind rufele la uscat fără să-mi aplic SPF pe ten. Pentru că da, se pare că soarele nu ratează niciun moment pentru a-mi păta din nou tenul. Doar că în timpul verii prea multe straturi de produse îmi conferă adesea senzația unui ten încărcat. Și după cum natural nu arată prea estetic, mă văd nevoită să folosesc și un produs pentru acoperire. Dar iată că dorința mea cea mai mare reprezentată de descoperirea unui produs 2 în 1 s-a și materializat. Bioderma Photoderm COVER Touch SPF50+ se numește și îmi conferă atât protecție solară ridicată, cât și acoperire mare.

Bioderma Photoderm COVER Touch SPF50+

Bioderma Photoderm COVER Touch SPF50+ este cea mai nouă lansare a acestui brand, în materie de produse pentru protecția solară. Acesta protejează tenul împotriva razelor UVA și UVB cu ajutorul unor filtre 100% minerale și acoperă perfect imperfecțiunile datorită unei concentrații înalte de pigmenți minerali. Produsul este succesorul lui Photoderm Nude Touch SPF50+ care a fost lansat vara trecută și pe care am avut ocazia de a-l folosi. Dar între aceste două produse există, totuși, câteva diferențe majore, chiar dacă la bază servesc acelorași cauze. Iată cu ce alte noutăți mai vine varianta COVER Touch SPF50+.

Bioderma Photoderm COVER Touch SPF50+

Bioderma Photoderm COVER Touch SPF50+ se adresează în principal persoanelor cu ten mixt sau gras, predispus la acnee. Acesta are la bază două brevete, Cellular Bioprotection™ și Fluidactiv™, care au luat naștere în Institutul de Cercetare NAOS. Ambele au fost concepute în Aix-en-Provence, în cadrul laboratoarelor acestora. Primul brevet consolidează sistemul natural de apărare al celulelor pielii, pentru a-i crește rezistența la efectele nocive ale razelor UV. Al doilea brevet este responsabil de formula sa ingenioasă, non-comedogenică, în ciuda puterii mari de acoperire. El luptă împotriva îngroșării sebumului, pentru prevenirea blocării porilor și reducerea riscului apariției imperfecțiunilor.

Experiența mea de testare

Bioderma Photoderm COVER Touch SPF50+ este disponibil în două nuanțe, light și auriu, însă ambele par potrivite tenului bronzat. În ceea ce mă privește, datorită bronzului dobândit vara aceasta, mi se potrivesc de minune ambele nuanțe.

Bioderma Photoderm COVER Touch SPF50+

Produsul are o consistență destul de groasă și o textură fină și foarte emolientă, care îl ajută să se uniformizeze foarte bine. Până în prezent l-am aplicat în două moduri, cu degetele și cu burețelul, rezultatul mulțumitor obținându-l cu cel din urmă. Îmi pare că burețelul umed conferă tenului un aspect mult mai profi, ca de porțelan și foarte flawless.

Bioderma Photoderm COVER Touch SPF50+

La capitolul putere de acoperire stă foarte bine, chiar camuflează perfect orice imperfecțiune a tenului, însă fără să-l încarce. Doar dacă îl aplic într-un strat puțin mai generos am sesizat că se strânge în liniile fine din zona ochilor. Dar aplicat în cantități mici, treptat, arată foarte bine, corectează și uniformizează nuanța tenului.

Ingrediente 

Și pentru că îmi dau seama că este posibil ca printre voi să fie și persoane interesate de lista de ingrediente, o atașez mai jos. Aceasta vă poate ajuta în decizia de cumpărare a produsului, în cazul în care aveți sensibilitate la vreun ingredient. Eu, în schimb, mă consider norocoasă, deoarece toate produsele Bioderma pe care le-am folosit mi s-au potrivit mănușă.

Eco-friendly

Nu am idee dacă erați la curent cu acest aspect, însă cei de la Bioderma fac tot posibilul pentru minimizarea impactului negativ asupra mediului. Astfel, majoritatea ambalajelor produselor sunt prietenoase cu natura, fiind confecționate din plastic 100% reciclabil. La fel este și în cazul ambalajelor din carton, care sunt reciclate și reciclabile.

În încheiere

Acest produs a urcat rapid în topul produselor mele preferate, ca drept dovadă că mai am puțin și consum un recipient. L-am folosit zilnic în locul amalgamului de produse pe care obișnuiam să mi le aplic pe ten și sunt mulțumită de rezultate. Îmi servește de minune și pe post de cremă cu factor de protecție solară, și pe post de fond de ten. Este minunată această nouă formulă creată de către echipa de cosmetologi NAOS și vă îndemn să o încercați și voi.

Dar acum, spuneți-mi, câte dintre voi au folosit deja acest produs și cum vi s-a părut? Ați fost la fel de mulțumite de el ca și mine?



13 thoughts on “Bioderma Photoderm COVER Touch SPF50+”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.