Sandale comode – perfecte pentru plimbări lungi

Sandale comode – perfecte pentru plimbări lungi

Nu cred că v-am povestit acest lucru despre mine, însă din fire sunt o tipă dinamică. Îmi place să fiu constant în mișcare și să călătoresc atât prin țară, cât și în străinătate. Aș putea face din asta un stil de viață și nu m-ar deranja ca acesta să fie jobul meu. Și chiar dacă poate suna superficial, pe mine călătoriile mă împlinesc, mă restartează și mă umplu de energie. Iată de ce, pentru a putea fi productivă, am nevoie din când în când de o vacanță. Singura mea grijă atunci când călătoresc este să am încălțăminte comodă. Nu de alta, dar parcurg distanțe foarte lungi pe jos. Iată de ce astăzi, dată fiind perioada concediilor estivale, vă recomand sandale comode mai ales atunci când călătoriți.

Ce sandale recomand și de ce?

Probabil că dacă mă urmăriți deja de ceva timp, știți că sunt adepta încălțămintei confecționată din piele naturală. Aceasta deoarece am mari probleme cu picioarele și orice alt tip de încălțăminte îmi provoacă bășici/bătături dureroase. Și mă țin pe loc pentru că vindecarea lor este destul de anevoioasă. Acesta este și motivul pentru care de vreo trei veri încoace sunt fidelă aceluiași brand de sandale din piele naturală, FUNKYFAIN.

Sandale comode FUNKYFAINVarietatea de sandale din piele naturală este generoasă, însă eu m-am oprit la modelele celor de la FUNKYFAIN deoarece au o talpă aparte. Până să descopăr sandalele acestora, eu nu am mai întâlnit o talpă mai ușoară decât aceasta. Pentru că da, acest tip de talpă ca din spumă se întâlnește la majoritatea modelelor lor. Așadar, oricine dorește să descopere sandale comode, ar face bine să acceseze portofoliul celor de la FUNKYFAIN.

Sandale FUNKY Q

După cum precizam anterior, aceasta ar fi deja a treia vară în care adaug colecției mele o pereche de sandale FUNKYFAIN. La prima comandă plasată pe site am ales modelul FUNKY CASUAL deoarece mi-am dorit o pereche simplă și versatilă care să se potrivească cu orice. Apoi, pentru că vara trecută am râvnit la ceva în stil grecesc, am optat pentru modelul FUNKY PEOPLE. Pe ambele le am și în prezent și mă bucur de ele în continuare. Doar că, anul acesta mi-am dorit o pereche de sandale deschise la culoare, deoarece mi-am propus să experimentez mai mult cu culorile. Astfel am ajuns să-mi comand modelul FUNKY Q pe o nuanță superbă și luminoasă de galben.

Sandale comode FUNKYFAIN

FUNKY Q este un model pe care l-am comandat abia vara aceasta, cu toate că mă atrăgea de multă vreme. Lucrătura acestor sandale ține foarte bine laba piciorului și totodată maschează o eventuală pedichiură ”neconformă”. Când priveam acest model, întotdeauna mă întrebam dacă nu cumva va avea tendința să iasă din picior. Nu de alta, dar eu avusesem numai sandale cu baretă în jurul gleznei, așa că am o scuză. Numai că sunt atât de bine gândite, încât bareta din spate dispune pe interior de un elastic care efectiv se fixează pe călcâi. Așadar, sunt slabe șansele să se întâmple ceea ce gândeam eu odinioară.

Experiența de purtare a sandalelor FUNKY Q

Întâmplarea a făcut să primesc coletul cu sandale FUNKY Q  înainte de vacanța din Franța. Ca atare, a fost momentul perfect pentru a le testa comoditatea și durabilitatea, pentru că aveam în plan să merg mult pe jos. Asta am și făcut, într-una dintre zile am parcurs 31 km la picior prin Lyon și sandalele au rezistat cu brio! La fel și picioarele mele care n-au avut de suferit, pentru că FUNKY Q este un model mai mult decât comod.

Sandale comode FUNKYFAIN

În altă zi, când am constatat că deja se înserează și că ne îndepărtasem destul de mult de casă, ne-am întors cu trotinetele. Desigur, aveam sandalele FUNKYFAIN la purtător și pot spune că am fost o prezență foarte chic. Și, în caz că vă întrebați, nu – nu mi-am pierdut sandalele pe drum. Pielea naturală din care sunt confecționate este foarte compatibilă cu picioarele, astfel că sandalele devin tot una cu ele.

În concluzie

Sandalele FUNKY Q reprezintă varianta mediteraneană a deja celebrelor sandale de tip Loafer sling backs. Sunt sandale comode care pot fi purtate în orice context, reușind să scoată din anonimat orice ținută. Indiferent că sunt purtate la o ținută casual sau la una ușor mai elegantă, ele sunt piesa de rezistență.

sandale comode FUNKYFAIN

Ori de câte ori achiziționam sandale noi aveam un stres legat de rigiditatea acestora. Asta pentru că de-a lungul timpului am tot avut experiențe nefericite cu sandale care mă umpleau de răni. Acest stres a dispărut odată cu descoperirea brand-ului FUNKYFAIN la care am găsit sandale comode și modele deosebite.

Pont

Vara aceasta FUNKYFAIN a lansat o mulțime de noi modele de sandale din piele naturală, care mai de care mai interesante! Dacă sunteți în căutarea unei noi perechi de sandale comode, eu vă recomand să aruncați o privire la ei. Sunt convinsă că veți găsi ceva pe gustul vostru! În plus, orice pereche comandată beneficiază de livrare gratuită prin curier, ceea ce e un mare bonus!

Acum aș vrea să știu câte dintre voi dețin cel puțin o pereche de sandale FUNKYFAIN și ce model aveți, mai exact? Despre modelul ales de mine vara aceasta ce părere aveți? Vă vedeți purtându-l? Dacă vă place, să știți că îl găsiți și pe alte culori, precum negru și turcoaz.14 thoughts on “Sandale comode – perfecte pentru plimbări lungi”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.