Jolie – cea mai comodă rochie din garderoba mea

Jolie – cea mai comodă rochie din garderoba mea

Rochiile m-au fascinat întotdeauna, fiind în topul articolelor vestimentare care mă definesc cel mai bine. Numai că o perioadă de timp am considerat că purtarea acestora presupune o oarecare eleganță, prestanță și accesorizare. Din acest motiv am avut senzația că în anumite momente sau circumstanțe rochiile ar putea fi incomode. Însă, de curând acest mit mi-a fost complet dărâmat de către Atelierul de pictură și creație vestimentară AnTanTe Design. Așadar, despre asta vă povestesc astăzi, despre Jolie – cea mai comodă rochie din garderoba mea. Dar nu înainte de a trece în revistă câteva detalii despre atelier.

Despre AnTanTe Design

Conceptul AnTanTe a luat ființă în anul 2009, urmărind să fie un atelier de creație vestimentară cu articole unice, care spun o poveste. AnTanTe Design s-a dezvoltat și reinventat constant prin împletirea pasiunii, creativității și implicării Ioanei și Ralucăi. Astfel, echipa formată inițial din aceste două prietene (foste colege de facultate) a construit un concept vestimentar aparte. Portofoliul de articole vestimentare AnTanTe Design este despre creații unicat sau în serii mici, concepute integral în incinta atelierului.

Jolie - cea mai comodă rochie AnTanTe Design

Numele acestui atelier de pictură și creație vestimentară m-a dus cu gândul direct la unul dintre jocurile copilăriei. Apoi, răsfoind printre articolele acestuia, am regăsit croieli și printuri jucăușe, care mi-au dovedit faptul că nu m-am înșelat. Privindu-le m-au purtat înapoi în timp, spre cea mai frumoasă perioadă a vieții. Așadar, din punctul meu de vedere, numele și creațiile vestimentare ale atelierului sunt a perfect match! Dar să nu o mai lungesc  și să vă povestesc mai multe despre Jolie – cea mai comodă rochie din garderoba mea.

Jolie – cea mai comodă rochie din garderoba mea

Rochia Jolie – creată și pictată manual în Atelierul AnTanTe Design – face parte din colecția Color Vitamin. Ea este cea care mi-a dărâmat mitul conform căruia nu mă puteam simți pe deplin confortabil purtând o rochie. Faptul se datorează croielii acesteia care este deopotrivă feminină și comodă. Este o rochie lejeră, cu umeri ușor supradimensionați, buzunare laterale și volan în partea de jos. După părerea mea, are toate caracteristicile rochiei perfecte din toate punctele de vedere.

Jolie - cea mai comodă rochie AnTanTe Design

Ceea ce o face perfectă îndeosebi pentru sezonul estival este materialul din care este confecționată, respectiv bumbac poplin. De multă vreme nu am mai experimentat această senzație pe care o conferă îmbrăcămintea din bumbac. Vorbesc aici nu numai despre faptul că reglează perfect temperatura corpului, ci și despre compatibilitatea cu pielea.

Jolie - cea mai comodă rochie AnTanTe Design

Avantajele rochiei Jolie marca AnTanTe Design

Consider că am fost foarte inspirată când am ales să zbor cu avionul și să străbat orașul Lyon îmbrăcată cu această rochie. Ba chiar, s-a dovedit a fi cea mai bună alegere pe care am putut să o fac în acest sens. Pe parcursul celor aproape 5 ore petrecute deopotrivă în aeroport și în zbor m-am simțit foarte comod. La fel și în timpul celor aproximativ 25 de km parcurși pe jos în aceeași zi de-a lungul și de-a latul Lyon-ului.

Jolie - cea mai comodă rochie AnTanTe Design

Jolie este – de departe – cea mai comodă rochie pe care o am în garderobă și ador faptul că nu se șifonează. Am constatat acest lucru în momentul în care am despachetat bagajul și-am remarcat că e numai bună de purtat. Bumbacul din care este realizată este de cea mai bună calitate, motiv pentru care o îndrăgesc foarte mult și o port foarte des. Ca să nu mai spun că reușește să atragă toate privirile, fără prea mare efort.

În încheiere

Croiala acestei rochii o face să fie foarte versatilă, putând fi accesorizată în diferite moduri. O combinație fericită ar putea fi chiar cea din imagini, purtată cu pălărie și încălțăminte sport. Dar arată la fel de bine și cu o pereche de sandale cu platformă și cu părul strâns în coc, spre exemplu.

Este rochia perfectă atât pentru zilele în care aveți multe treburi de rezolvat în oraș, cât și pentru plimbare. Mie îmi place să spun că este de purtat mai ales în momentele în care nu agreez îmbrăcămintea care mă strânge. Pentru că da, rochia Jolie reprezintă comoditatea la superlativ.

Și pentru că am vrut să vă povestesc despre ea în cunoștință de cauză, înainte de a scrie articolul, am spălat-o. Am urmat instrucțiunile pentru spălare manuală, întoarsă pe dos și la maxim 30°C pentru a proteja și a nu deteriora pictura. Ce vă pot spune este că arată intact, nu a intrat la apă și nu s-a deformat, iar înghețata este la locul ei. 🙂

Dar acum spuneți-mi, voi aveți articole vestimentare marca AnTanTe Design? Cunoșteați acest atelier de pictură și creație vestimentară? Vă place rochia aleasă de mine? Ce tip de rochii preferați de obicei?



18 thoughts on “Jolie – cea mai comodă rochie din garderoba mea”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.