Balayage marca Gina Dan Hairdresser | Schimbare de look

Balayage marca Gina Dan Hairdresser | Schimbare de look

Preocupată de a avea întotdeauna un păr cât mai sănătos și implicit cât mai frumos, i-am acordat acestuia atenția cuvenită. Râvnind la părul de revistă al vedetelor, am încercat să fac tot ce mi-a stat în putință pentru întreținerea sa. Aceasta a implicat folosirea unor produse profesionale pentru îngrijirea părului și am optat pentru păstrarea nuanței mele naturale. Firesc, mi se părea cel mai ușor de întreținut. Numai că de curând nu m-am mai regăsit în mine însămi și am simțit nevoia unei schimbări majore de look. Nu aș putea determina concret cauza acestei porniri, însă din dorința de a schimba ceva la mine, am recurs la un balayage. Și pentru că am vrut să fiu pe deplin mulțumită de rezultat, m-am lăsat pe mâna unui hairdresser profi, mai exact Gina Dan.

Câteva date despre Gina Dan Hairdresser

Dacă locuiți în București, este foarte probabil să fi trecut prin mâna Ginei Dan cel puțin o dată. Asta pentru că Gina a profesat pe o perioadă de 10 ani la salonul Egoist de pe strada Dorobanți din capitală. De asemenea, tot aceasta se află și în spatele hairstilingului actorilor majorității filmelor românești produse în ultimii 12 ani. Impresionant palmares, nu-i așa?

Balayage marca Gina Dan Hairdresser

De fel, Gina Dan este o persoană foarte deschisă, caldă și sociabilă. Este de apreciat faptul că acesteia nu îi sunt necesare prea multe detalii pentru a înțelege ceea ce-și dorește clientul. Toate acestea reprezintă, după părerea mea, premisele ideale de petrecere a timpului în salonul acesteia.

Balayage marca Gina Dan Hairdresser

Deși nu mă vedeam niciodată vopsită în nuanțe de blond, iată că am recurs la un balayage. Sinceră să fiu, decizia am luat-o după îndelungi cugetări. Mai exact, după ce mi-am dat seama că rezultatul final al acestei metode de vopsire este cel care mi-ar ”îndulci” cel mai bine trăsăturile.

Acest procedeu este unul de durată medie, realizându-se în mai multe etape. Eu am petrecut aproximativ 3h în salonul Ginei Dan, timp în care am parcurs nouă pași. Aceștia au fost: decolorarea, îndepărtarea decolorantului, aplicarea tratamentului, vopsirea, îndepărtarea vopselei, spălarea, aplicarea măștii, finisarea părului prin tundere și coafare.

Și pentru că nu vreau să vă mai țin prea mult pe jar, iată câteva fotografii înainte și după procedură:

Balayage marca Gina Dan Hairdresser

În realizarea acestui balayage Gina a folosit – evident – numai produse profesionale, care se regăsesc în saloanele de înfrumusețare. Toate au fost atent alese pentru a nu deteriora fibra capilară și pentru a menține aspectul sănătos al părului.

În cosițele mele se regăsesc felurite nuanțe de blond, mai calde și mai reci, care fac din acest balayage unul perfect. Și pot spune cu mâna pe inimă că părul meu se simte la fel de viguros ca înainte, așadar efectele decolorării acestuia sunt doar un mit.

Balayage marca Gina Dan Hairdresser

Rolul psihologic al schimbărilor de look

Înainte de a face această schimbare radicală de look experimentasem o perioadă în care indiferent de ce făceam, eram nemlțumită de mine. Simțeam că nu mai reușesc să fiu productivă, că nu mai reușesc să duc la bun sfârșit task-urile zilnice. Mă simțeam copleșită și îmi venea să renunț la absolut tot ceea ce făceam, sperând la o eliberare. În schimb, după aceasta, brusc ceva s-a schimbat în bine, am devenit mai încrezătoare în propriile forțe și mai optimistă.

Iată, deci, cum un lucru de genul acesta poate umbla la psihic și ne poate ridica moralul, adesea transformându-ne în alte persoane. Categoric, o astfel de procedură are rolul de a crește stima de sine și de a da un refresh general. Așadar, ori de câte ori vă regăsiți în starea mea descrisă anterior, schimbați ceva la voi și brusc vă veți simți mai bine. Din experiență vă spun că funcționează și că este o metodă foarte bună de a vă restarta.

În încheiere

Sunt foarte mulțumită de rezultatul final și nu regret nicio secundă că am optat pentru acest balayage. Îmi pare că este una dintre cele mai bune decizii de schimbare a look-ului pe care le-am făcut până acum. Îmi evidențiază albastrul ochilor și îmi scoate și mai mult în evidență latura feminină. Partenerul meu spune chiar că îmi conferă o anumită eleganță.

În cazul în care sunteți din București și vă tentează și pe voi o astfel de schimbare radicală, vă îndemn să apelați la Gina Dan. Sunt convinsă că și voi veți fi foarte mulțumite de rezultatul final și că îi veți mai călca pragul și cu alte ocazii. Gina este o adevărată profesionistă și va face tot ceea ce îi stă în puțință pentru ca voi să plecați de la ea satisfăcute.

Sunt curioasă ce părere aveți despre recenta mea schimbare de look? Considerați că mi se potrivește?



21 thoughts on “Balayage marca Gina Dan Hairdresser | Schimbare de look”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.