Rochii de vară bonprix

Rochii de vară bonprix

Din punct de vedere vestimentar o perioadă lungă de timp am fost cam băiețoasă. Dar iată că la un moment dat s-a produs un declick. Am senzația că prin preajma majoratului ceva s-a schimbat în rândul preferințelor mele și mi-am dorit să fiu din ce în ce mai feminină. Așa am trecut de la blugi și tricouri largi, la rochii care îmi dezvăluiau nu numai formele corpului ci și feminitatea. De atunci și până în prezent rareori m-am mai lăsat dominată de comoditate. Și în ciuda pornirilor acesteia, am cam dat îmbrăcămintea casual pe cea mai elegantă. Iar preferatele mele sunt, de departe, rochiile deoarece sunt cele mai ușor de purtat și de accesorizat. Așadar, despre două rochii de vară comandate pe site-ul bonprix vreau să vă povestesc astăzi.

Rochii de vară bonprix

Deși le-am comandat prin toamna anului trecut, abia acum am reușit să port rochiile despre care vă voi povesti. S-a întâmplat ca în extrasezon să găsesc rochii de vară pe gustul meu și la prețuri foarte accesibile. Așa că nu erau de ratat și tare bine am făcut că le-am comandat. Pentru că vara aceasta au fost cele după care am întins cel mai des mâna. Iată despre ce modele de rochii de vară este vorba.

Rochie midi înflorată

Nu știu despre voi, însă în materie de rochii eu le prefer pe cele cu mâneci scurte, din considerente pur estetice. Îmi pare că arăt mult mai bine atunci când optez pentru astfel de modele de rochii. Asta pentru simplul fapt că mie nu-mi place să mi se vadă zona axilei. Așadar, mânecile sunt unul dintre considerentele pentru care am ales această rochie. Apoi, îmi place mult pentru că se închide cu nasturi de sus până jos și că pot jongla cu șlițul din partea de jos. Astfel, în funcție de circumstanțe, pot dezgoli picioarele mai mult sau mai puțin. Și nu în ultimul rând, ador faptul că dispune de un cordon cu ajutorul căruia îmi pot marca talia.

Rochii de vară bonprix

Nu știu în ce moment s-a produs schimbarea, dar am început să prefer rochiile midi, în defavoarea celor mini. Pur și simplu, nu simt să mă mai reprezinte cele din urmă, ci mă simt mult mai bine în cele trecute de genunchi. Materialul din care este confecționată această rochie este unul fabulos, poate cel mai vaporos pe care l-am întâlnit vreodată. Per total, am o rochie comodă și răcoritoare, ideală pentru zilele toride de vară, pe care o port foarte des.

Rochie midi cadrilată

Observ că este în continuare un trend care m-a prins și pe mine, acela al umerilor decupați. Și după multe tentative eșuate, am găsit în sfârșit mânecile cu decupajul perfect pentru mine. Fac parte dintr-o rochie cadrilată în nuanțe de galben, cu guler ușor tunică, elastică în talie și decorată cu volănașe la poale.

Rochii de vară bonprix

Materialul este identic cu al celeilalte rochii de mai sus. Ca atare, este la fel de răcoroasă și de potrivită pentru acest sezon. În funcție de preferințe, aceasta se poate accesoriza cu diverse curelușe sau centuri în talie, eventual asortate cu încălțămintea. De altfel, eu așa o port – cu brâuri din piele ecologică maro sau negre, în funcție de nuanța sandalelor. Însă am testat și merge de minune și cu încălțăminte casual-sport, pentru acelea dintre voi care preferați acest stil.

În încheiere

Bănuiesc că dacă mă urmăriți deja de ceva vreme, știți că nu este pentru prima dată când comand de la bonprix. Am numeroase alte comenzi la activ, inclusiv de încălțăminte din piele naturală și de articole bărbătești. Mie și partenerului meu ne plac produsele bonprix nu numai pentru că sunt de calitate superioară, ci și pentru că au modele deosebite. Alegând articole vestimentare și de încălțăminte de la ei, nu veți arăta precum niște copii xerox. Dimpotrivă, vă veți putea mândri cu outfit-uri ceva mai aparte, care nu pot fi găsite în orice magazin de profil.

Voi ați plasat comenzi pe site-ul bonprix? Ați fost mulțumite de calitatea acestora?



17 thoughts on “Rochii de vară bonprix”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.