NIOTI – unt de corp cu ulei de măsline organic și extract de rodie

NIOTI – unt de corp cu ulei de măsline organic și extract de rodie

Nu știu despre voi, însă un lucru pe care l-am sesizat la mine este că în anotimpurile calde aleg să folosesc produse de îngrijire corporală fructate. Se pare că în special vara sunt atrasă de produsele ce miros a fructe exotice și în special a rodie. Am o slăbiciune pentru acest miros, simt că mă revigorează instantaneu, de aceea îl aleg în defavoarea celorlalte. Cea mai recentă achiziție de genul acesta este untul de corp cu ulei de măsline organic și extract de rodie de la NIOTI. Este pentru prima oară când folosesc un produs aparținând acestui brand. Tocmai de aceea mi-am propus să împărtășesc cu voi experiența de testare a acestuia. Dar înainte de a vă povesti despre el, propun să trecem în revistă câteva detalii despre brand-ul în sine.

Despre NIOTI

Nioti este un brand grecesc de produse de îngrijire corporală, rădăcinile acestuia fiind în orașul Thessaloniki. Profitând de resursele naturale din această zonă, echipa de specialiști cosmetologi aflată în spatele acestui brand s-a gândit să le valorifice. Astfel, toate produsele NIOTI au la bază uleiul de măsline organic și extracte BIO, și nu conțin parabeni, Propylene Glycol și parafine.

Portofoliul NIOTI cuprinde cosmetice care folosesc puterea biotehnologiei împletită cu ingrediente atent selectate din natura mediteraneană. Totul pentru a conferi rezultate vizibile, imediate, persoanelor care aleg să le folosească, dezvăluindu-le astfel sursa naturală a frumuseții.

Unt de corp NIOTI

Untul de corp cu ulei de măsline organic și extract de rodie de la NIOTI are un aspect foarte luxuriant. Îmi place foarte mult ambalajul acestuia, de fapt, el este cel care m-a atras în primă fază. Apoi, după ce am văzut că are în compoziție extract de rodie, am știut că mi-l doresc în rutina mea de îngrijire.

Recipientul este confecționat din plastic transparent pentru a se putea vedea produsul prin el, iar capacul acestuia imită aluminiul. La capitolul etichetare este de nota 10. La fel și ambalarea, deoarece untul de corp dispune și de o cutie foarte calitativă. Per total, prezentarea produsului este una luxuriantă, similară produselor high-end, după părerea mea.

NIOTI unt de corp rodie

Cât privește produsul în sine, acesta este conceput spre a fi folosit de către oricare tip de piele, îndeosebi de către cea extrem de uscată. Este realizat cu unturi, uleiuri și extracte de culturi biologice precum untul de shea și de cacao, uleiul de măsline organic și extractul de rodie.

Acest unt de corp de la NIOTI are o consistență fină și cremoasă, foarte emolientă și care se absoarbe instantaneu în piele. Senzația de după aplicare este una mirifică, pielea rămânând nu doar intensiv hidratată, ci și incredibil de catifelată. Îmi simt pielea moale și plină din interior, ca de bebeluș, mirosind foarte plăcut a rodie, miros care persistă ore întregi.

În încheiere

Despre acest unt de corp de la NIOTI pot spune că mi-a întrecut așteptările, drept pentru care îl recomand cu toată încrederea. Dacă vă tentează să experimentați și voi această senzație unică de hidratare și catifelare, găsiți produsul la Olive’s Life. Eu doar la ei am văzut produse marca NIOTI. Și pentru că m-am convins de calitatea acestora, voi mai comanda și altele. Deja mi-au mai atras atenția câteva produse de la ei, așa că e foarte probabil să plasez o nouă comandă.

Nu am menționat până acum, dar toate produsele aflate în portofoliul NIOTI sunt certificate și testate dermatologic. De asemenea, de apreciat la ei este și faptul că sunt un brand cruelty free și NU testează pe animale.

Apropo, dacă mă urmăriți deja de ceva timp, probabil știți că nu este pentru prima dată când comand de la Olive’s Life. Am mai folosit până acum câteva produse, despre care v-am povestit în alte articole de aici de pe blog. Sunt foarte mulțumită de echipa de customer service și de promptitudinea cu care livrează coletele, de aceea îi recomand!

Voi ați folosit produse NIOTI? Dar din portofoliul celor de la Olive’s Life ați comandat ceva?11 thoughts on “NIOTI – unt de corp cu ulei de măsline organic și extract de rodie”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.