Doppelherz System Kollagen Beauty

Doppelherz System Kollagen Beauty

Întotdeauna am fost preocupată de aspectul meu fizic și am făcut tot ce mi-a stat în putință pentru a arăta cel puțin decent. Am conștietizat faptul că pielea – cel mai mare organ al nostru – are nevoie de o îngrijire personalizată pentru a-și menține frumusețea. La fel de bine știu că după vârsta de 30 de ani metabolismul încetinește, fiind necesară o îngrijire corporală mai atentă. Pielea este prima care se resimte, fiind urmată mai apoi de către păr și de unghii. Iar responsabilă pentru aceste efecte negative este cantitatea de colagen secretată de organism, aflată în scădere. Așadar, după cum bine intuiți, produsele cosmetice nu mai sunt suficiente, fiind momentul să acționăm și din interior. Indicată ar fi suplinirea aportului de colagen cu ajutorul unor suplimente alimentare special concepute în acest sens. Eu, spre exemplu, obișnuiesc ca o dată la ceva timp să fac o cură de două luni de Doppelherz System Kollagen Beauty. Mai multe despre acest supliment alimentar și despre cum a funcționat în cazul meu puteți afla în cele ce urmează.

Ce este colagenul și de ce este folositor?

Colagenul este o proteină produsă în mod natural de către organism, care este prezentă peste tot în corpul nostru. Prezența acesteia ajută la buna funcționare a sistemului osos, digestiv, muscular, a articulațiilor și a circulației sanguine, având rol activ în regenerarea celulară.

Colagenul reprezintă o treime din totalul proteinelor din organism, fiind un nutrient care face parte din structura tuturor țesuturilor conjunctive. El este esențial pentru sănătate deoarece are o serie de beneficii pentru majoritatea structurilor și țesuturilor din organismul nostru.

Sursă foto: shutterstock

Iată pe câte fronturi acționează colagenul:

  • stimulează regenerarea celulară;
  • ajută la refacerea cartilajelor articulațiilor prin menținerea lichidului sinovial;
  • atenuează inflamațiile articulare;
  • îmbunătățește motricitatea și flexibilitatea articulară;
  • previne instalarea artritei reumatoidă, artrozei, osteoporozei, gutei sau osteoartritei;
  • ajută la optima mineralizare a oaselor;
  • ajută la recuperarea muscuară după antrenamente sau după efort fizic;
  • fortifiază și menține sănătatea vaselor sanguine;
  • previne deshidratarea, precum și afecțiunile tractului gastrointestinal;
  • previne apariția sindromului de colon iritabil;
  • conferă elasticitate și fermitate pielii;
  • previne apariția ridurilor și le atenuează pe cele deja existente;
  • împiedică apariția celulitei și a vergeturilor;
  • stimulează creșterea, regenerarea și fortifierea părului și unghiilor.

Așadar, rezultatele acțiunii colagenului nu sunt vizibile numai la exterior, ci și la interior. Întregul organism arată și se simte mai bine atunci când dispune de cantitatea optimă de colagen necesară bunei funcționări ale acestuia. Astfel, dacă și voi vă știți cu o carență de colagen, iată sugestia mea pentru voi – Doppelherz System Kollagen Beauty.

Doppelherz System Kollagen Beauty

O metodă de suplimentare a colagenului din organism este administrarea suplimentelor alimentare pe bază de peptide de colagen. Recomandarea mea pentru voi constă în unidozele de Doppelherz System Kollagen Beauty al cărui consum hrănește frumusețea din interior.

Suplimentul alimentar Doppelherz System Kollagen Beauty a beneficiat de două studii placebo-controlate cu peptide de colagen, pe un eșantion de femei. În cadrul acestora a fost urmărit modul în care absorbția peptidelor de colagen modifică aspectul pielii. Rezultatele testelor au fost pozitive, după cum urmează:

  • îmbunătățirea elasticității pielii: +7%2
  • creșterea concentrației de elastină: +18%1
  • scăderea adâncimii ridurilor: -7% după 4 săptămâni și -20% după 8 săptămâni.1 

1 durata minimă a consumului – 8 săptămâni;
2 durata minimă a consumului – 4 săptămâni.

Iată care sunt ingredientele active ale acestui supliment, care îi dovedesc eficacitatea:

  • Peptidele de colagen – ajută la creșterea elasticității pielii, sprijină atenuarea ridurilor și a liniilor fine, contribuie la îmbunătățirea aspectului pielii;
  • Vit C – contribuie la formarea normală a colagenului pentru funcționarea normală a pielii;
  • Vit A, Biotina și Zincul – mențin sănătatea pielii;
  • Cuprul – ajută la o pigmentare normală a pielii și la menținerea sănătății țesuturilor conjunctive;
  • Vit E – contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ;
  • Fructele Açai – conțin polifenoli antioxidanți cu rol în neutralizarea radicalilor liberi.

Unidozele de Doppelherz System Kollagen Beauty conțin cantitatea de peptide active de colagen ideală consumului zilnic. De asemenea, acestea sunt foarte ușor de administrat fiind sub formă lichidă, cu gust foarte plăcut de litchi și pepene galben. Aceasta este o modalitate de a facilita aportul unei cantități mari de colagen foarte la îndemână, unidozele putând fi transportate cu ușurință oriunde.

Cantitatea zilnică recomandată și compoziția per doză

Suplimentul alimentar Doppelherz System Kollagen Beauty se recomandă a fi administrat zilnic, 1 unidoză pe zi, nu înainte de a agita flaconul. Iar pentru acelea dintre voi care doriți să aflați compoziția acestuia per doză, ea poate fi aflată din tabelul de mai jos:

Vă rog să țineți cont de faptul că nu este recomandată depășirea dozei zilnice recomandate. Și încă un mic amănunt. Acest supliment alimentar nu poate fi utilizat pentru înlocuirea unui regim alimentar variat și echilibrat și a unui stil de viață sănătos.

Experiența mea de testare

Ca o ironie a sorții, imediat după împlinirea vârstei de 31 de ani am început să mă confrunt cu dureri articulare. Inițial am avut una cruntă în zona coapsei, care a persistat preț de câteva zile spre o săptămână. Apoi, după ce am reglat-o cumva pe aceea, a urmat o altă durere de genul, dar de data aceasta exact la ”întâlnirea” mandibulei cu maxilarul. Nu mi-aș fi imaginat niciodată un asemenea disconfort și sper să nu îl mai experimentez niciodată.

Aceste dureri articulare care mi-au dat bătăi de cap pentru aproximativ două săptămâni s-au adăugat unor alte probleme. Căderea părului ajunsese să fie o stare de fapt, iar unghiile deveniseră mult mai fragile decât de obicei. Unde să mai pun și faptul că liniile fine din zona ochilor erau parcă ceva mai accentuate decât înainte? Toate acestea adunate mi-au tras un semnal de alarmă, cum că ar fi cazul să intervin de urgență și să tratez cauza.

Ce se poate face în cazurile de genul acesta este administrarea unor suplimente alimentare în cure de minim 2 luni de zile. Dar pentru că mie nu îmi place să ingerez comprimate/capsule, am optat pentru un supliment alimentar care se bea. Așa am început să îmi administrez zilnic unidozele de Doppelherz System Kollagen Beauty, pe care le-am consumat de drag datorită gustului plăcut.

Fără să exagerez, vreau să vă spun că primele rezultate le-am simțit după administrarea a doar 4 unidoze. Unghiile mele au devenit peste noapte mai tari, mai rezistente, fapt care mi-a dovedit că Doppelherz System Kollagen Beauty chiar funcționează! Apoi, căderea părului a fost ușor-ușor încetinită, iar pielea arată și ea mult mai bine, radiantă și parcă mai plină din interior.

În încheiere

Tare mult mă bucur că am descoperit acest supliment alimentar Doppelherz System Kollagen Beauty! Sunt foarte încântată de faptul că rezultatele nu au întârziat să apară și că au fost unele notabile. Din acest motiv vă recomand și vouă cu toată încrederea să îl încercați, pentru că funcționează cu adevărat.

În plus, unidozele sunt foarte ușor de administrat. Eu am zilnic în geantă câte o astfel de unidoză și o consum pe la mijlocul zilei. Doppelherz System Kollagen Beauty mai are încă un avantaj, acela că anihilează pofta de dulce cu ajutorul gustului său delicios, exotic.

De curiozitate, câte dintre voi v-ați administrat acest supliment alimentar? În cazul vostru a funcționat? După ce perioadă de timp ați remarcat rezultate?

 



15 thoughts on “Doppelherz System Kollagen Beauty”

  • De mult am pus ochii pe acest produs, dar sincer nu știam ce sa fac, neavând nicio părere despre el. Acum știu sigur că vreau să fac și eu o cura, mi-ai oferit toate informațiile de care aveam nevoie. Mulțumesc!

  • Am găsit suficiente informații și beneficii în articolul tău despre Doppelhertz Kollagen încât să mă gândesc serios la o comandă.
    Asta înseamnă sa găsești informații corecte.

  • Ma întrebase ieri o prietena dacă stiu mai multe detalii despre produsul acesta. Ii voi da linkul către blogul tau, o sa gaseasca aici tot ce are nevoie sa stie.

  • eu am folosit colagen se la Aspasia si tare mi-a placut. Am vazut si varianta prezentata se tine in online, e necesar oricum ca supliment.

  • Mi se par faine aceste suplimente si usor de administrat! Am avut si eu niste fiole asemanatoare de la acest brand si mi-au placut.

  • Am si eu in plan sa incerc aceste suplimente. Le-am tot vazut super apreciate de toata lumea si chiar imi doresc sa le incerc

  • Nu am folosit până acum Doppelhertz Colagen, dar în viitor la câte informații am aflat, o să îl încerc. Știam câteva dintre proprietățile colagenului, dar nu așa detaliat! Good info
    Pupici

  • Si eu le folosesc de mai bine de 5 saptamani, ca niciodata cand iau vreun supliment , m-am tinut cu regularitate de dieta. Nici macar o zi nu am sarit si sunt tare bucuroasa pentru ca am vazut foarte multe imbunatatiri in intreg organismul. Tenul este mult mai hidratat, luminos si liniile fine mai putin vizibile, iar unghiile sunt foarte puternice. La par nu am vazut mari schimbari, tot asa imi pica mult par, dar parca a crescut mai repede. Una peste alta, cred ca voi face in fiecare an cate o astfel de cura timp de 2 luni.

  • Eu am consumat 40 de flacoane, beauty colagen. Gust placut, se vede o imbunatatire a texturii pielii. O nelamurire am, cate cure, cate luni trebuie sa iau, sau e suficient o luna!
    Multumesc!

    • Bună! Trebuie consumat a la long, nu are restricții de consum impuse de producător. Oricum organismul își oprește cantitatea necesară de nutrienți, iar restul se elimină prin urina. Deci nu reprezintă un pericol, îl puteți administra pe termen lung.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.