Consumabile travel size pentru hoteluri și pensiuni

Consumabile travel size pentru hoteluri și pensiuni

Indiferent dacă vă numărați printre proprietarii de hoteluri sau pensiuni, ori aveți o locuință închiriată în regim hotelier, trebuie să luați în calcul un aspect. Acela că este de bun simț să le oferiți celor care vă calcă pragul pe lângă așternuturi și prosoape, și câteva consumabile travel size. Acestea din urmă constau în produse pentru igiena personală și ar trebui să fie cel puțin câte unul din fiecare categorie, pentru fiecare zi de ședere. Motivul pentru care ar trebui să vă reorientați către produsele travel size ține în mod special de igienă. Nu este în regulă ca – spre exemplu – un săpun lichid într-o cantitate full size să fie folosit, pe rând, de mai mulți turiști. Asta deoarece pompița acestuia poate fi o modalitate de contaminare cu diverse virusuri și bacterii. Așadar, dacă nu ați pus acest lucru în practică, vin în ajutorul vostru cu o sugestie – HotelMagazin.ro.

Despre HotelMagazin.ro

După cum îi spune și numele, HotelMagazin.ro este o platformă online a cărui principal domeniu de activitate îl reprezintă comercializarea de consumabile travel size pentru industria hotelieră. Portofoliul acestora este unul foarte vast și cuprinde o gamă largă de produse cosmetice hoteliere de înaltă calitate. Toate sunt produse sub egida brand-ului CAHM Europe. Vorbim aici despre cel mai important producător de cosmetică hotelieră și săpun solid/lichid din Europa de Est. Acesta s-a remarcat s-a remarcat pe piața de profil atât prin înalta calitate a cosmeticelor realizate, cât și prin design-ul original și atrăgător al gamelor.

Însă, cel mai important aspect îl reprezintă – de departe – testările și certificările europene pentru fiecare produs în parte, precum și responsabilitatea față de mediul înconjurător. De fapt, aceasta este una dintre valorile de bază ale companiei. Ea se materializează prin folosirea de ingrediente naturale de calitate superioară și prin ambalaje biodegradabile. CAHM are nouă game de produse, după cum urmează: Sense, Botanika, Omnia, Holiday Care, I Am You, The Black Tie, Fruitylicious, Aroma și Cocosense. Ele au fost gândite pentru toate profilele de clienți. Astfel, printre ele se numără o gamă naturală cu arome delicate, o gama gurmandă cu arome fructate, o gama business – elegantă și o gama bio exotică, cu nucă de cocos.

Necesarul de produse pentru hoteluri/pensiuni

După cum menționam anterior, în calitate de proprietari ai unităților de cazare, în grija dvs stă și procurarea consumabilelor necesare bunei funcționări. Așadar, iată ce produse puteți achiziționa de la HotelMagazin.ro pentru a le oferi turiștilor confortul domestic atunci când călătoresc.

Prosoape

Prosoapele fac parte dintre produsele esențiale cu care orice cameră de hotel ar trebui să fie dotată. Conform standardului international al normelor de igienă, acestea trebuie să fie de culoare albă, pentru a putea fi igienizate cu ajutorul clorului.

Cele pe care vi le propun eu sunt confecționate din bumbac cu fir dublu, de o calitate superioară, foarte rezistente. Clienții vă vor fi recunoscători ori de câte ori vor folosi prosoapele din dotare și vor resimți senzația placută de prosop moale și pufos pe piele.

Papuci de cameră

Papucii de cameră sunt disponibili pe mărimi, dar pentru că nu stă nimeni să-i întrebe pe turiști despre mărimea la picior, am o sugestie. În cazul papucilor de damă cea mai frecventă mărime purtată este 37. Însă optând pentru un 38 cu vârful deschis veți satisface trei mărimi, 36-37-38 și datorită design-ului nu vor fi incomozi. La fel puteți proceda și în cazul papucilor bărbătești, cel mai adesea bărbații poartă 42. Dar luând un 43 cu vârf deschis se va preta lejer la mai multe mărimi.

Acești papuci de cameră sunt confecționați din bumbac organic, incredibil de moi la atingere și foarte confortabili. Sunt ușori și subțiri, au grosimea de 4mm, dintre care 2mm de burete. Dispun de talpă antiderapantă, împiedicând astfel alunecarea pe suprafețe precum podeaua din baie. Cu siguranță turiștii vor fi plăcut surprinși să îi găsească în camera de hotel și se vor simți ca acasă.

Cască pentru duș

Casca pentru protecția părului în timpul dușului face parte dintre produsele esențiale pe care orice cameră de hotel trebuie să le aibă. Aceasta ar trebui să fie prezentă mai ales dacă baia nu este prevăzută cu un uscător pentru păr.

Casca pentru duș de la Botanika este de calitate superioară, rezistentă și cu siguranță va fi apreciată de turiști. Deși poate părea aparent banală, aceasta ar trebui să facă parte din minimul de dotări ale unei camere de hotel.

Produse de îngrijire corporală

După cum menționam anterior, CAHM dispune de mai multe game de produse de îngrijire corporală, pentru toate gusturile. Însă dintre ele iată care sunt cele pe care vi le recomand:

  • Botanika – este o gamă de cosmetice BIO al cărui miros luxuriant reprezintă o împletire de verbină, bergamotă și migdală. Produsele au texturi fine, pH neutru, ambalaje cu aspect vintage, stilate și sunt disponibile în variante de 30ml.

  • Omnia – este o gamă premium axată pe minimalism, atât din punct de vedere al mirosului (ceai verde), cât și al ambalajului. Produsele acestei game sunt îmbogățite cu Vitamina E, sunt delicate cu pielea, au pH neutru și sunt disponibile în recipiente de 40ml.

Diverse alte accesorii

O altă modalitate prin care puteți asigura revenirea turiștilor în locația dvs este folosindu-vă de următorul truc. Acela de a le oferi câteva alte mici accesorii, precum:

  • Buretele de baie lufa naturală – conține 100% fibră naturală de lufa de calitate superioară, face spumă bogată, exfoliază pielea în timp ce o curăță și efectuează un masaj blând.

  • Masca pentru ochi – pentru că nu se știe niciodată când veți caza un turist care experimentează probleme cu somnul. Cu siguranță va fi încântat să descopere un astfel de accesoriu în camera sa de hotel. Și garantat va reveni și cu altă ocazie în locația dvs.

  • Încălțătorul – este un accesoriu aparent nesemnificativ, dar care face o mare diferență atunci când există în camera de hotel.

  • Setul de cusut – care va fi o binecuvântare în caz de mici accidente neprevăzute. Conține 6 culori de ață de cusut, 2 nasturi, 1 ac de cusut și 1 ac de siguranță.

  • Buretele de pantofi – Este cel pe care toată lumea omite să îl ia în bagaj, așa că este de bun augur în camera de hotel. Gama Botanika are un burete generos de culoare neagră, îmbibat în silicon pentru extra-îngrijirea pantofilor.

Toate aceste consumabile travel size îi vor face pe turiștii dvs să își dea seama de două aspecte foarte importante. Anume că sunteți atenți la detalii și că vă preocupați de confortul acestora, ceea ce înseamnă o bilă albă la capitolul ospitalitate.

Important

În contextul actualei pandemii de coronavirus, CAHM s-a numărat printre companiile care au procedat la conceperea de geluri dezinfectante. Echipa este conștientă de faptul că cea mai frecventă cale de transmitere a microorganismelor o reprezintă mâinile. Așa că sub îndrumarea unor studenți de la Copenhagen School of Design and Technology au materializat un gel dezinfectant cu 85% alcool, cu acțiune rapidă. Grație substanțelor protectoare și hidratante din compoziție, acesta asigură echilibrul lipidic al pielii, prevenind uscarea pielii mâinilor. Și pentru a fi și mai plăcut de folosit, produsului i s-a adăugat parfum de iasomie și portocală, care-i dau acestuia note fresh, ușor dulci.

Gelul dezinfectant este o extensie a gamei Sense și dispune de un ambalaj compact și ușor de folosit. Astfel, datorită dimensiunilor sale mici (11 cm lungime și 2.5 cm diametru), acesta poate fi strecurat cu ușurință în buzunar spre a-l avea întotdeauna la îndemână. În ceea ce privește culoarea ambalajului, s-a optat pentru roșu în loc de verde din două motive. Unul ar fi acela că această culoare este inspirată de identitatea eroilor care compun Crucea Roșie. Al doilea – faptul că populația percepe roșul ca semnificând încredere și putere.

În încheiere

HotelMagazin.ro pune la dispoziție game variate de produse, precum și soluții concepute pentru nevoile partenerilor din industria hotelieră. După părerea mea, acest magazin online specializat ar trebui să fie opțiunea numărul 1 în topul clienților de profil. Aceasta mai ales în contextul în care produsele CAHM Europe reprezintă definiția celui mai bun raport calitate-preț.

Un alt motiv pentru care recomand HotelMagazin.ro este acela că vă puteți baza pe el și pentru alte categorii de produse. Astfel, sigiliile igienice, pungile sterile pentru pahare, pungile pentru rufele murdare, precum și detergenții și dezinfectanții pot fi comandați tot de la aceștia. Practic, toate consumabilele necesare unei unități de cazare pot fi achiziționate dintr-un singur loc, simplu, rapid și la prețuri mici.

Mai mult decât atât, produsele de cosmetică hotelieră sunt testate și certificate european (CPNP, CPRS, testare dermatologică, microbiologică, stabilitate, fizico-chimică). Așadar, iată încă un motiv pentru care să optați pentru HotelMagazin.ro atunci când vine vorba despre consumabile pentru locația dvs.

Acum spuneți-mi, vă este cunoscută vreuna dintre gamele de consumabile travel size enumerate mai sus? Care dintre ele și unde ați întâlnit-o? Eu cel mai des am găsit în camerele de hotel produse Sense.

 

 35 thoughts on “Consumabile travel size pentru hoteluri și pensiuni”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: