Pulovere bărbătești must-have | Bonprix

Pulovere bărbătești must-have | Bonprix

Pentru astăzi mi-am propus să vorbim puțin despre schimbările climatice și modul cum afectează ele moda. Cu siguranță ați observat și voi această decalare a anotimpurilor care ne joacă feste și din punct de vedere vestimentar. Faptul că uneori ajungem să avem și trei anotimpuri într-o zi desființează concepția de garderobă de toamnă, de primăvară sau de vară. După părerea mea, în prezent există doar două anotimpuri principale, respectiv vara și iarna. Primăvara și toamna nu sunt altceva decât perioade de tranziție între celelalte două. Așadar, în condițiile actuale, este foarte probabil ca într-un anumit moment al zilei să folosim articole vestimentare pe care odinioară le foloseam doar toamna-iarna. Este și cazul celor despre care vă voi povesti astăzi, câteva pulovere bărbătești must-have de pe Bonprix.

Pulovere bărbătești must-have | Bonprix

În ceea ce privește puloverele, partenerul meu de viață are o preferință aparte, anume puloverele cu fermoar sau nasturi. Aceasta deoarece în contextul schimbărilor climatice destul de dese, simte nevoia să facă layering. Pornește la drum îmbrăcat cu o cămașă sau un tricou peste care are un astfel de pulover, să-i țină de cald la primele ore ale dimineții. Apoi, peste zi, când brusc se încălzește, acesta va dezbrăca puloverul și va rămâne în tricou. Seara, de asemenea, este foarte probabil fie să plouă, fie să se răcorească vremea, așa că îl îmbracă din nou. Cam așa arată – ca idee – una dintre ținutele lui de zi cu zi.

Era în căutarea unor astfel de pulovere, însă abia pe site-ul bonprix a găsit unele care să-i placă cu adevărat. Și pentru că nu mai comandase niciodată de la ei, tare încântat a fost de faptul că sunt de calitate, dar mai ales de corespondența măsurilor. El poartă S-M și a comandat cea mai mică mărime care, după câte puteți vedea, îi vine perfect. Puloverele au rămas intacte chiar și după multiple spălări, așa că nu pot decât să vi le recomand cu toată încrederea. Iată ce modele de astfel de pulovere mai găsiți în portofoliul acestora.

Așadar, indiferent de preferințele partenerilor voștri, la bonprix găsiți cu siguranță ceva pe gustul acestora. Sunt disponibile pulovere cu felurite pattern-uri și împletituri, tocmai pentru a acoperi o generoasă paletă de gusturi. Și credeți-mă pe cuvânt, al meu este destul de pretențios la îmbrăcăminte. Astfel că dacă lui îi plac atât de mult, le îndrăgește și le poartă aproape zilnic, înseamnă că este în regulă. 🙂

În încheiere

Dacă mă urmăriți deja de ceva vreme, știți că nu este pentru prima dată când îmi comand îmbrăcăminte sau încălțăminte de la bonprix. Am și eu numeroase articole vestimentare pe care le port cu drag de când le-am achiziționat, pentru că sunt calitative. Însă astăzi mi-a fost musai să vă aduc în vedere aceste pulovere bărbătești must-have. Nu de alta, dar poate că și ai voștri caută astfel de modele și nu au idee pe unde ar găsi. Ei bine, bazați-vă pe bonprix și vă garantez că vor fi mulțumiți de achizițiile făcute.

Așadar, ai voștri ce fel de pulovere preferă? Merg pe cele clasice sau înclină tot spre cele cu fermoar sau cu nasturi?14 thoughts on “Pulovere bărbătești must-have | Bonprix”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.