Opulent Oud EDP

Opulent Oud EDP

Vestimentația și în special accesorizarea orientală m-au atras dintotdeauna ca un magnet. Ba chiar, am avut la un moment dat o perioadă în care am încercat să introduc în garderoba mea cât mai multe elemente de genul acesta. Totodată, m-am reorientat și către parfumurile orientale și se pare că mi s-au potrivit de minune majoritatea. O parte din mine este chiar din acest peisaj, deoarece mă regăsesc foarte bine în el, mă reprezintă cu adevărat. Și dacă la capitolul vestimentație am cam dat greș, dragostea pentru parfumuri s-a menținut. Încă mai folosesc genul acesta de miresme, iar despre una dintre ele vă voi povesti astăzi. Este vorba despre apa de parfum Opulent Oud a casei Lattafa și o veți putea descoperi în cele ce urmează.

Despre casa de parfumuri Lattafa

Casa de parfumuri Lattafa este originară din Emiratele Arabe Unite, făuritorul acesteia fiind Sheikh Shahid Ahmad. Visul acestuia a fost acela de a crea parfumuri de înaltă calitate pentru clienții regionali din Orientul Mijlociu. Astfel, primele parfumuri au fost concepute de acesta în anul 1982, iar de atunci portofoliul Lattafa este în continuă creștere. Ceea ce la început a fost o companie mică, s-a transformat în timp într-un jucător de talie mondială pe piața de parfumuri.

De-a lungul timpului compania s-a maturizat în stil și calitate, fapt care i-a conferit prestanță și o incredibilă valoare. A urmat extinderea domeniului de activitate dincolo de Orientul Mijlociu, pentru deservirea clienților de pe tot Mapamondul. Fiecare parfum Lattafa reprezintă o împletire a pasiunii, energiei și entuziasmului creatorului său. Aceste stări sunt transmise mai departe pasionaților de parfumuri prin intermediul unor miresme inconfundabile, Opulent Oud fiind una dintre ele.

Opulent Oud EDP

Opulent Oud este o apă de parfum cu totul deosebită, aparte, chiar inconfundabilă după părerea mea. Deși este considerată unisex, eu o percep a fi destinată folosirii de către femei. Asta deoarece în ciuda faptului că este un oud prin excelență, are totuși câteva accente destul de feminine.

Sticla acesteia este deosebită, de un negru intens cu accente aurii, luxuriante, iar cutia în care vine ambalată este din catifea. Mirosul său intens o face să fie potrivită anotimpurilor reci, asprimea iernii scoțând-o mult mai bine în evidență. Iată ce note se regăsesc în această apă de parfum:

  • vârf – lămâie, ambră, lemn de Agar (Oud);
  • mijloc – caramel, rașină benzoică, lemn de santal;
  • bază – șofran, mosc, paciuli, lemn de Agar (Oud).

Dintre toate notele acesteia, eu percep o împletire de oud cu lemn de santal, caramel și o tușă fină de lămâie. Nu se compară cu nicio altă apă de parfum orientală-arăbească testată sau folosită de mine până în prezent.

Opulent Oud îmi inspiră eleganță, lux, rafinament, fiind potrivită acelei reprezentante ale sexului frumos care ”tace și face”. Se pliază de minune pe temperamentul femeii stăpâne pe sine, hotărâte, rafinate și care întoarce capete.

Performanțe

Știu că subiectul performanțelor este cel pe care îl așteptați ori de câte ori vă povestesc despre un parfum, așa că iată:

  • persistența – nu poate fi exprimată în ore, pentru că rezistă pe piele până la spălare, iar pe haine se mai simte și după ce au fost spălate;
  • proiecția – este una foarte bună, undeva la 3m, ba mai mult, mirosul persistă în aer în incintele închise în care vă aflați, anihilându-l pe oricare altul;
  • siajul – este, de asemenea, unul surprinzător, fiind undeva la 5m.

Ce am remarcat eu la această apă de parfum este faptul că își menține intensitatea de la început pe tot parcursul zilei. Și încă un aspect, aceasta face parte din categoria acelor ape de parfum liniare din punct de vedere al mirosului. Astfel, cel puțin așa cum îl percep eu, miroase la fel de când îl pulverizez și până fac duș ca să îl îndepărtez de pe piele. Cam atât de bine sunt ”închegate” toate notele acesteia la nivel molecular.

În încheiere

Eu consider apa de parfum Opulent Oud potrivită pentru femeile de 30+ ani. Nu este o mireasmă care să poată fi înțeleasă sau agreată de domnișoarele care încă se află în faza de explorare. Dimpotrivă, se adresează acelora care știu foarte bine ce vor de la viață și se folosesc de acest parfum pentru a arăta acest lucru.

Categoric nu poate fi pe gustul tuturor, este genul de apă de parfum pe care ori o iubești, ori o urăști. În mod sigur persoanele cărora le plac parfumurile puternice o vor adora, aceasta exprimând foarte bine opulența. Așadar, numele a fost ales pe măsură și i se potrivește mănușă.

Încă ceva: dacă nu aș ști despre ce parfum este vorba, aș putea jura că este unul de nișă sau ceva în zona asta. Dar, ce să vedeți, el costă sub 100 lei, un preț surprinzător de accesibil pentru cantitatea sa de 100 ml.

Dacă sunteți tentate să o achiziționați, este disponibilă pe mai multe site-uri. Trebuie doar să dați o căutare pe Google pentru a o găsi.

Sunt curioasă, câte dintre voi ați folosit acest parfum sau ați avut ocazia de a-l testa? Cum vi s-a părut? Simțiți că vi se potrivește?



22 thoughts on “Opulent Oud EDP”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.