Zenz organic haircare

Zenz organic haircare

Probabil că dacă mă urmăriți deja de ceva vreme, știți deja că nu este pentru prima dată când folosesc produse Zenz. Și tocmai pentru că sunt pasionată de haircare și-mi doresc tot ce e mai bun pentru părul meu, din când în când revin la ele. Așadar, iată-mă bucurându-mă în prezent de alte trei produse organice pentru îngrijirea părului, pe care le găsiți în portofoliul celor de la Narah.ro.

Pe scurt despre Narah.ro

Despre Narah v-am mai povestit și cu altă ocazie, drept pentru care vă voi face doar un quick reminder. Narah.ro este un magazin online specializat pe comercializarea de produse de îngrijire naturale și organice. Portofoliul acestuia cuprinde produse de skincare și haircare și se adresează atât femeilor și bărbaților, cât și bebelușilor și copiilor.

Fiind vorba despre produse profesionale, acestea pot fi accesate și de către saloanele de înfrumusețare care-și vor putea încânta clientela cu acestea. Răsfoind categoriileacestui magazin online, veți pdescoperi brand-uri ce nu se mai găsesc nicăieri în România.Asta înseamnă că Narah le comercializează în exclusivitate, fiind un bun prilej pentru noi de a le încerca și a ne bucura de ele.

Revenind la produse, iată cu ce îmi răsfăț părul în prezent.

Ulei organic pentru păr și piele Sweet Mint No. 96

Uleiul organic pentru păr și piele Sweet Mint No. 96 a fost o reală surpriză pentru mine. Mai folosisem în trecut un produs asemănător de la ei, dar acesta îmi pare încă și mai bun decât precedentul. Vorbesc aici strict de preferințele mele, întrucât eu înclin mai mult către uleiurile cu o vâscozitate mai ridicată. Le prefer pe acestea mai mult decât pe cele care au o textură ceva mai fluidă. Chiar și recipientul îmi place mai mult, acesta fiind din sticlă și cu pompiță pentru dozarea perfectă a produsului încorporată.

Produsul are un miros interesant, proaspăt, fiind o combinație de mentă cu accente de portocale și ghimbir. Reprezintă o combinație de ulei de avocado organic – presat la rece, ulei din sâmburi de caise și ulei de migdale. Toate aceste ingrediente, fiind bogate în vitamine și minerale, conferă uleiului proprietăți calmante șimultiple beneficii părului și pielii. Astfel, pielea devine netedă, părul strălucitor și scalpul mai puternic și sănătos.

Întrebuințări

Iată cum puteți folosi uleiul organic pentru păr și piele Sweet Mint No. 96, așa cum apar ele pe site:

 • pentru copii – pe păr și piele – poate fi folosit și ca tratament împotriva păduchilor;
 • pentru bărbați – pe păr și piele – după bărbierit , ca ulei de masaj, în loc de loțiune de corp;
 • pentru femei – pe păr și piele – ca ulei de masaj, în loc de loțiune de corp, pentru tratamente de păr – ca atare sau împreună cu tratamentul Pure No.03, ca tratament pe păr gras; pentru prepararea uleiurilor sau cosmeticelor pentru îngrijirea pielii (de ex. body scrub).

Tratament organic pentru păr și scalp Fresh Herbs No. 87

Un alt produs pentru îngrijirea părului care m-a surprins a fost tratamentul organic pentru păr și scalp Fresh Herbd No. 87. Cum mulți ani, în copilărie, mama obișnuia să ne clătească părul cu o soluție de apă și oțet de mere, pe care nu prea o agream. Dar iată că domeniul acesta al îngrijirii părului a evoluat atât de mult, încât acum ne putem bucura de tratamente profesionale. Unul dintre ele ar fi chiar acesta, care este foarte ușor de folosit, intuitiv aș spune, simplu și fără bătăi de cap. Are 97% din totalul ingredientelor de origine naturală/100% vegane și pH 3.

Tratamentul reprezintă o mixtură de extract de mere și plante hrănitoare, precum aloe vera, mușețel, piersici și caise. Acesta are rolul de a curăța delicat părul și scalpul, îndepărtând murdăriile și calcarul, părul rămânând moale și ușor de stilizat. Este ideal pentru toate tipurile de păr, în special pentru scalpul iritabil, cu mâncărimi sau mătreață. După folosirea acesuia, părul devine mai lucios, scalpul își recapătă echilibrul.

Întrebuințări

Iată care sunt cazurile în care ar trebui să folosim acest tratament, așa cum ne sunt indicate ele pe site:

 • probleme cu scalpul – scalp iritabil, cu mâncărimi sau mătreață;
 • căderea părului;
 • păr vopsit;
 • păr tratat chimic/deteriorat;
 • păr gras;
 • păr natural deteriorat.

Balsam organic Eucalyptus No. 11

Vă povesteam odinioară că din momentul mutării mele în București părul meu a devenit gras, suspectez că de la apă. Așa că m-am văzut nevoită să fac schimbări în rutina mea de îngrijire a părului, respectiv să folosesc produse destinate părului gras. Șampoane de genul acesta găsisem nenumărate, dar eu îmi doream un balsam care să-mi confere acea senzație similară brizei mării. Iată că l-am găsit la Narah, tot în gama Zenz, este vorba despre balsamul organic Eucalyptus No. 11.

Balsamul organic Eucalyptus are ingrediente naturale, conferind rezistență și vitalitate tuturor tipurilor de păr – natural sau vopsit/decolorat. FDatorită eucaliptului din compoziție, acesta stimulează circulația și foliculii, are efect antiseptic și degresant. 99.4% din totalul ingredientelor sunt de origine naturală, 100% ingrediente vegane și pH 3.5 – 4.5.

Întrebuințări

Ce mi s-a părut foarte interesant la acest produs este faptul că poate fi folosit deopotrivă de către bărbați și femei:

 • pentru păr gras;
 • poate fi folosit pe păr natural sau vopsit;
 • pentru bărbierit.

În încheiere

Cunoșteam calitatea produselor Zenz, însă acestea trei m-au surprins și mi-au întrecut așteptările. Sunt foarte mulțumită de rezultatele pe care le obțin după fiecare utilizare și pot spune că se simte că sunt produse naturale, organice.

Mă gândesc că oricine ar trebui să facă saltul de la produsele de haircare de tip drugstore la unele de genul acesta. Mai ales în ideea în care prețul acestora se justifică, părul arătând mult mai bine, ca după un tratament profesional la salon.

Acestea fiind spuse, sunt curioasă câte dintre voi ați folosit produse Zenz și cât de mulțumite ați fost de ele? Pe o scară de la 1 la 10 cât de tare v-au plăcut și care sunt șansele de a le recumpăra? Ce altceva îmi mai puteți recomanda să încerc din portofoliul acestora de produse Zenz?15 thoughts on “Zenz organic haircare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.