ImunoFix – ce este, cum ajută și cum se folosește

ImunoFix – ce este, cum ajută și cum se folosește

În această perioadă fiecare persoană dintre noi a devenit mult mai atentă la igienizare și la dezinfectare. Și nu mă refer strict la igiena și dezinfecția personală, ci și la cea a suprafețelor, obiectelor, a casei în general.
Eu încă de la început am adoptat o atitudine destul de relaxată, însă mi-am propus să fac mici schimbări în viața mea și a partenerului. Astfel, nu doar că am început să fim mult mai atenți la ceea ce mâncăm și să acordăm mai multă atenție apei pe care o consumăm. Dar am ales să se ocupe altcineva de tot ceea ce înseamnă igienizare, purificare, dezinfectare, ș.a.m.d. Cum am făcut acest lucru? Foarte simplu, ne folosim de un dispozitiv revoluționar numit ImunoFix care reușește să facă ceea ce odinioară părea imposibil. Anume să purifice la nivel molecular esențialele care ne țin în viață, respectiv apa, aerul și alimentele.

Ce este și cum ajută ImunoFix?

ImunoFix este un purificator care folosește tehnologia unică de dezinfectare și purificare moleculară, folosită în industria spațială. Adică, în momentul funcționării se produce o reacție de oxidare moleculară care se propagă rapid în mediul în care este amplasat. Astfel, cu ajutorul impulsurilor de înaltă frecvență, el elimină virusurile, bacteriile și microparticulele nocive.

Bulele fine de oxigen activ produse de dispozitivul ImunoFix se dezintegrează complet, reușind să descompună pesticidul, mirosul, etc. Astfel, tot ceea ce rămâne pe suprafața alimentelor de tip fructe, legume, pește și carne este anihilat cu ajutorul acestuia.

Purificatorul poate să:

 • anihileze toxinele, mirosurile neplăcute și metalele grele;
 • ucidă virusuri, bacterii și alergeni;
 • îndepărteze paraziții și hormonii din alimente;
 • curețe apa de clor, calcar și rugină.

Pentru a înțelege și mai bine importanța dispozitivului, trebuie mentionat faptul că acesta este un adevărat generator de ozon. Este o sursă portabilă de ozonoterapie ce va contribui fără doar și poate, la sănătatea voastră și a familiei voastre. Practic, acest sistem unic, generator de ozon, este principala noastră armă în lupta cu tot ceea ce dăunează vieții noastre cotidiene, aglomerate și poluate.

Beneficii ImunoFix

Așadar, indiferent de spațiul în care vă veți afla, fie el interior sau exterior, veți putea beneficia de o sursă incontestabilă de puritate. Asta pentru că ozonoterapia este o igienizare în profunzime, cu proprietăți benefice uriașe pentru organism și minte. Iată doar câteva dintre ele:

 • întărește sistemului imunitar și scade riscul de reacții alergice și alergii;
 • stimulează activarea funcțiilor proprii de detoxifiere a organismului;
 • favorizează echilibrarea pH-ului și a nivelului de hemoglobină;
 • reduce în intensitate și chiar elimină durerilor reumatice;
 • are rezultate incredibile în eliminarea insomniilor;
 • previne apariția anumitor afecțiuni cronice;
 • elimină senzația de oboseală nejustificată;
 • crește rezistența organismului la stres;
 • ușurează procesul de slăbire;
 • favorizează scăderea în greutate;
 • previne instalarea afecțiunilor bacteriene și virale;
 • previne apariția și extinderea ciupercilor și a mucegaiului;
 • alungă rozătoarele, elimină insectele și bacteriile;
 • contribuie la reducerea cheltuielilor.

Cum se folosește ImunoFix?

Dispozitivul dispune de două capete interschimbabile, alb și gri. Cel alb se folosește pentru purificarea apei și a aerului, pe când cel gripentru alimente. Dispune de un temporizator care poate fi setat numai după alimentarea purificatorului la curent. Setarea se face pe minute, în funcție de modul în care se dorește a fi folosit, alegându-se dintre cele 5 disponibile, după cum urmează:

 1. dezinfectant – 5 min;
 2. bactericid – 10 min;
 3. sterilizator suprafețe – 15 min;
 4. dezodorizant – 30 min;
 5. sterilizator echipamente – 60 min.

Spre exemplu, am ales să elimin tot ceea ce ar fi putut rezida pe suprafața cireșelor din bol, în doar 5 minute de funcționare. După cele 5 minute, pot spune cu mâna pe inimă că cireșele au avut alt gust, de… curat! Da, asta ar fi senzația, că am mâncat cireșe curate. Senzația aceasta de curățenie o experimentăm cu absolut toate alimentele pe care alegem să le purificăm.

Iar în timp ce scriu acest articol, dispozitivul purifică aerul din incinta dormitorului, pentru ca noi să avem la noapte un somn mult mai odihnitor. ❤️ Și îl folosim zilnic și pentru purificarea apei de băut, prin intermediul procedeului de osmoză inversă pe care ImunoFix îl creează.

În încheiere

Sunt foarte bucuroasă că dețin acest dispozitiv și foarte mulțumită de modul cum ne protejează de tot ce ne-ar putea dăuna. Este cea mai simplă metodă de igienizare, purificare și dezinfectare a aerului, apei și alimentelor și mă bucur că am descoperit-o. De când îl folosim, ne alimentăm mai bine, bem o apă mai curată și nu ne mai confruntăm cu insomnii.

Și mai fain este faptul că fiind mic, compact, portabil și ușor de instalat, acest aparat de ozonoterapie poate fi transportat cu ușurință oriunde. Mai mult decât atât, nu are consumabile care să necesite schimb sau eforturi de întreținere. Noi vom continua să folosim acest purificator și îl vom recomanda tuturor celor cu care interacționăm Nu de alta, dar nu știți cât de mult vă poate ajuta până nu îl încercați efectiv.

Dacă vă tentează tot ceea ce ați citit în acest articol și doriți să îl achiziționați, de aici o puteți face. Produsul beneficiază de livrare gratuită prin curier și are 10 ani garanție. Mai mult decât atât, din câte am observat, în această perioadă are cel mai bun preț posibil, redus cu 70%. Ca atare, este momentul perfect pentru a-l încerca.

Ce părere aveți despre acest dispozitiv? Cum vi se pare? Ați folosi un astfel de purificator?13 thoughts on “ImunoFix – ce este, cum ajută și cum se folosește”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.