Top 3 produse Sano

Top 3 produse Sano

Deși nu prea postez eu despre astfel de produse, de data aceasta simt nevoia să o fac. Am băgat de seamă că activitatea principală din această perioadă a fost curățenia, așa că vin și eu cu un top 3 produse Sano.❤️ Cred că în această perioadă pe care am traversat-o, tot mai multe persoane au învățat că sănătatea este ”mână în mână” cu curățenia. Și pentru că a crescut fulminant interesul pentru produsele de curățenie, zic să vă fac și eu câteva recomandări.

Top 3 produse Sano

De altfel, nu este pentru prima dată când vă povestesc despre produsele Sano. Am mai folosit și alte produse și deoarece am fost încântată de ele, am împărtășit cu voi experiența de testare a acestora. Însă propun să nu o mai lungesc și să detaliez acest top 3 produse Sano.

Este vorba despre detergentul concentrat pentru pardoseli, odorizantul de cameră Blue Blossom și spray-ul pentru mobilă. Ce m-a atras la fiecare produs în parte puteți afla parcurgând în continuare articolul.

Locul 1 – Detergent concentrat pentru pardoseli, cu parfumare îndelungată a aerului

Locul fruntaș este ocupat de detergentul concentrat pentru pardoseli, cu parfumare îndelungată. L-am pus pe primul loc din simplul motiv că este cel mai bun produs de genul acesta pe care l-am încercat până în prezent. Și sinceră să fiu, eu observasem că îmi curăță și îmi igienizează bine pardoselile, însă omisesem un aspect. Nu mi-am dat seama cât este de bun până ce nu mi-au admirat numeroase persoane curățenia parchetului și faptul că după ce am spălat pe jos cu mopul nu au rămas deloc „brazdele” acelea specifice. Așadar, cred că acestea ar putea fi criteriile de comparare a produselor pentru pardoseli.

Locul 2 – Odorizant de cameră lichid din gama Perfume Collection

Mă bucur extrem de mult că în gama Perfume Collection au apărut și odorizantele de cameră. Asta pentru că mie îmi plăceau tare balsamurile lor și chiar mi-aș fi dorit să mă bucur mai des de mirosurile acestora. Varianta Blue Blossom e preferata mea (am și balsam  de rufe la fel). De fiecare dată când îl folosesc mă surprinde cu persistența sa ridicată și cu faptul că anihilează instantaneu mirosurile neplăcute.

Locul 3 – Spray pentru mobilă

Acest produs a fost o reală surpriză pentru mine, chiar nu mă așteptam să fie chiar așa de bun, de calitativ. Nu doar curăță praful și reziduurile, ci îi și conferă un luciu intens și de durată, plus că este antistatic. Avusesem amprente de degete pe toate ușile din casă și numai cu acest spray am reușit să le îndepărtez. Îmi place foarte mult și cu siguranță nu îl voi înlocui cu altceva.

Locurile 2 și 3 ar putea să fie foarte bine inversate între ele cumva, deoarece nu prea mă pot decide care îmi place mai mult. Oricum, ați prins voi ideea – aceea că reprezintă un must have în rutina de curățenie a fiecărei case.

În încheiere
Eu sunt extrem de mulțumită de aceste 3 produse și le recomand tuturor persoanelor cu care interacționez și care aduc în discuție acest subiect al igienizării casei.
Voi le-ați încercat? V-au plăcut? Ce altceva îmi mai puteți recomanda de la Sano?9 thoughts on “Top 3 produse Sano”

  • Am folosit mai multe produse de la Sano șimi-au plăcut chiar foarte mult ,miroase super frumos și sunt eficiente ,acuma am detergentul pentru pardoseli ! Au produse foarte bune !

  • De la Sano am folosit în trecut o soluție împotriva mucegaiului. Între timp am aflat că nu este cruelty-free bradul și am renunțat la el.

  • Sunt curioasa cum miroase sprayul de camera! Eu am varianta roz si miroase atat de bine! Produsele Sano sunt foarte bune.

  • folosesc Sano de cate ori am ocazia, imi plac, am chiar cateva produse preferate! Nu prea gasesc de fiecare data si mai cumpar si alte produse de la alte firme!

  • Sano este brandul meu preferat în curățenia casei. Totuși, nu am încercat produsele prezentate de tine, de aceea mi le-am trecut pe lista de cumpărături.
    Abia aștept să încerc spray ul de mobilă dar și celelalte produse.

Răspunsul tău contează pentru mine!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

%d blogeri au apreciat: