KIS – articole vestimentare en-gross

KIS – articole vestimentare en-gross

Deși sunt destul de feminină din fire, la ultimul declutter al garderobei mi-am dat seama de un lucru. Acela că am prea puține rochii de sezon. Odinioară aveam numeroase rochii, de toate tipurile – scurte, midi, lungi, însă astăzi mai am doar câteva. Asta pentru că mi-am tot schimbat gusturile și am renunțat la cele care nu se regăseau în preferințele mele actuale. Și dacă multe veri la rând am optat pentru rochii cât mai viu colorate, anul acesta sunt exact la polul opus. Îmi doresc rochii deschise la culoare, cu pattern-uri cât mai simple, dar cu croieli interesante. Știu, am cam multe cerințe, dar se pare că există, totuși, ceea ce caut eu pe un site din afara țării numit KIS.

Despre KIS

KIS este un mare producător de îmbrăcăminte de damă al cărui obiectiv este acela de a fi un furnizor de îmbrăcăminte de top din lume. Aceștia se concentrează pe crearea de design-uri atractive, transpuse în articole confecționate din materiale de înaltă calitate.

Totodată, KIS urmărește să ofere în regim en-gross o mare varietate de articole vestimentare confortabile și timeless. Astfel, acestea vor rămâne în topul preferințelor clientelor, în ciuda tendințelor modei. La KIS cel mai bine se vând rochiile, indiferent că sunt casual sau elegante, vintage sau de actualitate.

KIS – articole vestimentare en-gross

Rochie midi

Acum că v-am detaliat cam ce modele de rochii caut, zic să vă arăt și care sunt cele care mi-au atras atenția pe site. Din categoria ”midi shirt dress” cel mai mult mi-a plăcut aceasta. Este o rochie în stil retro din chiffon, un material pe care eu îl ador pentru simplul motiv că nu necesită călcare.

Mi se pare atât de ușor de accesorizat și mă văd purtând-o în o mie de moduri. O văd purtată cel mai adesea cu o pereche de sandale cu platformă, pălărie de paie și poșetă din rattan. Dar, merge de minune și cu o pereche de sandale finuțe, cu toc înalt, în nuanța șampaniei. Și pentru că este semi-transparentă, poate servi desigur și ca rochie de plajă, îmbrăcată direct peste costumul de baie și cu flip-flops în picioare. Iată, deci, cât este de versatilă!

Rochie mini

La polul opus, din categoria ”new elegant temperament dress” aș alege fără să stau pe gânduri acest model. Îmi plac mult detaliile din partea de sus, mânecile din dantelă de bumbac, ”tăietura” în ”V”, precum și fundița din zona bustului. Iar croiala aceasta largă, care ”cade” de sub sâni, este perfectă pentru a camufla micile imperfecțiuni din zona șoldurilor sau a abdomenului.

Și aceasta este de o versatilitate nemaipomenită, cântărind destul de mult și faptul că este complet albă. Astfel, putem obține o ținută stilată indiferent de accesoriile pe care alegem să le purtăm. Fie că este vorba despre sandale cu talpă joasă, cu platformă sau cu toc cui, arată bine oricum. Se poate accesoriza atât cu pălărie, cât și fără, cu o geantă XXL sau una crossbody.

Rochie maxi

Desigur că am aruncat o privire și peste rochiile maxi și în categoria ”vintage dresses for women” am găsit una fenomenală! Este un model destul de actual după părerea mea, iar ce îl face deosebit este faptul că poate servi drept rochie de mireasă. Cel puțin, pentru nunta în stil grecesc pe care mi-o doresc eu, este perfectă!

Îmi place mult absolut fiecare detaliu al acesteia. Și consider că o pot purta fără probleme cu sandale cu talpă joasă. Nu de alta, dar trebuie să ne simțim cât mai confortabil în cea mai importantă zi a vieții noastre. Și nici nu este scumpă, 55$ mi se pare un preț destul de decent pentru o așa frumusețe de rochie. Sper să mai fie disponibilă măsura mea pe site.

În încheiere

Aș avea nevoie de un sfat, de o sugestie din partea voastră. Nu dispun de buget pentru a achiziționa toate cele trei rochii, dar mi-aș dori să încep cu una dintre ele. Pe care mă îndrumați să o achiziționez pentru început? Care considerați că s-ar plia cel mai bine pe stilul meu?



12 thoughts on “KIS – articole vestimentare en-gross”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.