SMYK – jucării de actualitate

SMYK – jucării de actualitate

Zilele trecute devenisem melancolică și cu gândul înapoi la copilărie mă întrebam ce jucării se mai poartă în ziua de astăzi. Pe vremea copilăriei mele nu exista o așa mare varietate de jucării, majoritatea copiilor le aveau cam pe aceleași. Rareori apărea câte un copil cu câte o jucărie mai deosebită, ceva mai aparte, poate inaccesibilă unora dintre noi. Însă de atunci și până acum societatea a evoluat enorm, industria jucăriilor luând mare amploare. În ceea ce mă privește, când vine vorba despre a dărui jucării, locul de unde prefer să le achiziționez este magazinul SMYK. Îl aleg în majoritatea cazurilor deoarece găsesc la ei o mare varietate. Multe dintre ele reprezintă chiar o noutate, prin faptul că se găsesc doar în lanțul lor de magazine.

Cine este SMYK?

SMYK All for kids reprezintă un lanț internațional de magazine, specializat în comercializarea de articole pentru copii, de la naștere până la vârsta de 14 ani. Acesta reunește ”sub acoperișul său” de la îmbrăcăminte, încălțăminte și jucării, până la articole de puericultură și accesorii.

Misiunea SMYK este de a le oferi celor mici tot ceea ce îşi doresc sau au nevoie, astfel că în magazinele lor veți găsi:

  • colecții de îmbrăcăminte, încălțăminte și accesorii pentru fiecare grupă de vârstă sub brandul propriu Cool Club;
  • jucării interactive și educaționale, conforme cu standardele internaționale privind siguranța, atât sub brandul propriu SMIKI, precum și ale multor mărci globale, cum ar fi Lego, Hasbro, Mattel;
  • articole de puericultură – cărucioare, scaune auto, scaune de masă, etc.

Idei de cadouri Smyk

Așa cum menționam anterior, la SMYK veți găsi o mare varietate de jucării pentru copiii de toate vârstele. Propunerea mea ar fi să ne concentrăm puțin atenția asupra celor puțin mai mărișori. In cele ce urmează vă voi arăta două exemple de cadouri cu care cu siguranță nu veți da greș.

Urs mare de pluș SMIKI

Cred că una dintre jucăriile timeless, care nu s-au demodat și nu se vor demoda în timp este ursul mare de pluș. După părerea mea, dar și din ce am observat în general, copiii sunt foarte atrași de urșii de pluș. Așadar, cu un astfel de cadou nu aveți cum să dați greș, ba dimpotrivă, mergeți ”la sigur”! Cu siguranță îl vor boteza, îi vor pune un nume funny și vor dormi alături de el în fiecare seară. Deci, o mare bilă albă pentru urșii mari de pluș! 😀

Crystal Kit SMIKI

Și dacă urșii de pluș pot fi dăruiți la orice vârstă, Cristal Kit-ul se pretează pentru copiii ceva mai măricei. Acesta este adresat mai cu seamă acelora dintre ei care deja au trecut în etapa învățării prin descoperire. Astfel, poate fi o experiență uimitoare aceasta de a-și crește singuri propriile cristale și de a se bucura de rezultatul final.

În încheiere

În cazul în care nu ați apucat să le cumpărați ceva în dar celor mici de ziua lor, de 1 iunie, încă o mai puteți face. Așa cum vă spuneam, la SMYK găsiți multe jucării din care puteți alege. Sper ca sugestiile mele să vă tenteze și să vă ușureze decizia de cumpărare, iar cei mici să se bucure din plin de ele.

Micuții voștri au jucării achiziționate de la SMYK?16 thoughts on “SMYK – jucării de actualitate”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

* Citește Politica de confidențialitate!

*

Sunt de acord!

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

" data-api-host="https://cdn.2performant.com" type='text/javascript' src='https://cdn.2performant.com/l2/link2.js?ver=5.2.7'>
%d blogeri au apreciat: