Smart Protection – protejează telefonul inteligent

Smart Protection – protejează telefonul inteligent

Din fire, sunt o persoană foarte responsabilă, care are grijă maximă de lucrurile sale. Am învățat să am grijă de toate obiectele personale, pentru a mă bucura de ele cât mai mult timp. Nu cred că am pierdut ceva vreodată și nici nu am stricat obiecte cu bună știință. Unul dintre obiectele personale de care am cea mai mare grijă este telefonul. Tot el este cel care ”mănâncă” cei mai mulți bani în timp. Și nu, nu vorbesc aici despre abonamentul la telefonia mobilă, ci despre accesoriile necesare acestuia. Nu obișnuiesc să îmi fac colecție de huse pe care să le schimb periodic. Dar recunosc faptul că folia de pe display o schimb o dată la câteva luni. Nu o fac dintr-un moft ci pentru că se uzează destul de tare. Însă, pentru a beneficia de durabilitate, recent am ales pentru smartphone-ul meu o folie Smart Protection.

De ce schimb folia atât de des?

Dat fiind faptul că, fără voia mea, telefonul mi-a devenit vital, este normal ca folia să i se deterioreze destul de repede. Nu de alta, dar îl folosesc zilnic. O mare parte din zi sunt online de pe mobil, fie că vorbesc cu voi sau cu cei apropiați mie. Și fiind vorba despre un telefon cu ecran tactil, cu atât mai mult, se poate zgâria/uza mai rapid.

Într-o ușoară contradicție cu ce am afirmat mai sus, este adevărat și faptul că pe undeva este și vina mea. Mai ales pentru că nu întotdeauna sunt curată pe mâini când scroll-uiesc. Orice firicel de praf sau de orice altceva poate să uzeze folia mai repede decât dacă am folosi-o cu mâinile perfect curate. Uneori când prepar mâncăruri după rețetă, dau scroll la pasul următor cu făină/sare/etc pe degete. Deci, cum să nu arate jalnic la un moment dat?

Despre folia Smart Protection

Văzând că alte persoane au folia intactă și câte un an de zile, am început să îmi ridic un semn de întrebare. Dacă totuși foliile folosite de mine nu sunt de calitate și de aceea se uzează mai repede? Și tot atunci am început căutările unor folii pentru display ceva mai calitative. Așa am aflat despre Smart Protection, despre care am citit că ar comercializa niște folii ușor cauciucate. Și fiind cumva mai ”elastice” să zicem, nu se mai zgârie atât de ușor.

Mi-am achiziționat și eu una, însă nu am montat-o imediat. Am mai așteptat să se mai ”forjeze” puțin cea pe care o am în uz, lucru care s-a întâmplat mai repede decât preconizasem eu. Nu știu cum am reușit să îi fac o zgârietură zdravănă (sper să nu fi pătruns până la display, totuși), așa că vrând-nevrând, o voi monta pe cea de la Smart Protection.

Folia Smart Protection este într-adevăr mult mai calitativă, lucru care se vede cu ochiul liber și se simte la atingere. Este subțire, dar ușor mai gumată, astfel că nu se mai deteriorează cu atâta ușurință precum anterioarele.

Aceasta vine sub formă de kit, foarte ușor de instalat de către oricine, chiar și de către mine – care am două mâini stângi. Pe lângă folia propriu-zisă kit-ul Smart Protection mai conține o lavetă și un spray special creat pentru curățarea display-ului înainte.

În încheiere

Atât folia în sine, cât și modalitatea de prezentare a acesteia sub formă de kit de instalare mi se par foarte profi. Cu siguranță nu va fi ultima achiziție de la Smart Protection și îi voi recomanda tuturor celor care au nevoie de accesorii GSM.

Voi ați folosit produse de la ei? Pe o scară de la 1 la 10, cât de mulțumite ați fost de acestea?



3 thoughts on “Smart Protection – protejează telefonul inteligent”

  • Nu am folosit nimic de la ei, dar am sa ma uit mai ales ca eu fara folie de protectie nustau la telefon , mai ales ca am obiceiul de a zgaria sau scapa mai mereu telefonul 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.