Desire EDP – un dupe reușit al lui La Vie Est Belle

Desire EDP – un dupe reușit al lui La Vie Est Belle

Povestesc atât de des despre parfumuri încât este lesne de înțeles faptul că am făcut o pasiune pentru ele. Și dacă odinioară foloseam același parfum ani de zile din dorința de a-mi crea o semnătură, de puțin timp ceva s-a schimbat. A început să-mi placă să experimentez cu ele și-am renunțat și la snobism. Obișnuiam să-mi achiziționez numai parfumuri de la case celebre pentru a-mi hrăni EGO-ul, însă am realizat că este pur snobism. Și totodată mi-am dat seama că dacă-mi place un parfum și sunt mulțumită de performanțele sale, nu contează prețul acestuia. Așadar, mi-am propus să detaliez puțin subiectul și totodată să vă aduc în vedere un dupe foarte reușit al unui parfum celebru. Este vorba despre Desire de la Famous Luxury Perfumes care se aseamănă în proporție de 99% cu deja bine-cunoscutul La Vie Est Belle.

Nu este pentru prima dată când folosesc acest parfum și mă bucură acest lucru. Nu de alta, însă e un foarte bun pilej pentru mine pentru a vedea dacă și-a păstrat calitatea în timp sau dacă a fost reformulat. Cred că pentru oricine este util un astfel de exercițiu, o comparație între then and now.

Despre Famous Luxury Perfumes

Famous Luxury Perfumes a luat naștere din dorința de a oferi iubitorilor de parfumuri cea mai bună calitate, la cele mai mici prețuri. Astfel, prin eliminarea costurilor cu brandul, distribuția și ambalajele scumpe și prin păstrarea calității a rezultat prețul redus.

Toate parfumurile sunt realizate în cele mai cunoscute fabrici din Germania din domeniul parfumeriei. Sunt exclusiv ape de parfum și conțin concentrația maximă de uleiuri aromatice acceptată de UE, pentru o persistență îndelungată, surprinzătoare.

Desire EDP

Apa de parfum Desire este, așa cum menționam anterior, un dupe foarte reușit al apei de parfum La Vie Est Belle. Dacă vă place LVEB, însă vi se pare scump sau pur și simplu nu aveți deschiderea de a cheltui banii pe el, aveți aici alternativa.

Eu sunt una dintre acele persoane în măsură să își dea cu părerea despre acest dupe, deoarece am avut și originalul. Cunoscându-i mirosul și performanțele aceluia, vă pot confirma că i se aseamănă în proporție de 99%. Despre acel 1% vă pot spune că este cumva în avantajul dupe-ului. Asta pentru că mie personal Desire mi se pare chiar mai intens și mai persistent decât LVEB. Dupe-ul este ceva mai opulent, puțin mai ”in your face” dar în sensul bun. Așa că dacă sunteți fanele LVEB și a parfumurilor opulente în general, dupe-ul este și pe gustul vostru.

Desire este un floral-fructat care face parte din categoria parfumurilor senzual-romantice. Amestecul uimitor de note îl face potrivit pentru a fi folosit în orice moment al zilei, atât la ținute de zi, cât și la unele elegante, de seară.

Iată care sunt notele acestei ape de parfum:

  • vârf – pară, coacăze negre;
  • mijloc –  iasomie, flori de portocal, iris;
  • bază –  nucă, patchouli, vanilie, boabe de tonka.

Dintre toate aceste note îmbietoare, eu cel mai bine percep o pară ușor zemoasă, împletită strâns cu florile de portocal, nucă, boabe de tonka și un strop de patchouli.

Performanțele Desire EDP

Subiectul acesta al performanțelor este cel mai interesant la această apă de parfum marca Famous Luxury Perfumes. Dat fiind faptul că nu am mai testat niciun alt parfum de la ei, nu am idee dacă și în cazul celorlalte lucrurile stau la fel. Dar, țineți-vă bine, ceea ce urmează să vă spun vi se poate părea o fabulație sau o exacerbare, însă este adevărat 100%. Numai că pentru a vă convinge de performanțele sale, ar trebui să îl încercați pe pielea voastră ca să vedeți că nu exagerez cu nimic.

Când vorbim despre performanțele unui parfum, ne referim în mod specific la următoarele trei aspecte: persistență, siaj și proiecție. Iată, deci, care sunt performanțele apei de parfum Desire:

  • persistență – practic, aceasta persistă sau ”ține” până când vă faceți duș; ei bine, da, nu vorbim despre o persistență de 8-10-12h, ci despre una de lungă durată care nu ”se duce” decât prin îmbăiere;
  • siaj – surprinzător pentru o apă de parfum sub 100 lei, siajul acesteia este de aprox. 5-6m; aham, cam atât de lungă este ”dâra” pe care o lasă în urmă o persoană care o folosește;
  • proiecție – proiecția acesteia este puțin mai mică decât siajul, dar și așa, ”stă” foarte bine; vorbim despre o proiecție de aprox. 2m; da, dacă treceți pe lângă o persoană care a folosit Desire, îi simțiți mirosul parfumului de la o distanță de genul acesta.

Eu sunt mind blown de când am descoperit-o, acum mulți ani de zile (vreo cinci la număr). Încă de atunci mi-am putut da seama cât de AMAZING este și îmi mențin părerea.

Parfumuri personalizate

Un alt motiv pentru care iubesc și recomand Famous Luxury Perfumes este pentru că sunt singurii care fac parfumuri personalizate. Fie că este vorba despre o imagine sau un text, echipa FLP vă ajută să dăruiți un parfum personalizat. Tot ceea ce vă puteți imagina, poate lua forma unei sticle de parfum Famous Luxury Perfumes! Iată câteva idei de parfumuri personalizate ale clienților care au apelat la acest serviciu:

  • Hotel Sunquest

  • Medic Center

  • Mărturie pentru ”luatul din moț” (la împlinirea vârstei de 1 an)

Nu știu vouă cum vi se pare ideea, dar eu o consider foarte ingenioasă! Vă asigur că un cadou de genul acesta va fi de două ori mai apreciat de către persoana care îl va primi în dar.

În încheiere

Achiziționarea de parfumuri Famous Luxury Perfumes este una dintre cele mai bune alegeri pe care le puteți face la acest capitol. Raportul calitate-preț în cazul acestor parfumuri este unul excelent, de neratat.

În plus, aceștia și-au îmbogățit constant portofoliul de parfumuri, așa că aveți de unde alege parfumuri de damă și de bărbați. Eu chiar îmi doresc să mai încerc și altceva de la ei, să mai testez și alte combinații de miresme.

Voi ați folosit parfumuri de la Famous Luxury Perfumes? Vă mai amintiți denumirea lor sau măcar corespondentul acestora? Ce altceva îmi mai puteți recomanda să încerc de la ei?8 thoughts on “Desire EDP – un dupe reușit al lui La Vie Est Belle”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.