INTIMOHELP – ajutor de nădejde în igiena intimă

INTIMOHELP – ajutor de nădejde în igiena intimă

În societatea noastră igiena intimă încă este un subiect tabu, deși ar trebui să existe o mai mare deschidere în a discuta despre aceasta. Fără informații clare, esențiale, reprezentantele sexului frumos pot comite anumite greșeli care le pot costa pe termen lung. De atenția pe care o acordăm zonei noastre intime pot depinde multe lucruri, inclusiv sănătatea organismului nostru. Și pentru că îmi doresc să aduc puțină lumină în această direcție, mi-am propus să vin în atenția voastră cu câteva sfaturi. Bonus, vă voi povesti în detaliu și despre un ajutor de nădejde în igiena intimă – INTIMOHELP.

7 Sfaturi pentru menținerea sănătății intime

Igiena intimă este importantă nu numai pentru că ne face să ne simțim curate, reîmprospătate, ci și pentru că poate ține la distanță infecțiile/bolile. O igienă intimă necorespunzătoare poate să ducă la infecţii vaginale destul de serioase şi uneori dificil de tratat. Spre exemplu, vaginitele recurente apar de cele mai multe ori în urma folosirii unor produse nepotrivite pentru îngrijirea zonei intime. Igiena intimă trebuie efectuată în mod corespunzător tocmai deoarece implică o zonă cu o sensibilitate ridicată. Flora vaginală conține bacterii benefice care asigură în mod natural protecția împotriva agenților patogeni și a infecțiilor, de aceea trebuie ocrotită. Iată cum puteți face acest lucru:

 1. Nu folosiți săpunuri și geluri de duș obișnuite pentru igiena intimă deoarece deranjează echilibrul florei vaginale. Acestea sunt special create pentru curățarea pielii, care are un pH de 5.5, pe când cel al zonei intime variază între 3.5 și 4.5. Dacă nu țineți cont de acest aspect, riscați să creați mediul propice pentru dezvoltarea și înmulțirea bacteriilor dăunătoare acesteia.
 2. Spălați doar exteriorul zonei intime, deoarece spălăturile vaginale pot dăuna organului genital. Acestea nu sunt recomandate decât de către medicul ginecolog, în anumite situații. Altfel, vaginul are capacitatea de a se curăța singur, prin intermediul leucoreei.
 3. Faceți-vă igiena intimă cel puțin o dată pe zi, folosind apă călduță și un produs adecvat, special creat pentru această zonă. Emulsia INTIMOHELP despre care urmează să vă povestesc mai multe este, de departe, recomandarea mea numărul 1.
 4. După igienizare, ștergeți zona intimă cu ajutorul unui prosop moale, prin mișcări blânde de tapotare, nu prin frecare agresivă.
 5. Folosiți numai lenjerie intimă din bumbac pentru a lăsa pielea să respire și dormiți – pe cât posibil – fără lenjerie, din același motiv.
 6. Întrețineți raporturi sexuale protejate deoarece materialul seminal are un pH cuprins între 7 și 8, dezechilibrând astfel flora vaginală.
 7. Apelați la consultații ginecologice periodice – de rutină – chiar dacă nu experimentați simptome care v-ar putea îngrijora.
Recomandare privind produsele pentru igienă intimă

Revenind la problematica utilizării de produse corespunzătoare pentru igiena intimă, propun să vă detaliez despre produsele INTIMOHELP. Eu le folosesc deja de o lungă perioadă de timp și pentru că am sesizat o schimbare în bine, mi-am propus să vi le recomand și vouă. Iată care sunt motivele pentru care fac acest lucru.

Emulsie hipoalergenică pentru igienă intimă INTIMOHELP

Emulsia hipoalergenică INTIMOHELP a fost creată pentru îngrijirea zilnică a zonei intime a femeilor. Are o formulă bogată în ingrediente active care curăță delicat zona intimă, fără a-i afecta bariera hidrolipică naturală. Totodată, emulsia INTIMOHELP protejează pH-ul natural al zonei intime și ajută la refacerea microflorei naturale. Folosită cu regularitate se resimte un efect calmant și o senzație de prospețime la nivelul zonei intime. Produsul poate fi folosit indiferent de vârstă, în orice perioadă, fie că este vorba despre menstruație, sarcină, alăptare sau menopauză.

Toate beneficiile emulsiei INTIMOHELP sunt posibile datorită complexului de ingrediente active ale acesteia:

 • Acidul lactic – ajută la menținerea unui pH acid cuprins între 3.5 și 4.5, care la rândul său ajută la dezvoltarea bacteriilor bune – a lactobacililor;
 • Acidul hialuronic – crează o peliculă protectoare la suprafața mucoasei vaginale și hidratează timp îndelungat, protejând împotriva uscăciunii zonei intime;
 • Apa de trandafiri – are efect antiinflamator și antibacterian.
Când este recomandat să folosiți emulsia INTIMOHELP?

Așa cum menționam anterior, produsul este conceput pentru utilizare zilnică, însă cu atât mai mult dacă experimentați:

 • dezechilibru al pH-ului natural al zonei intime;
 • disconfort asociat cu mirosul neplăcut al acesteia;
 • predispoziție la infecții fungice și bacteriene ale vaginului;
 • diverse activități în spații publice cu risc de infectare (de ex. înot în piscine publice);
 • prurit/disconfort, cauzat de utilizarea tampoanelor interne/a absorbantelor/a altor produse.
Cum se utilizează emulsia INTIMOHELP?

Emulsia INTIMOHELP este recomandată pentru igiena intimă externă, prin curățarea zonei cu o cantitate mică de produs, urmată de clătirea cu apă călduță.

Șervețele umede pentru igiena intimă INTIMOHELP 

Șervețelele umede pentru igiena intimă INTIMOHELP au fost concepute pentru a fi folosite oricând simțiți nevoia de un refresh. Astfel, indiferent că sunteți în perioada delicată a lunii sau într-o călătorie, acestea sunt aliatul de nădejde pentru igiena intimă.

Șervețelele umede INTIMOHELP curăță delicat și nu irită pielea, asigurând o igienă optimă a zonei intime în orice împrejurare. Acest lucru este posibil datorită ingredientelor acestora:

 • Aloe Vera – are acțiune antiseptică, antiiritantă și hidratantă;
 • D-Panthenol – are efect calmant, reparator și antiinflamator.

De reținut

Produsele INTIMOHELP sunt testate dermatologic și microbiologic, hipoalergenice și recomandate de Societatea Română de Dermatologie.

În încheiere

Aceste două produse INTIMOHELP pentru igienă intimă mi-au întrecut toate așteptările. Recunosc, eram cumva sceptică și mă gândeam că nu vor face cu mai mult decât alte produse de genul acesta. Dar m-am înșelat, ambele sunt net superioare celorlalte produse pentru igienă intimă folosite de mine până în prezent. Sunt, de departe, mult mai blânde cu pielea și mă simt foarte confortabil după ce le folosesc. Cel puțin emulsia vă face să o iubiți și să o folosiți mai des, așa de plăcută este.

Așadar, dacă nu ați folosit aceste două produse INTIMOHELP, vă îndemn să o faceți și cu siguranță le veți aprecia la fel de mult ca mine. Va fi un bun prilej pentru a face diferența între acestea și cele pe care le-ați mai încercat. Ceva îmi spune că le veți rămâne fidele pe termen lung și nimic nu m-ar bucura mai tare!

Apropo, în prezent se desfășoară o promoție, la achiziționarea emulsiei primiți cadou șervețelele! Aici puteți plasa comanda, iar livrarea este gratuită! Tare sau ce? 😀

Acum spuneți-mi, câte dintre voi ați încercat deja aceste produse și cum vi s-au părut?50 thoughts on “INTIMOHELP – ajutor de nădejde în igiena intimă”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.