Cosmetică pe bază de miere by Apidava

Cosmetică pe bază de miere by Apidava

Dacă ar fi niște produse cosmetice pe cae le-aș alege oricând, chiar și cu ochii închiși, cu siguranță ar fi cele pe bază de miere de albine. Aceasta are atât de multe beneficii asupra pielii, încât nu am niciun motiv pentru a le evita. Iar dacă mai fac parte și din portofoliul vreunui brand autohton, cu atât mai mult. Un astfel de brand este Apidava, al cărui domeniu de activitate este tocmai această cosmetică pe bază de miere de albine. Dacă mă urmăriți de mai multă vreme, cu siguranță știți deja că brand-ul nu îmi este străin și că am mai folosit produse de la ei. Și pentru că am fost satisfăcută de produsele folosite de la aceștia, zic să vă povestesc despre cele cu care m-am răsfățat recent. Este vorba despre trei produse, crema hidratantă și săpunul cu miere și propolis și perlele cu esență de muguri de brad.

Beneficiile mierii de albine în cosmetică

Și pentru că am atins acest subiect puțin mai sus, m-am gândit să detaliez puțin despre beneficiile mierii de albine asupra pielii. Iată cum vă poate ajuta folosirea unor produse cosmetice pe bază de miere:

  • este un foarte bun exfoliant, curăţă tenul de celulele moarte şi stimulează regenerarea celulară;
  • calmează arsurile solare prin calmarea disconfortului resimțit și accelerează vindecarea pielii;
  • are efecte antiîmbătrânire, ajută la diminuarea liniilor fine și a ridurilor nu foarte profunde;
  • iluminează pielea, îi conferă strălucire și o lasă extrem de fină la atingere;
  • fiind bogată în antioxidanți acționează împotriva radicalilor liberi;
  • este un puternic hidratant datorat compușilor săi emolienți;
  • dezinfectează pielea, fiind antibacterian și antifungic;
  • este cel mai bun balsam pentru buzele crăpate;
  • ajută la vindecarea cicatricilor postacneice;
  • calmează înțepăturile de insecte;
  • vindecă eczemele.

Iar acum să revenim asupra celor trei produse de mai sus, să vă povestesc câte ceva despre fiecare în parte.

Cremă hidratantă cu miere și propolis Apidava

Nu este pentru prima dată când folosesc acest produs, dar îmi dau seama că am omis să vă scriu despre el. Crema hidratantă cu miere și propolis de la Apidava vine ambalată într-un borcănel din sticlă cu capac. Folosirea acestei creme este intuitivă și dat fiind faptul că vine într-o cantitate mică, nu apucă să oxideze la contactul cu aerul.

Are o textură extrem de fină și de delicată și un miros mai discret decât v-ați aștepta. Este foarte emolientă se absoarbe instantaneu în piele și îi conferă pielii o senzație de confort. O hidratează pe loc, fără să lase o peliculă grasă sau lipicioasă la suprafața acesteia. Folosită zilnic, tenul chiar se simte mai plin, mai sănătos, mai radiant de la o zi la alta.

Săpun cu miere și propolis Apidava

Nici săpunurile Apidava nu îmi sunt străine, am mai folosit în trecut unul cu lavandă și mi s-a părut genial. Acesta este motivul pentru care mi-am dorit să mai încerc și alte săpunuri din portofoliul acestora. Și cel cu lavandă, și acesta cu miere și propolis au formă de fagure și sunt aspectuoase pe săpuniera din baie.

Săpunul cu miere și propolis miroase delicios, mai-mai că îți vine să îl mănânci! Face suficientă spumă la contactul cu apa, curăță impuritățile de pe piele și se clătește cu ușurință. În ceea ce mă privește, cunoscând beneficiile mierii în cosmetică, am hotărât să-mi spăl pensulele de machiaj cu acesta. Eu o consider una dintre cele mai safe variante de igienizare a acestora și nu am experimentat neplăceri de când o folosesc.

Perle cu esență de muguri de brad

Până odinioară nu prea agream mierea de albine, consumul acesteia provocându-mi ușoare ”arsuri” cauzate de conținutul de propolis. Singura variantă prin care mă puteam bucura de ea era prin intermediul acestor perle, disponibile în numeroase variante. Le-am gustat aproape pe toate, dar m-am oprit asupra acestora și încerc să nu-mi lipsească din casă. Asta pentru că esența de muguri de brad are numeroase beneficii asupra organismului, pe care le voi detalia mai jos.

Iată de ce este bine să consumați perlele cu esență de muguri de brad de la Apidava:

– sunt bogate în ulei eteric, taninuri şi vitamine;
– se folosesc pentru afecţiunile pulmonare, respiratorii, ale aparatului urinar, în faringo-amigdalite, gastroenterite, anorexie, debilitate, reumatism;
– sunt benefice în tratarea migrenelor;
– sunt recomandate pentru combaterea asteniei şi a stărilor de stres.

În încheiere

În cazul în care încă nu ați folosit produse Apidava, vă îndemn să o faceți și cu siguranță vă veți îndrăgosti de ele! Sunt în măsură să vi le recomand cu toată încrederea, deoarece eu le folosesc destul de frecvent, revin la ele iar și iar.

Țineți cont de toate beneficiile pe care mierea de albine le are în cosmetică și introduceți produsele Apidava în rutina voastră. Veți sesiza schimbări majore dacă le veți folosi cu regularitate, zi după zi.

De asemenea, pe cât posibil, încercați să ajungeți la târgurile de miere unde este și Apidava expozant. Acolo veți avea ocazia de a testa pe pielea voastră toată gama cosmetică și de a vă alege produsele care vi se potrivesc.

Până data viitoare, aștept să-mi spuneți în comentarii: voi ce produse Apidava ați încercat și care v-a plăcut în mod deosebit?



9 thoughts on “Cosmetică pe bază de miere by Apidava”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.