Gerovital Microbiom Protect – rutină de skincare

Gerovital Microbiom Protect – rutină de skincare

Dintotdeauna am fost o mare susținătoare a brand-urilor românești, a afacerilor autohtone. Și pentru a le susține activitatea și a-i ajuta să crească nu am făcut altceva decât să le cumpăr produsele. În contextul actual consider că oricine ar trebui să facă același lucru, să achiziționeze produse românești pentru a ajuta economia națională. Unul dintre brand-urile românești la care revin cu drag este Farmec și cel mai adesea introduc în rutina mea produse Gerovital. Rezonez foarte bine cu ele mai ales pentru că au liste de ingrediente destul de curate. De-a lungul timpului am folosit numeroase produse dar astăzi vă povestesc despre cele din gama Gerovital Microbiom Protect.

Gerovital Microbiom Protect – rutină de skincare

Înainte de toate, trebuie să vă detaliez puțin despre Complexul Microbiom Protect. Microbiomul este unic și specific fiecărei persoane, esențial pentru buna funcționare metabolică a pielii, fiind format din totalitatea bacteriilor bune și rele de pe suprafața acesteia. Echilibrul micobiomului are rol în creșterea imunității și în protejarea organismului împotriva bacteriilor dăunătoare. Astfel, pielea este mai sănătoasă și capabilă să se regenereze.
Toate produsele acestei game conțin Complexul Poliplant Microbiom Protect, care ajută la restabilirea și menținerea echilibrului microbiomului pielii. Acesta respectă identitatea unică a microbiomului și funcția lui majoră de protejare a pielii.

Așadar, rutina despre care vă vorbeam este formată din o apă micelară, o cremă hidratantă și un ruj sidefat. Și pentru că brand-ul Farmec nu mai are nevoie de nicio prezentare, zic să vă povestesc câte ceva despre fiecare produs în parte.

Apa micelară Gerovital Microbiom Protect

Această apă micelară dispune de complexul Microbiom Poliplant Protect cu rol de purificare și de echilibrare a microbiomului pielii. Conține 96% ingrediente de origine naturală și are un dublu rol, atât de curățare, cât și de purificare a tenului. Recipientul acestui produs este unul minimalist și intuitiv de folosit, astfel că nu ar trebui să pună probleme.

Apa micelară Gerovital Microbiom Protect m-a surprins cu eficacitatea sa, sinceră să fiu, nu mă așteptam să fie atât de calitativă. Mie mi-a îndepărtat foarte bine machiajul (chiar și pe cel rezistent la apă), este incredibil cât de repede se prinde de cotoneta îmbibată în aceasta. După îndepărtarea machiajului și a impurităților de pe ten, acesta se simte curat, catifelat și senzație rar întâlnită după demachiere. De regulă, simțeam nevoia spălării tenului cu un gel spumant după demachiere, dar cu aceasta nu mi s-a întâmplat. Aș putea rămâne ca atare, fără probleme, ceea ce rar mi se întâmplă cu o apă micelară. Unde să mai pun faptul că nici nu mă ustură ochii de la ea? Dacă am reușit să vă tentez suficient de tare încât să o doriți în rutina voastră, de aici o puteți comanda.

Cremă hidratantă Gerovital Microbiom Protect

Crema hidratantă Gerovital Microbiom Protect este special creată pentru menținerea nivelului optim de hidratare al tenurilor normale și mixte. Deși are la bază 96% ingrediente de origine naturală, iată care sunt cele responsabile de calitatea superioară a acestei creme:

  • Uleiul de măsline și Aquaxylul – refac funcția de barieră a pielii, contribuie la diminuarea pierderilor transepidermale de apă și la creșterea rezervelor hidrice din derm și epiderm;
  • Complexul Poliplant Microbiom Protect – restabilește echilibrul microbiomului pielii, respectând identitatea unică a acestuia și funcția lui majoră de protejare a pielii;
  • Sepitonic M3 – complex de minerale indispensabile metabolismului celular, revitalizează celulele și crește consumul de oxigen la nivelul acestora.

Dată fiind perioada aceasta de izolare pe care evident că am petrecut-o în casă, m-am putut bucura și de cremele fără SPF. Ce mi-a plăcut enorm la această cremă hidratantă din gama Gerovital Microbiom Protect a fost textura acesteia asemănătoare apei. Deci, aplicarea cremei pe ten este aqua-like, se absoarbe repede și în afară de faptul că hidratează și catifelează pielea instantaneu, altceva nu resimt. Este ca și cum i-ar conferi tenului meu boost-ul de hidratare care îi lipsește, dar într-un mod foarte discret. În cazul în care sunteți în căutarea unei creme cu textură ușoară și doriți să o încercați pe aceasta, de aici se poate cumpăra.

Ruj cremos cu acid hialuronic Gerovital Beauty

Rujul din imagine face parte din gama Gerovital Beauty Criminal Lipstick ce conține 18 nuanțe fascinante. Au o textură bogată și balansează perfect între confortul de pe buze și puterea mare de acoperire. Practic, o singură aplicare este suficientă pentru a învălui buzele în nuanța preferată. Rujurile din această gamă conțin ingrediente active precum acid hialuronic, pudră de diamant și vitamina E, responsabile pentru hidratarea buzelor.

În trecut am mai folosit câteva produse de machiaj din gama Gerovital Beauty și pentru că mi-a plăcut rujul mat, mi-am dorit să încerc și unul cu sidef. Nuanța cu care mă răsfăț în prezent este 04 – Somon Sidef și este un nude-auriu sidefat foarte interesant. De regulă, mie nu prea mi se potrivesc rujurile deschise la culoare, însă pe acesta l-am folosit prin casă îndeosebi deoarece este hidratant. Deci, nu numai că mi-am menținut buzele moi și catifelate, dar le-am conferit și puțină culoare. Chiar dacă nu sunt foarte rezistente la transfer, eu chiar recomand rujurile Gerovital Beauty, pentru că fac bine buzelor. Apropo, să știți că până la sfârșitul lunii rujurile sunt la reducere, putând fi achiziționate de aici.

În încheiere

Nu pot decât să vă recomand cu toată încrederea produsele Farmec. Pe mine personal reușesc să mă surprindă cu fiecare gamă nou lansată! Îmi pare că se întrec pe sine de la o gamă la alta și trebuie să spun că sunt bucuroasă că fac și produse de machiaj. Pe o parte dintre ele le-am folosit, pe o parte le-am testat în magazin și am în prezent un wishlist în stand-by. Cu siguranță voi continua să încerc tot ce apare nou în portofoliul acestora, deoarece mi-au demonstrat că fac treabă bună.

Voi ce produse Farmec folosiți sau ați folosit? Ce îmi mai puteți recomanda de la ei?



16 thoughts on “Gerovital Microbiom Protect – rutină de skincare”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.